Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2022 12:10 - ПОСЛАНИЕ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО Послание от президента Владимир Путин.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 845 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Скъпи граждани на нашата прекрасна планета Земя!
Аз, президентът на Руската федерация Владимир Путин, реших да се обърна директно към всички вас, заобикаляйки дипломатите, вашите управници и журналисти. В Русия има "от уста на уста", където не можете да лъжете, да мамите и да играете. Затова ще говоря откровено, за да може всеки да провери истинността на думите ми.
Русия е голяма и богата държава. Основната ценност е повече от 150 народа, живеещи на територия, където справедливостта е над всичко. Не ни трябват нови територии. Имаме изобилие от енергия и всички други ресурси. От времето на Великата Тартария и Великия Могол народите на Северна Евразия са се развили не благодарение на грабежите в кръстоносните походи и колонизацията на Америка, Африка, Индия, наркоманиите в Китай, а благодарение на упорития си труд и мир. .
Тези, които знаят руски разбират, че "руски" е прилагателно за всички народи на страната ни. Руските славяни, руските татари, руските евреи, руските евенки и т.н. са руснаци по душа, въпреки че тяхната култура, език и начин на живот може да се различават. Приветстваме това разнообразие от единство.
За пореден път руските народи на Русия са принудени да жертват живота си, защитавайки света от нацизма и фашизма. Разменихме 50 наши военнопленници за 50 украински войници. Украинските войници получиха медицинска помощ в нашите болници, ядоха три обилни хранения на ден и се върнаха у дома. Приемаме руски войници с отрязани пръсти и репродуктивни органи. Дори нацистите не са направили това през последната война. Ще представим тези доказателства в бъдещ съд. Ще бъде срам за всички, които сега подкрепят тези гадове.
Техните владетели в САЩ, Европа, Япония, Австралия и други страни застанаха на страната на тези подчовеци, които поставят цивилни, бременни жени и деца пред себе си в битка, умишлено осакатяват военнопленници. Трудно ми е да си представя разумен и здравомислещ човек, който подкрепя тези чудовища. А техните байдени, шолци, макрони и други мракобесни демократи не само защитават престъпниците, но и ги въоръжават активно, осигуряват им пари, които не са достатъчни, за да поддържат ниските цени в техните страни.
Цените се покачват, светът се руши, но не защото руснаците чистят Европа от нацистки зли духове, а защото тихо наблюдавате и реално подкрепяте новата вълна на нацизма. Този път няма да ходим в Берлин. Ще спрем на нашите исторически граници и всички нацистки зли духове, пред които вашите управници отварят широко вратите си, ще ви уредят нов „кристален“ живот, както направиха нацистите, добавяйки обрязване на репродуктивните органи.
Обръщам се към всички, които искат да живеят и работят в мир, да отглеждат деца и да се сприятеляват с народите по целия свят. Помогнете на Русия да се справи с новия рак: украинския нацизъм. Не Украйна, където живеят мирни и трудолюбиви хора, а нацизма, хранен от ястреби на САЩ и НАТО за вашите данъци. Ако вашите управляващи подкрепят нацизма, вземете ги на три вратове, вземете властта в свои ръце.
Украинските нацисти се защитават от куршуми с цивилни, техните управници, под прикритието на ужасна Русия, също решиха да прехвърлят тежестта на високите цени и предстоящите трудности върху населението. И в Украйна, и във вас нацистите живеят добре зад гърба на обикновените граждани, а обикновените хора трябва да страдат – това са еднакви престъпления и в Украйна, и на Запад. Ако се обединим, до седмица няма да има нацисти в Украйна, нормалният живот ще бъде възстановен в Европа, САЩ и други страни и заедно ще съдим украинските нацисти и всички управляващи, които подкрепят нацизма, в нов съд.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672676
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930