Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2022 09:19 - Сананда - Ние не сме те изоставили
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 302 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.03.2022 10:55


 Скъпи синове и дъщери на планетата Земя! АЗ СЪМ САНАНДА!  
 

Още веднъж с голяма радост идвам да бъда с вас. Не мога да кажа, че сърцето ми е много радостно, но също така не мога да ви кажа да загубите надежда или вяра. Всеки проект, всяка работа, която трябва да извършим, винаги носи със себе си камъни, препятствия, бариери по пътя. Не че това е решение на баща/майка Бог. Татко/Майка Боже всъщност, бих искал да не страдаш, да не изпитваш болка, да не преминаваш през каквато и да е нужда; обаче всяка стъпка, направена в съществуването на всяка душа, генерира енергия. Тази енергия е кръгова, генерира се и се връща в по-късен момент при този, който я е генерирал.

 
 

Това е балансът на този свят. На всяко действие винаги ще има реакция, така става ученето. Много от вас си мислят: „Не мисля, че научих нещо. Все пак имам толкова много проблеми, толкова много недостатъци. Какво всъщност е научила душата ми?” И тогава отговарям на следното: Много сте се развили. И какво е еволюцията? Еволюцията е именно схващането, че нещо може да се подобри и че ако нещо направено не е било добро, то не трябва да се повтаря или да кажем, да бъде забранено да се изпълнява. Когато гледате филми от отдавна, какво виждате? Непремерено насилие. Тогава мнозина ще ми кажат, че...”Насилието продължава...”, съгласен съм, но не до такава степен. Днес само тези, които не са успели да го научат правилно, все още го практикуват.

 
 

По-голямата част от вас знаят, че убиването е погрешно. Някои дори имат воля, което енергийно казано е едно и също нещо. Но вие следвате законите, вие следвате законите, които днес правят вашия свят годен за живеене и балансиран. И така, как така нямаше еволюция? Не е нужно да гледате много стари прераждания, да гледате собственото си време, да се върнете назад във времето, половин сто години. Как беше животът ти? И какво е днес? Не, тук не твърдя, че всичко, което съществува днес, е добро, аз коментирам еволюцията на човешкия род. Всичко, което сте създали за вашето благополучие, за да ви помогне с вашите задачи... Не казвам дали е добро или лошо, просто искам да покажа еволюцията.

 
 

Не можете да отречете, че сте еволюирали; е много. Можем само да кажем, че това е еволюция, която цели само удоволствието на тялото, а не на душата. Душата стоеше настрана. Ах, да, вие имате религиите; религии, които само разделят, не агрегират, дискриминират, сочат с пръст. И така, къде е лечението на душата там? Няма. Така че вие ​​сте се развили, за да сте все по-зависими от ефимерно удоволствие и удоволствие, което вреди на тялото; но ти се еволюирал. Ролята на жените днес в този свят се връща към тази роля, определена от бащата/майката Бог, вече не съществува подчинението, което е имало до преди малко. Но за съжаление и това дойде с дисбаланс, защото тежестта беше твърде голяма за жените.

 
 

Така че има още много за учене във вашия свят. Развихте ли се, да, по правилния начин? Не, но те се развиха. Ние можем ясно да доловим тази еволюция. Единственият наистина тревожен момент е, че се връщате към онова буйно насилие от по-ранни времена, където нямаше любов, никакво уважение; имаше само сила; имаше само решение на едно човешко същество, където той можеше да нареди на армиите си да маршируват, за да унищожат хиляди други хора. И войната беше ръкопашна. Кой спечели? Бих казал никой, защото и двете страни загубиха. Възможно е едната страна да се е обявила за победител, но чия победа беше всъщност? Победата щеше да бъде, ако се биеше и не загуби войници, но това не се случи.

 
 

Така че това чувство за сила, да си зад бюрото, да даваш заповеди и да изпращаш други на бойното поле, продължава и до днес. Точно сега вече не убивате меле, убивате с оръжия, изключително мощни оръжия, които лесно унищожават хиляди хора. И точно в този смисъл се е поставила вашата човечност. Всички наши действия бяха въоръжени. Всички могат да се възползват от предполагаем стимул да защитават своята територия. Каква територия? Никой не притежава нищо, но алчността, силата да претендирате за собственост върху мястото и хората, ви кара да отидете на война. И цялата планета отново диша това усещане. Само дето не всичко е това, което изглежда.

 
 

По-рано, в много далечни времена, информацията за войната изискваше време, за да бъде обявена от всички региони. Днес можете да видите в реално време какво се случва и разбира се това прави войната много по-насилствена и много по-разрушителна. Не само за това, което виждате, но и за енергията, която се излъчва от тези изображения, които се показват. Не вярвайте на всичко, което виждате. Много от това, което достига до останалия свят, е лъжа, случило се е отдавна, просто се повтаря, така че цялото човечество расте в страх от нова световна война. И това вече се подхранва от новините.

 
 

Така че ще освежа мислите ви. Когато реших, че ще освободим тази планета от онези, които са имали това намерение преди много време, това беше точно с тази цел: да предотвратим унищожаването на планетата и вие да се поддадете. Не забравяйте, че? Защо имаше намеса на планетата Земя? Първо, защото е дошло времето да се сложи край на робството, в което бяхте, на тези народи, които пристигнаха тук и доминираха над планетата и ги отблъснаха от Източника; и чиято основна цел беше точно това, да унищожи планетата, да разтърси Вселената.

 
 

Затова ви питам: Целият този процес, който беше направен и който продължава от много години, за какво беше? И така, сега идваме и гледаме всичко това и сме напълно апатични, стоим неподвижно и гледаме как се случва? Не сме толкова глупави, колкото ни представяш. Отдавна казахме, че вече няма ядрени оръжия, всички са унищожени. Това го казахме отдавна. Ако влезем тук, за да избегнем това, ще бъдем ли достатъчно глупави и наивни, за да оставим всичко да работи? Ние сме тук от доста време и те го знаят. Лидерите вече не са на планетата, които са тук, са миньоните, които им служат дълго време и които все още я притежават... да, те мислят, че притежават планетата.

 
 

Опитите винаги ще има, защото няма да признаят, че са загубили, ще опитат всичко. Сега зависи от вас, които познавате цялата история от самото начало, да направите избор: да вярвате на показаното или да вярвате на казаното от самото начало. на кого ще вярваш? Кой се занимава с новините? Кой е най-големият източник на новините, които получавате? Помисли за това. Зад всичко това, което се случва, има много неща, за които нямате представа. Не казваме, че сме съгласни със случващото се, просто ви молим да не навлизате в тази енергия. Достатъчно е останалата част от планетата да вдъхне страх от последна война. Мислиш ли, че не го знаехме? Мислите ли, че това не е било предвидено?

 
 

Бихме искали всички вие да ни се доверите повече и да не се увличате от манипулираните сцени, които получавате. Конфликтът съществува, не е лъжа, но причините и начините и средствата не са това, което се показва. Искрено се надявам, че човешката раса ще научи нещо от този конфликт. Съюзът между народите трябва да бъде за мир, а не за война. Обединете се дипломатично, за да постигнете мир, а не въоръжение, за да продължите войната. Осъзнайте какво се случва. Когато искаш мир, вдигаш бялото знаме, не изпращаш бомба.

 
 

Така че погледнете внимателно какво правят онези, които казват, че търсят мир и кои са водещите в целия този процес? Кои са? Великите сили на вашата планета, тези, чиито водачи и владетели са точно представители на техните поробители. Не можехме да очакваме нещо различно.

 

Питате ни докъде ще стигнат? И аз отговарям: Доколкото човечеството иска. Не можем да направим нищо. Човечеството трябва да се вдигне срещу войната, за мир. Човечеството трябва да крещи не. Човечеството трябва да се изправи и да каже, че стига. Ние няма да сме тези, които ще направят това. Вие сте тези, които трябва да поеме отговорността за ситуацията, а не ние.

 
 

Няма активни ядрени оръжия, няма такива, това е блъф. Сега, и много важно, те знаят това. Затова бъдете много внимателни какво чувствате и излъчвате. Направете голямо въстание за мир. Не вземайте страна. Никой не е прав. Не зависи и от вас да съдите някого. Вдигнете въстание за мир. Вик: Искаме мир, а не война. Вик: Искаме мир, а не война. Вие сте този, който трябва да поемете водещата роля. Викайте за мир, а не за война. И ние продължаваме да казваме: Светът ще падне там и вие ще стъпите на краката си. Ако се фокусирате върху това, което е необходимо в този момент, това е вашият път, вашата походка. Трудностите ще дойдат, да, всичко има резултат; но това е част от процеса.

 
 

Животът на планетата ще става все по-труден, не ви заблуждаваме. Така че това, което трябва да направите, е да се съсредоточите върху вашето пътуване, така че да дойде времето, когато можете ефективно да се издигнете до Петото измерение. И всички останали, които останаха тук, вибрираща война, вибрираща омраза, останете там, където сте; и със сигурност ще продължи. Направете своите разходки от светлина, от любов. Има смъртни случаи и страдания. Не зависи от вас да търпите болката на другия. Моментът, вече го казах, е егоистичен момент, всеки мисли за себе си. Защото всеки, който се увлече от цялото това море от страх и ужас, ще се смеси с тях и ще ви бъде много трудно да се върнете по пътя към издигането.

 
 

Така че се съсредоточете върху разходките си, нищо друго. Какво ще направим или не, не очаквайте да дойдем тук, за да ви кажем нещо по въпроса. Не сме спрени. Дъската все още е отворена на масата и всички сме се събрали около нея. Ние не сме ви изоставили, не сме изоставили тази планета и няма да го направим. Тази планета ще се издигне, тази планета няма да бъде унищожена и всеки, който е готов, ще се издигне заедно с нея. Трябва да повярвате в това. Това, което се случва утре, е утрешният проблем. Живейте днес, сега, момента и продължете да вибрираш само Светлина.

 
       





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658626
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031