Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2022 10:33 - ПОСЕЩЕНИЕТО . ТОВА Е ТУК .
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 114 Коментари: 0 Гласове:
0



 image
  •  

     

    24 април 2022 г. в Пунта Бермеха - Виедма - Провинция Рио Негро - Аржентина

     

     


    НАШЕТО ПОСЕЩЕНИЕ НА INTRATERRENA CITY IBERAH


    Аржентина е страхотно енергийно ядро, където се намират различни много важни инструменти.

     

     

    От седем планетарни центъра Аржентина има два:

    Планетарен център Ибера , във Виедма: Трансмутация на материята.

    Планетарният център Еркс , Параклисът на планината: Инициативно знание.

    IBERAH се намира в Пунта Бермеха на няколко километра от La Loberнa – Viedma в провинция Рио Негро в Аржентина.

    В неделя 24 април след бърз обяд се отправихме натам, намерихме мястото по вибрацията, която се излъчва, на върха на скала.

     

    image

     

     

    Имаше един вид кръг, заобиколен от малки височини от пръст и камъни и ние усетихме, че стоим там.

     

    Бяхме седем жени, които седяхме там, където се чувствахме всяка една, и когато нашето посещение приключи, разбрахме, че сме образували половин кръг, като половин луна, „любопитно“ останах в средата и там започнах да канализирам посещението ни в Ибера .

    На това място, където бяхме, се отвори кръгла врата към междуземното. Пред нас се появи дълга пътека на рампата и на входа ни прие Същество на Светлината, наречено AСATEK.

     

    image  

    AСATEK ни каза: чакахме ви, заповядайте, той ни покани да влезем и ние започнахме да слизаме надолу по тази празнина. Всичко беше земя, камъни около нас, сякаш нямаше край, вървяхме, вървяхме, не можех да изчисля изминатото разстояние до центъра на Земята.

    В края на тази пътека влязохме в много красиво, светло място, това беше градина от двете страни на тясната пътека, пълна с различни и възхитителни растения (поради колко големи бяха те с обилни и наситено оцветени цветя, които се отваряха и затваряха като поздрав), излъчващ изискан аромат.

    Продължихме през тази градина, докато не я напуснахме и пред нас се появи град Ибера.


    image  

    INTRATERRENA CITY IBERAH

     

    За да влезем в града, го правехме през голяма порта, врата или портал.

     

    image  

    AСATEK ни покани на обиколка на града, всички сгради са от непрозрачно стъкло с много цветове, които променят нюансите си и образуват геометрични фигури.

    Тръгнахме по централна главна улица, видяхме високи стъклени къщи и кули, които блестяха преливащи се в светлина отгоре като слънце. Усещането беше, че ни наблюдават, вместо това не видяхме никакво движение или никой.

    Даниела* остана малко по-назад, защото имаше нещо, което я разсейваше, тя погледна на една страна и видя няколко звездолета, с много същества вътре, които я гледаха и сякаш й говореха, особено от един от тях, те я извикаха, усещайки че това е нейният звездолет. Същата вечер Даниела ме попита и аз потвърдих, че е така и екипът й я поздрави.

     

    image

     

    Докато вървяхме, стъклените къщи станаха полупрозрачни и ни показаха какъв е животът вътре в тях. Всичко излъчва неописуема хармония, мир и светлина. Жителите са високи, много светещи и по-прозрачни от съществото в образа на водача, с ясни очи и облечени в светлосини дрехи.

    AСATEK, нашият водач, ни казва, че има Същество, което е най-висшият авторитет в града, той ни чака и ни води при него.

    Продължаваме напред и виждаме на заден план страхотна конструкция също от стъкло, подобна на голям дворец.

     

    image

     

    Преди да се стигне до този дворец, е имало езеро с много голям фонтан и в центъра му кристална кула.

    Продължихме напред, докато стигнахме до двореца, влязохме в него, докато стигнахме до голяма стая, в която имаше нещо като тронен стол.

    Имаше това велико Същество или Учител, старец с дълга бяла коса и брада. Когато го видяхме се поклонихме в знак на уважение, той ни покани да седнем, образувахме полумесец.

    Бяхме назначени за личен настойник, който беше поставен отляво и зад всеки от нас, хармонизирайки ни.

    След това хармонизиране проведох диалог с Учителя и тогава той, като поиска нашето съгласие, започна от ръката си да излъчва лъчи към всеки един, активирайки светлинен код, който, когато дойде времето, ще усетим къде свети горе във всеки един от тях, нас, на различно място от нашето физическо тяло.

    Те също така ми казаха, че някои от нас ще поддържат връзка с тях, като повториха, че знаят за нашето посещение, тъй като е имало предишна връзка и тази връзка ще продължи, защото това е канал или портал, който е отворен и те ни благодариха, че отново щяхме да присъстваме, очакваха ни и изобщо не беше изненада.

    След като приключиха, настойниците направиха жест, че е време да се пенсионират. Те ни молят да вземем камък от физическото място, където трябваше да си спомним града и да се свържем отново с него. Имаше много любов и уважение към задачата, която изпълняваме.

    Станахме отново с наведени глави, бяхме благодарни за посрещането и получения подарък.

    Цялата комуникация беше на телепатично ниво.

    AСATEK ни придружи от двореца, вървейки към входа на града.

    Попитах нашия водач, между другото, дали градът наистина изглежда така и той каза следното:

    Град Ибера беше показан според съществата, които са го посетили, според вибрацията и честотата на светлината на всяко същество или група хора, които са влезли в него.

    Беше ни показано по този начин, прозрачен, където можехме да видим вътрешните му структури и имаше връзка с вибрацията на кварца, на скъпоценните камъни.

     

     

           image image image
            image image image                  image image image

               СНИМКИ, НАПРАВЕНИ ОТ АНА ПАУЛА НА КВАРЦОВИЯ КРИСТАЛ, КОИТО ТЯ ДОнася В ИБЕРА


    Отново минахме през този район с буйна природа и нашият водач ни каза да го последваме. Той ни заведе до голяма кръгла платформа и всички се изкачихме на нея, като започнахме да се издигаме като асансьор към повърхността на планетата.

    Ние се сбогуваме с AСATEK много, много благодарни за всичко, което се случи, чувствайки се във вибрация на благодат и екзалтация, връщайки се във физическите си тела.

    С любов image

     

     

    ЛУС Пеня – Ч. НАНМУРА

     

    Моите вечни благодарности от сърцето и душата ми, любящия принос, който душевните ми спътници от пътуването, на тези, които бяха там, ми предоставиха, за да мога да завърша посещението с всички подробности, тъй като не записах ченелинга и аз беше забравил някои.

    Искам също да споделя с тяхно разрешение техния собствен опит:

    Адриана силно усети активирането на светлинен код Танак в третото си око.

    Лора ни разказва: Пристигнах на това вълшебно място, посещавано толкова много пъти, до неговите плажове. Но този път без покана, това се случи едва когато чу, че хората ще се свържат с Ибера, „Вътрешноземния град“, близо до Лоберия.

    Плаж, разположен на 60 км от града и столицата на провинция Рио Негро, Viedma…. И аз попитах за възможността за участие.

    Радостта беше по-голяма, когато отговорът беше да! Само интуицията ми, душата ми ме мобилизираха, нямаше мисли, предразсъдъци, протоколи и т.н. Посещението с дъщеря ми Ана Паула Кампос, на 21 години, също беше много важно и за двама ни. Може би няма земни думи, които да опишат Божествения Източник.

    Пристигането в Ибера е изживяване, което ви кани да отворите съзнанието си, да почувствате пристанището на душата като божествена и вибрационна искра, където Източникът, Създателят се свързва с вас, с вашето Същество фино, но с яснота, дълбочина, любов и без разстояние. И там усетих връзката с Отвъдното, с другите Многоизмерни Същества на Вселената, също се създава и пресъздава.

    И се насладете със специалния водач и компания на "LUZ PEСA" ченелинг на това място. Вибрационната връзка се настрои фино и вратите на Ибера се отвориха за нас.

    Усетих, че съм силно пропит в тялото и сърцето си от гигантски кристал, който прониза цялото ми съществуване... и това остана в мен. Дадоха ми го.

    И за финал трябва само да кажа, че посланието е: „Следвайте свободната воля на Душата, ключът към съществуването е Любовта, има нужда да споделяте, а не да се състезавате.

    Любовта е деликатна, но не и слаба. Това са вибрационните промени, необходими в тези земни времена. Ние сме фрактал от целия Космос. Всичко е обединено на енергийно ниво и ние го виждаме разделено в това измерение, което е линейно.

    Вечна благодарност на Лус Пеня   за нейното присъствие в живота на аржентинците и много скоро ще можем да се насладим на всичко много повече в Ибера.

    Даниела* коментира опита си с корабите, чийто текст е включен по-горе.

    Аз , в началото на сядането на физическото място, Даниела забеляза нещо, което ме кара да привлече вниманието ми към него и това е... зад мен са подредени някакви камъни, сякаш са облегалката на фотьойл с нейните ръце, смяхме се.

    След като всичко свърши, отидохме да избираме камъка според инструкциите, аз го погледнах този "гръб" и взех един, защо не познаете каква форма има... ами този от страната на Аржентина!! Впечатляващо!!

    Коментирахме преживяното преживяване и там осъзнахме, че сме седели в кръг, образуващ полумесец, точно както седяхме в двореца пред Учителя. И беше свързано, че ни беше показан вътрешноземният град Ибера по този начин, с прозрачни цветни кристали, с Лечебната работилница и активиране на атлантските чакри с нейните етерни лечебни кристали и активирането на Жрицата, която тази сутрин, аз е преподавал в центъра Акаша във Виедма.

    Благодарен и привилегирован за оказаната чест да посетя IBERAH.


    Във Виедма – Провинция Рио Негро – Аржентина на 24 април 2022 г




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658698
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031