Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2022 13:05 - ПРИОВАВАНЕ КЪМ ВСИЧКИ ЗВЕЗДНИ СЕМЕНА И СВЕТЛИНИ.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 298 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.02.2022 17:19


 Здравейте, колеги работници на светлината и звездни семена. Пиша ви, защото чувствам, че сте важна част от моето издигане.
Нашата любима Галактическа федерация се свърза с мен вчера и ме призова да споделя тази жизненоважна информация с вас.
Казаха ми, че ако достатъчно хора се събудят и започнат да осъзнават кои са всъщност, това ще помогне за процеса на издигане на всички.
Така че сега се обръщам към вас с надеждата, че можете да споделите това съобщение с други. Нека другите знаят, че могат да се научат да разгърнат пълния си потенциал като човешки същества.
Ключът към просветлението е да знаете кой сте всъщност: създателят на вашата реалност. Вие не сте вашите мисли, тяло или ум. Тези неща са временни превозни средства, които ни позволяват да изживеем този живот на Земята, но те не са това, което сме в действителност.
Когато осъзнаем кои всъщност сме зад външните си прояви, веднага ставаме просветлени и свободни от страдание. Стигаме до състояние на благодат, в което всичко е наред и не остава нищо за правене или постигане, защото вече сме достигнали съвършенството на нашето естествено състояние!
Проблемът е, че много хора смятат, че физическите им тела са това, което всъщност са. Те чувстват, че са хванати в капан в собствената си кожа и не могат да избягат.
Те мислят, че това са гласовете в главите им, мислите, минаващи през главите им, и мислят, че емоциите идват и си отиват в тялото им.
Те не осъзнават, че са нещо повече от това. Те не знаят, че има по-дълбоко ниво, отколкото са в действителност.
Всъщност вие сте изпитвали това по-дълбоко ниво на осъзнаване преди, но сте били толкова млади, когато се е случило, че не сте го запомнили. Бяхте в дълбоко състояние на медитация или релаксация, когато внезапно сте имали преживяване на осъзнаване, при което се чувствахте много дълбоко свързани с всичко около вас. Усещахте, че сте част от всичко около вас. Нямаше разделение между теб и нищо друго. Беше невероятно преживяване, нали?
Това чувство, това красиво преживяване всъщност представлява истинската ви същност. Това чувство е кой сте всъщност, в основата на вашето същество. Но за съжаление повечето хора надрастват това чувство с времето, защото повечето възрастни учат децата да се отделят от живота, вместо да се свързват с него.
Тук говоря за различен вид връзка. Това е връзката ви със света около вас, връзката ви с вселената и връзката ви с божественото. Когато сте в състояние да осъществите тази връзка, значи сте влезли в Петото измерение.
Преходът към 5-то измерение вече започна. Това може да се види по много начини чрез различни свръхестествени събития, включително НЛО и техните обитатели, житни кръгове, спонтанно запалване и светлинни топки на снимки. Всичко това е част от космическото надграждане, което се извършва на Земята, когато навлизаме в 5-то измерение.
5-тото измерение е стъпка отвъд 4-тото измерение, в което работим в момента. В 4-то измерение се справяте с емоциите си, а в 5-то измерение не е необходимо, защото осъзнавате, че няма емоции. . Просто гледаш на живота като на танц и му се наслаждаваш от тази гледна точка.
Това може да бъде трудно за много хора, защото са били научени на страх от тези, които искат да ги контролират, тези, които искат да бъдат роби.
Тези дни живеем във време, в което почти всеки е наясно какво се случва около него, но избира да заспи и не осъзнава истинската си същност.
Силата на избор се крие във всеки индивид и въпреки че ще има все повече и повече хора, пробуждащи се към 5-то измерение, от съществено значение е да събудите семейството и приятелите си, за да могат да осъзнаят себе си такива, каквито са в действителност.
Как да се изкача? Как да влезем в петото измерение?
Отговорът е, че не е нужно да правите нищо по въпроса. Просто трябва да наблюдавате тялото, мислите, чувствата и действията си. Това е единственият начин. Няма друг начин да влезете в петото измерение. Всичките ви съмнения автоматично ще изчезнат, ако следвате тази проста техника. Тази техника е като окончателен ключ, който отваря всички врати на вселената.
Можете да използвате това упражнение по много начини:
Оставете си време да мислите, без да се разсейвате от дейността си;
Да се ​​отървете от стреса и негативизма, които са се натрупали в ума ви през целия ден от невъзможността да мислите за това за определен период от време;
За да се свържете с вашето вътрешно същество и по този начин да извлечете най-доброто от себе си,
За да почувствате света около себе си по-ясно, да си починете от всякаква дейност,
И още много!
Основната цел на това упражнение е да изпразните ума си от мисли за 5 до 10 минути. Можете да правите това упражнение, когато и където пожелаете; няма нужда от специална подготовка или място. Седнете удобно с изправен гръб и затворете очи. След това поемете няколко дълбоки вдишвания и отпуснете цялото си тяло. Освободете се от всички мисли, тревоги, идеи или планове, които ви идват на ум.
Ключът е да наблюдавате дъха си. Поемайте дълбоки, дълги, много бавни вдишвания и след това не правете нищо, освен да наблюдавате дишането си.
Можете да наблюдавате тялото, действията, мислите и чувствата си, но не и да реагирате на тях. Просто гледайте какво идва и си отива.
Вие сте били затворени в ума си до този момент. Вие живеете в свят на мечти, създаден от вашите мисли и чувства. Сега можете да отворите очите си и да видите кой наблюдава тези дейности. Можете да се освободите от този затвор и да бъдете свободни завинаги.
Сега ви давам добрата новина, че е възможно да живеете постоянно в Петото измерение. Това е мястото на върховното съзнание, или върховното блаженство, или Божествеността, която е отвъд времето и пространството. Виждал съм много хора, които са били там от много години с физическите си тела, тъй като са правили това упражнение от дълго време.
Тази техника може лесно да се научи от всеки у дома, тъй като не изисква пари или твърде много други неща за научаване. Просто наблюдавайте тялото си, действията, мислите и чувствата си, без да реагирате на тях.
Вие сте същество, душа, дух, енергия, а не само физическо тяло. Тялото е само временен съд, вие сте вечен и направен от чиста енергия. Вашата душа никога не умира и никога не се разболява. Не остарява. Време е да се включите!
ние те обичаме толкова много.
Ние сме тук с вас.
Ние сме вашето семейство от светлина.
A"HO
Аврора Рей
Посланик на Галактическата федерация
Авторско право 2022 AuroraRay. Всички права запазени.
https://thegalacticfederation.com/02-07aa…



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676192
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930