Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2022 13:12 - 3-25-22 [НОВО] СЪОБЩЕНИЕ ОТ HATONN ДО ЦЯЛИЯ СВЯТ ~~~~ HATONN: EPILOG PHOENIX JOURNAL4~~~25 МАРТ 2022
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 170 Коментари: 0 Гласове:
0




Аз съм Gyeorgos Ceres Hatonn, главнокомандващ, Преход на Земния проект, Полетно командване на сектор Плеяди, Междугалактическа федерация, Командване на флота-Ащар; Земен представител в Космическия съвет и Междугалактическия съвет на федерацията по прехода на Земята. Можеш да ме наричаш "Хатон",
Нека няма неразбиране КОЙ СЪМ! Идвам в тази част като командир на проекта от четвърто измерение, отговарящ за прехода на Земята. Тъй като това е най-подробно обяснено в други записи от мен и други, няма да го обхващам в този документ.
Този документ съдържа истина, която може да бъде потвърдена. Излиза в продиктуван формат от мен до един от моите транс-приемници (рекордер), няма нищо от "канализиране" в него - това е чрез действителна къса вълна от радио тип директно от моя източник към приемния терминал. Без фокус-покус или мистичен шум. Този рекордер прави точно това --- записва. Тя не е запозната с информационните ресурси, нито й се дава „тълкуване“ по различен начин, освен както всеки друг читател би интерпретирал лично.
Ние, от светлото братство на участниците в Космоса и Галактиката, сме готови да присъстваме на вашето място. Пътуваме и действаме в пряка служба и под командването на Есу Исус Имануел Сананда, Сананда е на борда на моя команден кораб, откъдето Той ще ръководи всички дейности по евакуация и преход по отношение на периода, който вие наричате Крайни пророчества на Армагедон.
Той е организирал настаняване за Своите народи и ще наблюдава всички операции по отношение на Своя народ. Всички междугалактически флоти са под негово командване и за целите на евакуацията тези подробности са в най-способните ръце на един, наречен просто командир Ащар.
Ще има все по-чести контакти с такива от човешки формат от някоя от нашите команди. Ще помолите всяка енергийна форма, която се свързва с вас, за идентифициране. Изисквайте, че ако енергията не е от "светлината" на Божествения Източник, да се отстрани сама. НЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ НИКАКВИ/И ВСИЧКИ ЕНЕРГИЙНИ ФРАГМЕНТИ, КОИТО ВИ СЕ ПОЯВЯВАТ, ЗА КОЕТО ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ОТ ТЪМНИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ФОРМИ ОПРАВЯТ КОНТАКТИ.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВНИМАНИЕ: НЕ БЯГАЙТЕ И НЕ СКАЧАЙТЕ НА БОРДА НА КОСМИЧЕСКИ КАРТАЛ, КОИТО МОЖЕ ДА кацнат - НАКАРАТЕ СУБТИИТЕ ДА СЕ ИДЕНТИФИЦИРЯТ. ИНСТРУКЦИИ ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКИТЕ КОМАДИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ В МОМЕНТА И ЩЕ ПРЕДСТАВЯТ ПО МАСИВЕН НАЧИН МНОГО КРАКО.
Този документ има за цел да ви събуди за ужасяващата лъжа, която е била извършена срещу вас. Давам го, за да осигуря защита на онези хора, които се осмеляват да го извадят на открито и въпреки това рискуват живота си, като го направят. Посвещавам го на онези, които дръзнаха и бяха подигравани, осмивани и преследвани, че са се осмелили да ви помогнат, за да се „спасите“ от лъжите. Записвам се с моите противници с това и ги уведомявам официално: ВИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ВРЕДА НА МОИТЕ РАБОТНИЦИ, НИТО НА ТЕХНИТЕ СЪЕДНИКИ, СЕМЕЙСТВА ИЛИ ПРИЯТЕЛИ, ПРИКЪРЗЕНИ С ТЯХ.
Сега ще ви кажа кой съм аз във висшето си командване. АЗ СЪМ АТОН. Може би бихте искали да потърсите този етикет, тъй като може да се окаже доста важен за вас. Ще се погрижа тези инструкции да бъдат предадени, така че предлагам да не се забавлявате с това като някаква игра, която да бъде намалена на следващия ви малък семинар , събиращ клубове на летящи чинии и поклонници на кристали. Времето ви да играете на звездни четения, дъски за уиджа и таро, за да търсите късмета си, приключи.
Земята ще премине през еволюция, преход, мъка, ново „раждане“ и ново „пристаняване“ точно както е написано. Нямате нужда от екстрасенс читател, който да ви каже как ще бъде. Можете да скриете главата си в кофата с пясък; няма да промени нищо.
Има подробни и великолепни планове в действие, които да накарат прехода да бъде доста оцелим и работещ за тези от вас, които изберат да работят с нас, а не във вражеския лагер. Злите сили ще бъдат посрещнати и спрени, но това ще бъде най-неприятна конфронтация.
Учителят Есу Исус Имануел Сананда се връща и чака уречения час. Ако искате информация, предлагам от сърце да се свържете с America West Publishers за всякаква информация. Ще го отпечатаме в множество томове толкова бързо, колкото могат да получат нашите писари.
Посвещавам тази работа на всички, които са застанали на позицията на истината. Посвещавам го и на нашата любима сестра Тедра, която работи ден и нощ като ръчен писар на любимия Сананда повече от четиридесет години.
И разбира се, моята безкрайна любов и признателност към Дхарма, който работи с часове всеки ден в нашата служба. Това е само малка част от нейните творби. Толкова почитам моя малък кръг, който е в изграждането на физически основи и същевременно се грижи тези думи да се пренасят в истина и разпръснати. Също и на тези, които оказват такава безкористна подкрепа по толкова много други начини, без които не бихме могли да продължим. Благословии да бъдат ваши, малки деца, тъй като сте ценени отвъд способността ви да разберете. С нетърпение очаквам деня, в който мога да ви дам публична заслуга за вашата услуга и все пак да позволя вашата сигурност. Знайте, че вашите имена са написани на плочите на Книгата на Живота. Ще дойде обаче денят, когато ще разкриете делата си на ближните си.
Моля тази книга да бъде представена на обществеността с цялата бързина, тъй като физическата защита на някои от твоите братя зависи до голяма степен от нейната бързина.
ПОСТАВЯМ МОЯ ПЕЧАТ ВЪРХУ ТЕЗИ НАПИСАНИЯ НА ИСТИНАТА. ВИЕ, ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИТЕ СЕГА, ЗАЩОТО ВИЕ СПЕХТЕ ТВЪРДЕ ДЪЛГО И СВЕТЪТ ВИ СЕ РАЗВЪРШВА КОРЪК КРАКАТА ВИ.
ВИЕ СТЕ В КРАЙНОТО ОТБРОЙНЕ.
АЗ СЪМ АТОН
http://fourwinds10.com/journals/pdf/J004.pdf

***********************************
FOURWINDS10.COM
fourwinds10.com



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672626
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930