Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2022 10:32 - НОВАТА ЗЕМЯ И НОВИЯТ ЧОВЕК .
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 494 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Намираме се в състояние на огромна промяна, вътрешно и външно, и така това, което не е вярно, това, което не отговаря на най-висшето съгласуване с Божествената воля и Божествената цел, вътре и извън себе си и цялото човечество, ще, e Envoyigwely ed най-накрая да се справят, прости и Освободете се за цяла вечност.
Това ще ни изтласка все повече и повече от стария живот, стария начин на съществуване, живот, същество, докато всичко се разпада, тъй като сега се движим в по-високото 5-то измерение и ускоряваме възнесението към 7-то.
Буквално виждам Новата Земя и Новите Кристални Линии Енергийни Мрежи и Нови Кристални Пирамиди и Нови Арки на Завета да се издигат Те всъщност са били програмирани да правят това преди много милиони години, когато вече е било предоставено и Божествен указ, че Старата Земя ще престане да съществува и Новата Земя ще бъде напълно родена и ерата на Aqu arius, ще се появи Новият златен e .
Често наричано в Библията като хилядогодишното управление на мир, когато Христовото съзнание се завръща и е укрепено от силата на 7-то централно слънце на осветлението, сега напълно възстановено като централно слънце, под което пада Млечният път и ето как е сега всичко от дълбоко отвътре и отвън осветено .
Всичко това сега буквално създава напълно ново Творение!
Нашата нова форма на светло тяло Адам Кадмон вече е готова да започне да се включва, тъй като се издигаме още по-високо в 7-то измерение през следващите 70 години или повече, за да въплътим напълно всички 330 чакри и енергии на горния гръбнак. и, тъй като 33 прешлена се движи на 72 .
Така ние наистина ще се върнем в тази Върховна държава към пълната сила на 72-те имена на Бог/Богиня, тъй като те са кодирани в новото ни ДНК.
Това означава, че буквално правим крачката към напълно ново творение!
Не можем да вземем багажа на Древната Земя и Древното 3D със себе си под каквато и да е форма или начин. Вече не можем да се вкопчим в нищо и никого. Трябва да се освободим.
Когато имаме страх от нещо, включително отпускане, и страх да не стъпим в досегашното неизвестно, сърдечният център се затваря. . Затова, когато възникне страх или нещо, веднага влезте дълбоко в Сърдечния център и се запитайте кой е най-лошият сценарий, от който се страхувате или каквото и да е. Запитайте се какъв е най-лошият сценарий и след това веднага погледнете ПРЕДИМСТВАТА от това.
Например можете да загубите съпруга си, защото не иска да влезе в Новата Земя, но избира да остане отзад. Вижте как това служи на душата ви. Освобождавате се от всички минали и настоящи житейски договори, сега получавате свобода за душата си на всички нива и наистина най-накрая се освобождавате от всички стари модели, които някога сте създавали преди. Сега имате свободата да стоите напълно в собствената си светлина и в ничия сянка и наистина да получите по-дълбока любов към себе си, която е безусловна и да преживеете вашата Божествена Любов в най-висш смисъл Няма човек, който може да изтегли енергията ти в други посоки и да те източи.
Сега наистина може да сте готови да влезете в много по-висок вид любов и любящи, полезни отношения на Новата Земя. Връзки, които са напълно основани на цялостност, безусловна любов, доверие и уважение и ДЪЛБОКО ЕДИНСТВО и ЕДИНСТВО с Божественото и следователно свещено, осветено и осветено по много по-висок начин, отколкото можете в този момент дори D Roman запалвания .
Колкото повече пускаш всички привързаности, колкото по-свободен ставаш, толкова по-високо можеш да се издигнеш.
Помнете, че Божественото не може да ви изпрати и да ви дари много по-големи и много по-висши форми на живот, стига да откажете да се освободите от зоната си на комфорт и все още да държите за безценния си живот и цялата болка и страдание Ендерен заедно с всеки друг в Старото 3D създаден .
Вече надминаваме всичко това.
Защото как можете да нараните или нараните брат или сестра? Нараняваш само себе си и нараняваш себе си!
На Новата Земя всеки наистина ще почете брат и сестра си по най-дълбокия и свещен начин и ще им даде свободата просто да бъдат себе си и всички ще бъдат равни на всички. Така ще има единство и хармония и мир, защото в действителност няма за какво да се борим и няма от какво да се страхуваме.
Има само Силата на Любовта и живата любов в най-високите степени и придържането към закона на Един и с това идва дълбока любов и уважение към Новата Майка Земя и всички живи същества и всичко в нея.
Напълно нов и много по-висш живот и начин на живот сега са там, за да притежаваме истински, когато избираме.
С разрешение от: Judith Kusel
Превод: Ивон Баккер - Същността на живота
Снимка: Жан-Люк Боззоли



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675099
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930