Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2022 16:41 - НЕЩО ЗА ИЗПИТА... :-) Имам "връзки" ! :-))
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 695 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.03.2022 16:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Архангел Михаил - Изисквания за 5-то измерение  

Скъпи! АЗ СЪМ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ!

 
 

Днес чувствата ми са доста обещаващи. Вече не виждам толкова много хора, притеснени за външния свят, някои вече се изключват от целия този слой, който се налага на жителите на тази планета. Да, определено харесваме това, което виждаме, харесваме изборите, които се правят на планетата. Ние настоявахме много по тази тема: фокус, дисциплина, избор.

 
 

Тези, които всеки ден, всяка секунда все още се спъват много, но вече са избрали кой път да следват, остават на него. Да, мога да кажа, че имаш много одрани колене, защото паданията са неизбежни, но с всяко падане ставаш все по-силен; ставаш, слагаш ръце на коленете си и почти не чувстваш повече болка.

 

Те вярват, че за няколко мига или дни все още ще си спомнят за грехопадението, но то ще предизвика изцелението на много уроци, ще провокира учене. Това е най-важно.

 
 

Казвал съм го тук много пъти, но си струва да повторя: Нищо не трябва да е крайно. Вие сте във фаза на трансформация, на промяна. Няма смисъл да искате да направите цяла трансформация наведнъж. Първо, телата им не могат да го понесат, те не го приемат; второ, че вашите собствени умове започват да ви бойкотират, защото дисбалансът, причинен в телата ви, е голям. И така, това е ключовата дума: Баланс.

 
 

Всичко се прави бавно, но стабилно; това не е толкова бавно да се прави малко днес, още едно след година, това е постоянство, това е опит, това е настояване, става все по-добре и по-добре. Сякаш днес сте изпили 10 чаши вещество, създадено във вашия свят. Трудно ви е да спрете приема на това вещество, но правите избор. И тогава те избират да приемат само 9. Тялото на практика не усеща нищо, но вие сте направили крачка напред и когато това се усвои, намалете го до 8, така че постепенно тялото ви да свикне да го има по-малко, но нали, вие сте агресивни към тялото си, вие уважавате времето, в което е време да разберете какво искате.

 
 

Помнете кой е отговорен: вашите умове са отговорни, а не вашите тела. Те ще направят всичко, за да ви извадят от равновесие , но това е мястото, където е постоянството; но всичко се прави постепенно. Мнозина взимат драстични и резки решения, а органите не реагират, защото не е имало съгласие, имало е налагане и органът не го приема. Така че това е само един пример за пътя, който трябва да поемете към съвършенството. Няма смисъл да взимате решения, като съкращавате всичко, променяте всичките си навици, наведнъж, телата и умовете ви не следват.

 
 

Така че трябва да бъдете мили към себе си и телата си. И всяка стъпка, всяка малка крачка гледайте на нея като на победа: „О, но стъпката беше твърде малка“, няма значение; стъпката беше малка, но ти направи избор, направи нещо за теб, така че заслужаваш аплодисменти. Сега най-важното нещо е да не се връщате към старите навици, е да се опитвате винаги да продължавате оттам. Ако е трудно да направите нова крачка, поне останете там, където сте, не се връщайте. Не изисквайте твърде много от себе си.

 
 

Търсенето за издигане е огромно, но не можете да го направите наведнъж. Трябва да се справите с тялото, трябва да се справите с ума, трябва да се справите с това, с което трябва да се справят околните, трябва да се справите с външното, не е лесно, ние прекрасно знаем, че е не. И така, когато няколко пъти казах тук, че „аз ще се дърпам за косата, но вие ще се изкачите“, интересно е колко от вас тълкуват тази фраза. Така че мисля, че се вписва тук, обяснявам малко повече. Няма да дърпам онези, които никога не са правили нищо; Няма да дърпам онези, които просто казват: „Тук съм, дърпайте ме“ Не.

 
 

На някои ще им е много трудно да се откъснат от този свят, от хората, които ще останат на този свят. И това ще бъде моментът, в който трябва да действам, защото тази душа е направила избор, но умът я дърпа назад. Така че това ще бъде този, който дърпам за косата. Сега не приемай това, че ще забравя всичко, което трябва да направиш, и ще те дърпам. Не го разбирайте по този начин. Много е удобно и удобно да си го представите. Ако беше така, щях да кажа: „Е, не правете нищо и ще ви взема всички“. Не това казах. ще дръпна да; тези, които са практически готови, но които в точния момент ще се съмняват, но те вече са направили цяло пътуване, направили са цяла подготовка, душата вече е направила избора, те са били готови, но в часа „h“ започнаха да не искат да ходят. Няма да имат избор,

 
 

Така че не бъркайте думите ми; Ще дръпна, да, но тези, които вече са направили добра разходка, разходка с баланс. И със сигурност малцина от вас ще могат да стигнат до там напълно чисти, или в телата си, или в умовете си. Знаем това, но с вас ще се отнасят любезно, когато пристигнете в Петото измерение, никой няма да бъде поставен там и оставен, ще преминете през интензивен процес на подготовка, на учене, за да можете да започнете нов живот в правилен начин.

 
 

Така че не се тревожи за това. Но пак предупреждавам: „О, значи няма да правя нищо друго, ще науча всичко там“ Не, не. Не забравяйте, че за да се издигнете, трябва да сте на необходимото ниво на вибрационна честота. Така че няма смисъл да седиш или да лежиш в хамака и да чакаш някой да те вземе в скута си, защото няма да е така. Честотата на всеки един ще позволи или не, влизането в Петото измерение.

 
 

Така че всяка малка стъпка, всеки малък избор, който правите, ви доближава все по-близо до тази честота. „Ах, но какво ще отнеме? Къде трябва да отида? Как да разбера дали съм на правилната честота?" Така че мога да отговоря: Какво трябва да се направи, знаете, уморихте се да ни слушате какво трябва да се направи. Не ни питай повече за това. Бъдете наясно какво искате да промените, трябва да промените, навици и обичаи. И ако някои могат да го направят, всеки може да го направи. Въпрос на избор и желание. Много добре. Това е физическата част.

 
 

Сега това, което точно ще определи вашето влизане или не, е вибрацията на сърцето, това е вибрацията на Безусловната Любов, която успяхте да създадете в сърцата си. Мога да кажа, че това ще бъде най-голямата тежест във вашето влизане в Петото измерение. Както вече беше посочено тук, физическото тяло ще претърпи промени в този пасаж; колкото по-чисто, толкова по-лесно ще бъде; колкото по-небалансирано, толкова по-трудно ще бъде; но ще мине. Сега мога да ви уверя, че няма да бъде лесен преход за тези, които поддържат телата си неуравновесени, защото в същото време, когато тялото ви ще се адаптира към по-високо измерение, почистването ще трябва да се извърши; всичко наведнъж. И мога да гарантирам, че страданието ще бъде голямо, няма да е лесно.

 
 

И няма да е бързо, няма да е кратко време, всичко ще бъде пропорционално. Малък дисбаланс => малко време на страдание; твърде много дисбаланс => твърде много време на страдание. Имам предвид физическото страдание. Ще се преобразявате и ще се подготвяте, но ще страдате много. Затова ви предлагам да се съсредоточите повече върху това, което всъщност искате. Почистете телата си повече, така че болката да е по-малко интензивна. Но обратно към сърцето.

 
 

Така че големият фактор за влизане в петото измерение е количеството безусловна любов, което вече сте успели да изживеете, което сте успели да излъчите. Да кажем, че има малко доказателство: колко преценка - оценка; колко много критика - бележка; колко дискриминация на другия - оценка; колко любов към другия - бележка; и това ще се натрупа и накрая ще видим каква концепция ще получите.

 

Защото това демонстрира вашата Безусловна любов и ако получите добра оценка на този тест, ще ви бъде позволено да влезете в Петото измерение.

 
 

Така че ще отида отново, напомня ви: Няма начин, няма пазарлък, няма смисъл да се молите всеки ден. „О, господари, заведете ме в петото измерение“ Няма да го направим, съжалявам да го кажа. Кой ще ви отведе до петото измерение сте вие, а не ние. Така че правете къде, променяйте всеки момент, осъзнавайте грешките, недостатъците си и започнете да се коригирате. Наблюдаваме еволюцията на всеки един от вас, нищо не остава незабелязано. Опитът, дори и да е лош резултат, но той съществува, е точка във ваша полза и ще се стараете толкова много, че един ден ще успеете. Така е във вашия живот, така е във вашия свят. Достатъчно е да вярваш, че си способен.

 
 

Така че, разбира се, се тревожете за телата си, което е важно, за да не чувствате болка отпред, тревожете се и за вашите навици и обичаи. Сега най-голямата грижа е за мислите ви, за отношението ви, за казаните думи, както се казват. Това ще ви отведе, ще има по-голяма тежест, за да ви отведе до Петото измерение. Така че бъдете умни. Виждам много тук, не само тук, по цялата планета, които правят всяка техника, всеки курс, всяка лекция, която се появява. „О, аз разширявам съзнанието си“ Съгласен съм, това е разширяване на съзнанието, научава се много, придобива мъдрост. Много добре. Но действията не съответстват на това, което сте научили, имате сладка илюзия, че ако сте много мъдър, ще ви отведе до петото измерение.

 
 

Затова казвам на всеки един от вас: С всеки курс, с всяка научена техника си задавайте въпроса: „За какво научих това? Какво прилагам към себе си и към Цялото, какво научих?” Ако зададете този въпрос и ако ефективно изпълнявате, правите това, което сте научили, тогава наистина ще ви кажа, че разширявате съзнанието си и повишавате вибрацията си, защото вървите по правилния път. Сега се научете, вземете хартията, сложете я на стената, погледнете я и кажете: „Уау, направих го“ Его, огромно его и какво правиш с това? Ах, гледайте всеки ден и казвайте: „Направих го“, колко интересно! Разбрахте какво? А, добре, имаш мъдрост и какво? Какво правите с мъдростта, която сте научили? Всичко. Така че вие ​​нито помагате на себе си, нито помагате на Цялото.

 
 

Не го правете просто. Правете го с цел. Не се издигате, като следвате курсове, един след друг, техника, един след друг. Сега, ако приложите това, което сте научили към себе си и към другите, ах, тогава всичко се движи към петото измерение. Защото ако прилагате техниките и това, което сте научили, вие се развивате и помагате на другите също да се развиват. Така че внимавайте какви решения взимате. Не се опитвайте да се покажете като мъдър пред нас. За нас това не означава нищо. Вашата мъдрост е да го използвате във ваша полза и в полза на следващия. Тогава ръкопляскам и всички ръкопляскаме, защото вие освен че се учите, се разпространявате из цялото. Много добре.

 
 

Така че се научете да избирате какво да правите. Правете добър избор, грижете се за телата си, грижете се за умовете си, вървете по правилния път. Грешно? Това не е да вземеш нищо и да те удряш по главата. Грешно? Грешно е, няма го, няма връщане назад. За съжаление резултатът ще дойде, за вас самите. Така че учете се и не правете повече грешки. Това е, което трябва да направите, а не да седите и да плачете; стореното сторено. Просто се опитайте да не го повтаряте повече. Тогава ще си научиш урок.

 
 

Продължете с разходките си, нищо не е загубено. Това, което се прави на малки точки на планетата, води до промяна. Не се обезкуражавайте. Отнема много малко време, за да направите промяна на тази планета. За това трябва да продължите, а не да се отказвате. И излъчвайте все повече и повече Безусловна Любов.

 
  image      
     



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658448
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031