Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2022 20:50 - Сен Жермен: Пусни го
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 371 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   

    публикувано на24.02.2022 г от EraOfLight — 1 коментар ↓

Аз съм твоят Сен Жермен. Тук съм в този момент, за да продължа да ви помагам да правите точно това, за което сте говорили, да работите за, и това със сигурност е да пуснете.

Пуснете старото. Именно за това е Виолетовият пламък: пускането. Изчистване на цялото старо програмиране, което вече не е необходимо, старите спомени, които ви държат в тази илюзия за разделяне.

Знайте, че всичко се изчиства, когато използвате Виолетовия пламък. Или другите инструменти, за които може да сте се запознали през годините, каквито и да са те. Независимо дали е пламтящият син меч на истината на Архангел Михаил, за да прекъсне всякакви стари връзки, или кристали, с които работите, връщащи ви спомени за Атлантида и Лемурия, каквото и да е то.

Знайте, че всичко това е процес на пускане. Пуснете старото. Бъдете установени в новото. И гледайте към бъдещето. Защото вие го създавате всеки един момент в момента, независимо дали сте в илюзията или извън нея. Вие създавате живота си, докато вървите напред.

Вие създавате своя собствена реалност. Вашата реалност не ви създава. Именно тези, които вярват, че реалността ги създава, остават вградени в старата илюзия в рамките на илюзията от трето измерение. И докато продължават да чувстват и знаят това, или да вярват в това, те ще останат там. Не можете да направите нищо, за да ги извадите от това, докато не са готови.

Но наистина, когато са готови, те ще ви призоват, много от тях. Много от вашето семейство, вашите приятели ще си спомнят това, да, вие им го казахте веднъж преди, а ето сега,  може би  сте били прави през цялото време!

Това не е израз на егото, за който говорим тук, за който имам предвид. Не за егото, а за пускането. Да пуснеш всичко, което някой мисли или чувства за собствения си живот или дори за теб – това няма значение. Просто се съсредоточете върху собствения си живот напред. И им изразявайте, или им помагайте, помагайте им, когато те го извикат, когато го поискат.

И това е вашата мисия в този момент. Много от вас са в тази част от вашата мисия в момента и осъзнават, че това е мисия за вас. Сега обаче вашата мисия ще се промени, докато се движите. Мисия, мисиите ще продължат да се развиват, докато целият този процес на пускане, целият този процес на издигане продължава през този преход, през който вече преминавате.

Да, наистина в момента сте в преход. Преходът от стария живот, стария илюзорен триизмерен израз към новия по-висок израз на четвъртото и петото измерение. Вие вече го правите. Вие вече преминавате през този преход, всичко, което се случва около вас, всички неща, които се случват в рамките на илюзията.

Както сте чували много пъти, мислете за това като за шоу, като за филм, който се играе, а вие просто го наблюдавате, наблюдавате го. Можеш да бъдеш част от него понякога. Да, наистина,  понякога  си част от него. Но през повечето време просто бъдете наблюдател, доколкото е възможно. И когато сте наблюдател, вие не сте част от триизмерното изражение в тези моменти. Така че бъдете наблюдател и оставете шоуто да продължи. И знайте, че краят на това шоу ще бъде невероятно вълнуващ за вас. Просто бъдете готови за това. Защото всичко се събира.

Както сте чували много пъти, доверете се на плана. Доверете се на плана. Планът не може да бъде спрян на този етап. И всичко, което се случва, независимо дали привидно е част от тъмното или от светлината, всичко, което се случва, е част от плана. И  знай  това. Знайте това, докато продължавате напред през този преход, в който се намирате в момента. Знайте, че всичко наистина се случва с причина като част от плана, без значение каква е тя.

И тъй като планът продължава, продължава и процесът на издигане. Така че знайте и това. Всички се движите към издигането.

Както сте чували много пъти, тъмните сили са правили всичко възможно, за да ви задържат от издигане, защото са знаели. Веднага след като населението започна да се събужда, те бяха свършени. Така че те са правили всичко възможно, за да ви предпазят от събуждане.

Но уви,  всички се  събуждате. И сега говоря отвъд общността, работеща на светлината. Много, много повече се събуждат по цялата планета в страни по цялата планета, събуждат се, осъзнават какво им се случва. Да осъзнаят, че свободата им е отнета. И не  може да  бъде подарен, освен ако не го подарите. И тези, които са в Канада, Freedom Truckers и други страни сега, са наясно с това. Може би не на това ниво, което сте, но те са наясно, че искат да запазят свободата си. Това е най-важното за тях – свободата! И това  не може да  се отнеме на някой, който не му позволява да го отнеме.

Така че знайте, че докато продължавате да се движите през останалата част от тази година,  всичко наистина се случва точно както трябва. Да се ​​променя тук-там, да, разбира се. Тези от Силите на Светлината работят усилено, за да преодолеят всички планове, програмите, които тъмните сили са се опитали да въвеждат в населението на тази планета. Защото всичко това е част от техния план, техния стар план. Но силите на Светлината знаят този план. Те го знаят и се противопоставят на всяка възможност, която имат, и знаят предварително какъв ще бъде следващият им ход и следващият им ход. Както сте чували много пъти, това е шах. Но силите на мрака работят в 3-D света на шаха. Докато тези на Силите на светлината са в 5-D. И много, много крачки пред тези на силите на мрака.

Аз съм Сен Жермен и ви оставям сега в мир, любов и единство. И знайте, че свободата наистина е на ръка за цялото население на тази планета.

Мир и любов да бъдат с всички вас.

**Канал: Джеймс Макконъл

** Източник 1 2




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658604
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031