Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2022 21:34 - Аз съм КаРа, емисар на екипа на Галактическата федерация
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1329 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ... и работя директно под командването на Ащар. Радвам се да се върна и да говоря телепатично чрез Universal Channel.
След последното ми съобщение ситуацията на вашата планета се промени драстично в много области. Руснаци, живеещи в Украйна, помолиха Русия за помощ, а Путин започна специална операция за спасяване на цивилни и деца от неофашисткия батальон "Азов". Повечето западни страни и САЩ осъждат Руската федерация. Те участват пряко в конфликта, като изпращат свои армейски представители и оръжие.
Борбата за власт продължава между Светлината и Мрака. Хората са забравили, когато са живели в по-високи вибрации и са били технологично напреднала цивилизация. Вашият напредък беше обърнат от атаките на външни лица. Междузвездните войни се случиха преди повече от 500 хиляди години на Майката Земя.
Човечеството беше счупено от собственото си духовно и технологично издигане и егото на превъзходство ги отслаби и стана лесна мишена за Космоса. Вие сте били във война с котви, рептилии, ориони, тъмни раси и други. В крайна сметка вие бяхте поробени, първо от външни лица, а сега сте контролирани от хазарската мафия, която постави свои хора в своите правителства. Неговите престъпления и чудовища срещу човечеството са безкрайни и неописуеми.
Вашата планета се промени и се премести в 5D въпреки това, което се случва във вашата реалност. Майката Земя продължава да чака хората да ги настигнат. Прозорецът на възможностите се свива за Възнесението. Вашата цивилизация е достигнала точката, в която всички вие трябва да вземете решение за своето оцеляване. Продължавате ли напред в почистването на Майка Гея от мрака или продължавате по същия път, който води до унищожаването на планетата?
Планетите, дори цели вселени и галактики престанаха да съществуват, след като цивилизациите изгубиха перспективата си за това как да контролират егото си. Вашето бъдеще е във вашите ръце. Моля, не забравяйте, че вие ​​сте многоизмерни същества и че сте способни да превърнете света си в рай. Не пропускайте да вземете обратно вашата планета. Вярвам във всички вас, че можете да го направите.
От своя страна имаме работа с нашествие от луциферианци, които отчаяно се опитват да достигнат вашата планета с цел да я унищожат. Ащар ще ви разкаже повече за това в следващото си съобщение. Както в момента, не ми е позволено да разкривам всички факти, тъй като сме в разгара на война с тях. Моля, приемете моята Любов и Сила.
Благодаря ти универсален канал
Бъдете обективни и честни
стъбло
Каналирано от Ерена Веласкес
https://www.facebook.com/photo/?fbid=5154551817925320



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676287
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930