Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2022 00:31 - Война и мир
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 372 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   
  от Ерве Гая
Можете да прочетете малко за причините за сегашния конфликт между Русия и Украйна в предишните ми статии:

https://2012portal.blogspot.com/2014/03/quarantine-earth-endgame.html

http://2012portal.blogspot.com/2015/10/proxy-galactic-war-in-syria.html

Спешни срещи между Плеядианците и висшите руски военни се проведоха през последните няколко дни преди войната да избухне и Плеядианците посъветваха да не се провежда пълномащабна руска военна операция в Украйна. От тяхна гледна точка основните цели биха могли да бъдат постигнати от руските мироопазващи сили в Луганск и Донецк и чрез отказа да се реагира на провокациите на Запада, подкрепяни от йезуитите, които искат да създадат трета световна война за изпълнение на своя край. пророчества за времето:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/russia/did-russias-foreign-intelligence-chief-leak-putins-plan

Путин се поддаде на натиска от някои от неговите контролирани от йезуитите съветници в руската армия и Руската православна църква и йезуитите получиха войната, която искаха, но тя няма да върви по начина, по който са искали.

Путин избра момента на максимална слабост на Запада при завръщането на Плутон в атака:

https://www.goodgollyastrology.com/68-general-astrology-articles-on-gga/1577-putin-plus-a-pluto-return.html

Основната му цел е да демилитаризира Украйна, за да защити Русия от непосредствени военни заплахи, да премахне опасните биолаборатории и да прочисти Украйна от неонацистки елементи:

http://dilyana.bg/the-pentagon-bio-weapons/

Какво имаше предвид Путин под „денацификация“ на Украйна и защо тя е толкова важна?

В Украйна има много фракции със силни неонацистки пристрастия, които са извършили сериозни престъпления, често с мълчаливото одобрение на украинското правителство:

https://en.wikipedia.org/wiki/Azov_Battalion

https://en.wikipedia.org/wiki/Aidar_Battalion

https://en.wikipedia.org/wiki/Right_Sector

Йезуитите влияят на Украйна със своите ционистки прокси:

https://www.henrymakow.com/2014/03/Israel-Shamir-Counter-Coup-in-Crimea%20.html

Руското малцинство в Украйна е обект на значителен тормоз:

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/the-other-side-in-ukraine/

Източници потвърдиха, че руските военни НЕ атакуват цивилни в тази война и че западните медии разпространяват много дезинформация:

https://sputniknews.com/20220301/claims-of-russian-use-of-cluster-and-vacuum-munitions-in-ukraine-false-kremlin-1093478454.html

https://off-guardian.org/2022/02/27/7-fake-news-stories-coming-out-of-ukraine/

Източници казаха също, че целта на руската армия НЕ е да свалят Зеленски и че руските военни ще се изтеглят веднага щом стратегическите цели, изброени по-горе, бъдат постигнати, тоест след около две седмици според техните оценки. Ако контролираните от йезуити западни съюзници не успеят да ескалират допълнително ситуацията, мирът в региона може реално да дойде след седмици.

Мирните преговори са насрочени за утре:

https://sputniknews.com/20220228/points-of-contact-for-common-positions-found-at-russia-ukraine-talks-delegation-head-says-1093456750.html

Положителни източници изготвиха предложение за мир, което би могло да работи, ако хората и от двете страни проявяват здрав разум и са готови да намерят рационален компромис. Дипломатическият персонал, който чете тези редове, може да препрати това предложение на заинтересованите страни:

Украйна може да бъде приета в ЕС и Зеленски остава като легитимно избран президент, но Украйна трябва да стои извън НАТО завинаги, да остане военно неутрална (като Швейцария) и всяка чужда военна помощ за Украйна трябва да спре, в съответствие с гаранциите на НАТО от 1990 г. - разширяване на изток. Украинското правителство трябва да забрани и криминализира всички неонацистки организации на своя територия и трябва да се зачитат правата на руското малцинство в Украйна. Крим трябва да бъде международно признат като част от руска територия в съответствие с референдума за статута на Крим от 2014 г. Донецк (териториално цяла Донецка област) и Луганск (териториално цяла Луганска област) трябва да бъдат признати в международен план като суверенни независими държави според референдума за статута на Донбас от 2014 г. Веднага след като горните условия бъдат изпълнени, всички руски военнослужещи трябва незабавно да напуснат останалата част от украинската територия. Веднага след като това стане, всички международни санкции срещу Русия трябва да бъдат премахнати и нормалните международни отношения да бъдат възобновени.

Малко вероятно е разумът да надделее, тъй като йезуитите ще направят всичко възможно, за да подкопаят всяко предложение за мир, но си струва да опитате.

Въпреки това финансовите санкции срещу Русия ще ускорят развитието на алтернативни платежни системи като CIPS в Китай и SPFS в Русия, ще отслабят и без това спадащия петродолар и ще съживят алианса от БРИКС:

https://sputniknews.com/20220227/how-russias-swift-ban-could-backfire-on-west--pave-way-for-alternative-payment-systems-1093424581.html

4-часовата медитация за мир в Украйна все още е спешно необходима и Светлите сили молят възможно най-много хора да участват:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html

Френска връзка : https://french.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-pour-la-paix-entre-la.html

Богинята иска мир и мир ще бъде!

Източник : http://2012portal.blogspot.com/2022/03/war-and-peace.html

Ерве Гая | 1 март 2022 г. в 22:27 | Етикети: Кобра , Русия , Украйна | Категории: Геополитика и Възнесение , Медии и Инфовойна | URL: https://wp.me/p7epNz-2Gx



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675990
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930