Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2022 13:04 - Конфликтът между Русия/Украйна и галактическата общност ∞9D Арктурианският съвет, канализиран от Даниел Скрантън
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 261 Коментари: 0 Гласове:
1



   

"Поздравления. Ние сме Арктурианският съвет. Имаме удоволствието да се свържем с всички вас.

Много сме щастливи да видим колко хора на Земята в момента призовават за мир, призовават за прекратяване на конфликта между Русия и Украйна. Видяхме колко много хора са осъзнали, че е необходимо да бъдем в мир, да излъчваме и вибрираме мир, и знаем, че именно чрез тези намерения и чрез този фокус всички вие се събирате, за да промените света към по-добро. Веднага щом човек осъзнае, че мирът е това, което иска, този човек може да се заеме с култивирането на вибрацията на мира в себе си и ето как животът в свят, в който все още нямаш мир през цялото време, служи на всеки индивид.

Позволява на всички ви да си задавате въпроса дали сте в мир в себе си през цялото време. Трябва да проверите и да видите дали се биете с някого, дали сте воювали в главата си с друг човек, друга идеология или група. Време е да се откажете от цялата идея, че трябва да победите другата страна. Време е за интеграция, което означава, че е време да спрете да се борите в себе си и да оставите всички части от себе си да се съберат в единно, хармонично цяло. Когато правите това като индивиди, можете да го направите като човешки колектив и след това можете да се присъедините към галактическата общност, тъй като ще сте показали, че сте готови да се разбирате с други, които са различни от вас по някакъв начин.

Вие сте склонни да се фокусирате, като общество, повече върху вашите различия, отколкото върху това, което имате общо, и това трябва да се промени и се променя. Както казахме, ние се чувстваме щастливи и окуражени от това, което виждаме в момента. Броят на хората, които осъзнават, че трябва да спрат да се бият, е огромен и ще продължи да нараства, тъй като колективното желание за мир на Земята също нараства експоненциално. Готови сте да живеете в хармония. Вие сте готови да преминете към следващото ниво на еволюцията на вашето съзнание и тази агресия, която виждате точно сега там на Земята, в крайна сметка е за да ви доближи до мира. Това не е най-добрият начин да стигнете до там, но това е пътят, който сте избрали в момента като колектив.

Със сигурност това е конфликт, който привлече вниманието на света. Има достатъчно от вас, които отговарят на ситуации като конфликта Русия/Украйна със състрадание и това е, което е необходимо. Това е, което ще излекува и помогне, а борбата с другите за това кой е прав и кой крив и какво наистина се случва, ще увековечи конфликт и война на вашата планета. Така че, преди да започнете да правите това с други хора, за да докажете колко сте прави и колко сте умни, а ние говорим само с няколко души тук, които се настройват, не забравяйте първо да влезете в сърцата си и да почувствате състраданието, което съществува за всички хора, които преживяват войни, конфликти, бомбардировки и стрелби и осъзнават, че вие ​​сте много повече част от решението, когато правите това, отколкото когато казвате на някого какво мислите, че наистина се случва.

Не забравяйте да разпространите това, което искате да видите повече на Земята. И отново, ние знаем, че проповядваме на хора тук, но има няколко, които ще трябва да чуят това, които ще получат това послание. Толкова сме горди с огромното мнозинство от пробудените индивиди, които наистина разбират каква е целта им в този момент и сме толкова щастливи да видим как живеете тази цел и тази истина за подобряването на всички човешки същества на Земята.

Ние сме Арктурианският съвет и ни беше приятно да се свързваме с вас.”



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675426
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930