Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2022 12:34 - Архангел Михаил - Все още ли ни вярвате?
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 168 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.03.2022 12:35


 Скъпи! АЗ СЪМ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ!  
 

Нека го кажем по този начин, рестартирайте разходката. Няма да кажа, че всички са го изоставили, нито че днес изключително съжаляват за всичко, което са направили; Мога да кажа, че тези случаи бяха минимални, което много ни радва. Вие сте преминали през целия този процес съзнателно по време на разходките си, движейки се в рамките на баланса и оставайки вътре, доколкото е възможно, с фокус върху издигането. Но светът навън продължава да се проявява, продължава да се опитва да дисбалансира всеки един от вас.

 
 

И така, нека си припомним няколко неща тук. Първо, пандемията. Смърт, смърт, смърт. Това винаги е било голямото нещо, хората умират от болестта. Никой в ​​нито един момент не попита дали тези души си тръгват по собствено желание. Същото е, че си самотен, в дъждовен ден, насред улицата, където с първия транспорт, който се появи, взимаш, без да ти пука или често къде, искаш да се измъкнеш от дъжда. Много добре, много души направиха същото. Те бяха решили, че ще си тръгнат и че няма да бъдат част от процеса, не във физическото тяло. И мога да кажа, че те поеха тази езда в болест, за да изпълнят това, което бяха планирали; огромното мнозинство бяха такива.

 
 

Да, има и такива, които не сключиха сделка, но също си тръгнаха. И защо отидоха? Тъй като никога не са се отнасяли правилно към телата си, те не излъчваха добри енергии, страхът беше напълно завладял тяхното съществуване. Така че можем да кажем, че в този случай те са пожънали това, което са посяли; пълен дисбаланс в телата им, достатъчен, така че болестта да се развие и да няма лечение. Много добре. Но времето мина. Днес можем да кажем, че бяха направени няколко опита да се задържи болестта в нейния пик, но без успех.

 
 

Последната вълна, която се предполага, че е най-преносимата, беше практически по-малко смъртоносна. Така че този път вече не служи на не-светлината. Можем да кажем, че са „хвърлили кърпата“, както казвате, вече са разбрали, че по този начин няма да постигнат нищо друго. Вие вече живеете с болестта, както живеете с толкова много други хора. И така, какво да правя? „Опитът да убием човечеството вече не работи, защото няма да можем“, така си мислят те. Много добре. Така че нека потърсим нещо, което носи страх и отчаяние на човечеството: Войните.

 
 

Много добре, винаги сте се страхували от голяма последна война на планетата. Не знам дали си спомняте, но ние го казахме тук няколко пъти: Това няма да се случи. И няма да кажа, че е заради вас, няма да стане, защото няма да бъде позволено от баща/майка Бог да унищожат тази планета, както си представят. И те са напълно наясно, че няма да успеят, че ние сме тук, за да предотвратим това, но проблемът си остава. Новините идват все по-отчаяни, все по-ужасяващи, много манипулации, много измама, много разпространявани, които не са верни, но всички вие вярвате; не са там, за да видим истината.

 
 

В нито един момент не оправдавам този, който започна войната и казвам, че е прав. Владетел, който определя войната, никога не може да бъде прав, в никакъв смисъл. Бих искал само да кажа, че зад кулисите се случва много повече, отколкото си мислите. Но не трябваше да се стига до този момент. Но както беше казано тук: свободната воля продължава. По същия начин, по който ви съветваме: избягвайте това, избягвайте онова, не правете това, не правете онова; можете по свое собствено решение и да кажете: „Уморен съм, не искам това повече, ще го направя“ И го правите. По същия начин и този, който е там, отговарящ за властта. Той все още е човек.

 
 

И така, какво искам да ви донеса с това съобщение? Фокусът се промени, скоро вече дори няма да си спомняте за пандемията, защото тя вече не ви достига, вече не е приоритет номер 1. Сега вашите новини изобразяват само войната. И така, какво ще ти кажа точно сега? Вземете фокуса от там. Вие храните тази война, когато всеки вижда показаното и изпитва болка, страх, страх, тази енергия захранва егрегора на войната. Защото се храни със страх, храни се със страх, храни се с провокирана смърт.

 
 

Затова моля всеки от вас да не влага още един квант енергия в този егрегор. Сменете канала, спрете да слушате, не влизайте в тази енергия. Тук не твърдя, че война не съществува, но не е това, което се показва; нито причините, нито последствията. Много се манипулира, много е фалшиво и падаш правилно. И отново се говори за ядрена война. Ще ви задам само един въпрос: пием ли сок, люлеем ли се в хамака? Вярвам, че ще отговорите не. Тогава мнозина ще ме попитат: „Но какво да кажем за тези, които умират, защото нещо, което казахте, никога няма да се повтори?“ И аз отговарям: Свободната воля продължава във вас.

 
 

Тези, които губят живота си в момента, са там, защото са избрали да бъдат. Мнозина са принудени. Има ли някакво оправдание за това? И така... решавам, аз съм владетел и решавам да воювам и принуждавам всички да се борят за моето решение; и много умират по мое решение. Какво се случва с мен? Дори не искам да знам. Така че не създавайте страни, не бъдете за или против никого. Не съдете нещо, което не знаете, какво всъщност се случва. Да, първата стъпка е направена.

 
 

Първият хвърли топката към къщата на съседа и съседът се почувства длъжен да отговори с още топки. Така че няма виновни и няма агресори, всичко има цел, а вие не знаете каква е тя. Всичко прилича на голям театър, където всички силни се събират срещу случващото се; се обединяват срещу, но продължават да подклаждат войната. Ако наистина искате нещо да спре, какво правите? Работиш с главата си, а не с убиване. Но светът работи с убийството и подбужда все повече и повече войни и носи страх, болка и отчаяние на кого? За всички жители на планетата.

 
 

И така, питам отново: по какъв път сте? Пътят на издигането или пътят на третото измерение? Защото всичко това не е нищо повече от страхотен театър, който да те извади от фокус, от пътя ти. Едно мога да кажа: не спим, не се люлеем в хамака, не пием сок; много сме внимателни. Но това е, което винаги сме ви казвали: Вие управлявате целия процес, а не ние; но всичко има граници и мога да ви кажа, че тествате нашите граници. Сякаш казваха следното: „Вие сте там и ние сме тук, правим това, което винаги сме правили и ще продължим да го правим; и искаме да видим докъде ще стигнеш."

 
 

Няма заплаха за нас, никой не ни заплашва, никой не ни плаши. Защото? Защото виждаме истината, защото виждаме манипулацията, която се прави около целия този процес. Процесът съществува, реален е, но не по начина, по който се представя. Но ако този съсед беше взел тази малка топка и просто я беше върнал, нищо от това нямаше да се случи. Жалко, наистина бяхме натъжени, защото изглежда, че всичко, което учехме и се опитвахме да покажем, не струваше нищо. И ще кажа още нещо: не са ни сложили така на стената. Ако си мислите, че тъй като вървите по този път, ние ще действаме по някакъв начин, много се лъжете. Ние не сме такива. Ние не сме хора. Ще го направим, когато преценим, че трябва да се направи. И аз ви казвам: Ще го направим, без значение кого боли, независимо на кого ни харесва или не.

 
 

И така, оставям във въздуха въпрос: Какво излъчвате днес? Страхувате ли се от планетарна война? Толкова известният, за който всички знаят, ще унищожи планетата? Ако кажете „да“, аз съм много загрижен, защото току-що казахте, че не ни вярвате; ти току-що каза, че всичко, което казахме, е лъжа, че не сме тук, че никой не се грижи за планетата. И ще кажа повече, подписахте писмото си, за да останете в Третото Измерение, защото ако вярвате във всичко, което е там и което ще стигне до този край, вие наистина не сте научили нищо; забравихте всичко, което беше казано, или всъщност заехте позиция.

 
 

Така че просто ще ви кажа, всеки един от вас взема своето решение. Който иска да продължи да храни този егрегор, от лъжата и лъжата, от болката и смъртта, да продължи да се фокусира върху него; продължавайте да включвате телевизорите си и да плачете, да крещите срещу, да съдите, да виждате тези изображения. Поздравления, вложихте още един квант енергия в това и то стана още по-силно. Наистина бих искал да знам какъв е отговорът на всеки от вас; и ще знам.

 
 

Фразата: „Светът ще падне около теб, но ти ще паднеш на краката си“ е казана от мен отдавна. Сега, ако не вярвате, ако смятате, че всичко това са глупости и че наистина трябва да се тревожите за бъдещето, много добре, направете своя избор. на коя страна искаш да си? От онази страна, която вярва и знае дълбоко в себе си, че всичко това е голяма манипулация на съвестта на планетата? Или искате да страдате от болката на онези, които са там, онеправдани, и можете да кажете точно това и да продължите да вибрираш в тази енергия? Решението е на всеки един.

 
 

Просто казвам: Внимавайте от какво излъчвате, защото ще си върнете същото. Няма да стане по-различно. Получавате това, което излъчвате. Ако излъчвате фокуса върху войната, ще имате още войни, това е всичко, което мога да кажа. Свободната воля все още е налице. Сега ще завърша с думите: Никой няма да унищожи тази планета, гарантирам го. Сега, как ще се държите там по пътя към издигането, това е решението на всеки един. Направете своя избор. Никога времето не е било толкова благоприятно за избор.

 
 

И ние гледаме тук. А за тези, които вярват, чакайте, защото ще видите нашето действие. Не стоим неподвижни, нито сме апатични към всичко, което се случва. Чакайте, вярвайте и ще видите. Това е всичко, което мога да кажа.

 
       
     




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672236
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930