Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2022 23:26 - ФИНАЛНИ ДНИ И ЧАСОВЕ ПРЕДИ ВЪЗНЕСЕНИЕТО- Ащар
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 557 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image   imageimage 

Бих искал да говоря тази вечер а
малко за това какво можете да очаквате в тези последни дни, часове и моменти преди Възнесението. Доколкото мога да ви го изразя по начин, приложим за всички. Както казах, всеки от вас ще има свой собствен опит на Възнесението. И може да изглежда, че ви се проявява малко по-различно от другите. И все пак като цяло ще имате същия цялостен опит. Няма как да не ви информираме далеч предварително, поне в този момент, защото не сме осведомени за тази информация. Няма да знаем кога ще е последният момент, може би час или два преди настъпването му. И все пак ще имаме своите предчувствия и чувства като вас. И ние всякога сме подготвени.
Бих казал, че в дните преди първата вълна, тези, които са квалифицирани за това събитие, могат да усетят голямо активизиране на процеса на освобождаване. Може да почувствате разбъркване на емоционалните си тела, разбунване на тези модели на вярвания и каквото остава във вас за обработка. Може да откриете голямо освобождаване, засилване. Започнете ли да усещате това в живота си, може би бихте могли да се фокусирате повече върху медитацията си.
В последните часове преди да се извърши повдигането, ще почувствате връзка, ще почувствате присъствието на вашите водачи. Може да почувствате мен, Сананда, или други възнесени същества, с които работите. Няма да сте сами по това време. Ще почувствате засилване на присъствието на вашите водачи. И по това време ще започнете да усещате много вътрешен мир и яснота. Отново говоря общо. Но мисля, че това ще е вярно за деветдесет и девет процента от вас. По това време ще почувствате присъствието на вашите напътствия и в това спокойствие и лекота най-вероятно ще бъдете привлечени от медитация, привлечени към тихо и спокойно обкръжение, където можете да отдадете себе си на духа, където можете да се насладите на изживяването на предаване. Защото ще имате опит от онези области, в които сте привързани към света.
Ще почувствате връзките си, привързаностите си със земния си живот и тези връзки, които сте имали. И там ще имате възможност да изберете дали желаете да се откажете от тези привързаности или да останете назад. Искрено моля да отворите себе си за освобождаване по това време. За това, което пуснете, ще се погрижим ние. Не е толкова важно, колкото си мислите, а към какво вървите, е много по-важно, отколкото можете да знаете в момента. Така ще има чувство на доверие, което ще проявявате, чувство за вяра. И ето защо е необходимо да преминете тези изпитания на вяра и доверие. Защото в този последен момент и последен час ще трябва да се отдадете с вяра на процеса. Ще се почувства малко по-интензивно или мощно и малко по-различно от обичайните ви медитации. Така там ще има елемент на вяра, където се пускате към ново преживяване.
Ще бъдете вдигнати. Ще се разведрявате. Ще бъдете по-етерни, отколкото сте били. Ще бъдете изведени през етап, в който ще почувствате това. И е доста приятно, това спокойно, етерно изживяване, въпреки че ще сте осъзнати, че сте в телата си и медитирате. И ще дойде време, когато на вас, седейки с водачите си в тишина, ще ви бъде представено вътрешно, много изразено виждане за прозорец някакъв отвор. Може би ще ви изглежда като прозорец или отваряща се врата, въпреки че няма да е толкова фино като светлината, върху която медитирате вътре. Ще бъде по-изразено от това. Всъщност ще можете да го видите с отворени или затворени очи. Ще бъде толкова очевидно. Като цяло това ще е преживяването. Появи ли се по малко по-различен начин за вас, не се колебайте. Върви с вярата и доверието си. Върви с чувствата си. В този последен момент ще направите избора сами да преминете през този прозорец или да останете назад. Ще бъдете с водачите си преди този момент и веднага ще следвате, но точно в този момент, когато преминете през прозореца или вратата към светлината, ще бъдете сами. Ще имате усещането, че сте сами. Защото е ваш индивидуален избор да го направите.
Нека кажа, че цялото това преживяване, за което говоря, ще се случи съвсем спонтанно. Не е нужно да си спомняте съзнателно всичко, което казвам сега. Не е необходимо да имате картина в ума си и да чакате да се появи. Ще се случи спонтанно. Ще знаете какво да правите. Достатъчно сте подготвени за това. Затова не се страхувайте, че забравите ли нещо, което казвам сега няма да успеете. Всъщност, когато сте заспали по това време, ще имате същото преживяване в сънно състояние и ще имате същия избор. И вие,ако сте готови, ще преминете през това състояние на сън. Така че не може да е толкова трудно, щом можеш да го правиш на сън. Затова не се страхувайте, че ще пропуснете лодката или ще направите грешка. И докато минавате през светлинния прозорец, може би ще можете да видите от другата страна панорама, някаква сцена, и ще видите водачи, които ви чакат и отново ще бъдете свързани с насоки веднага следвайки това. Ще бъдете вдигнати по това време. Това е критичният момент. Това е моментът, в който правиш своя последен избор. До този момент това е теоретично, философско и донякъде по-малко от експериментното приемане на Възнесението. Мисля, че повечето от вас няма да се поколебаят.
Така ще бъдете вдигнати. Ще бъдете във физическата си форма, макар и по-неземни в природата, по-светло усещане. Но по това време все още ще сте в тялото си. Ще бъдете вдигнати на кораб. И вие ще бъдете аклиматизирани и тогава ще направите своя избор. Ще ви се представят избори какво желаете, какъв път желаете да изберете. Ще имате свободна воля дали желаете да изберете пътя на Възнесението и да се върнете на Земята като Възнесен Учител; или дали желаете да останете духом, да се върнете към предишното си състояние на духовност или във възвишено състояние. За вас ще се дължат промоции след вашата Земна служба. Така ще се запознаете с това, което ви се предлага по това време. И всеки ще има различен избор. Надеждата ни е, че мнозина ще изберат пътя на Възнесението и ще се върнат като
възнесени учители. Мисля, че от вашето състрадание повечето от вас ще направят това. Но няма преценка или критика. Изборът е твой. Това е донякъде описание на това, което ще се случи по време на първата вълна от евакуацията. Има още една област, към която бих искал да се обърна. Виждате ли, едно е да обсъждате Възнесението теоретично или философски, а съвсем друго всъщност да ви се представи фактът, че то действително ще ви се случи. Докато вървите по пътя си, ще се сблъскате с истината в това. Тогава ще трябва да осмислите реакциите си към това. Но винаги има много благодат, светлина и любов около пътя; така че не е толкова трудно да намериш пътя си и да продължиш. Това е много вдъхновяващ път, по който трябва да извървите. Така че не се страхувайте. Страхът ще възникне, но той няма да има своя източник във Възнесението. Той ще има своя източник в предишни преживявания на Земята, който предстои да бъде освободен. Няма да имате нужда да се страхувате. Скоро ще бъдете освободени от него и от всички земни ограничения. Ще бъдете възстановени в по-естественото си състояние. Вие ще се радвате, а ние ще се радваме. Очакваме ви с отворени обятия. Отдавна не си бил тук. И дълго чакахме дори да можем да представим тази информация по този начин. Дълго чакахме, докато дойде моментът да го представим. Сега ние го представяме, а то ни доставя голяма радост. Така че знайте, че макар да чакате и може да изглежда като цяла вечност - понякога месец или седмица може да изглежда като завинаги, когато изпитвате нетърпение - но знайте, че дори и да отнеме още пет години, това пак е намигване на окото към нас и към вас в цялостното ви съществуване. Затова се опитайте да осъзнаете, че тук времето е наистина илюзорно.
Канализирано от Ерик Клайн
Лус Лайт



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675514
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930