Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2022 19:41 - Плеядианците: Ключ към подравняването
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 122 Коментари: 0 Гласове:
1



 публикувано на 17.06.2022 г от EraOfLight
Поздрави скъпи!
Излизат още причини да ни накарат да се страхуваме, да сме ядосани, притеснени, съмнителни, тъжни, обвиняващи и недоволни от нашето индивидуално и колективно израстване. Всичко това са остатъци от миналото творение, които сега се трансформират в Светлина.
Ако човек живее от външен начин на живот или вибрира в 3-то измерение на съзнанието, което означава, че външно преживяване и задействане биха повлияли силно на вътрешното разположение на човека, повече разрушения и насилие ще излязат в ежедневните ни преживявания, за да ни направят по-отговорни за следващото действие и реакция.
Въпреки това, ако успеем да достигнем до 5-то измерение или начин на живот отвътре навън, което означава, че без принудително усилие, ние позволяваме на нашата вътрешна сила и разположение да алхимизира външния ни опит в своите уроци и цел, ще ни бъде показано с повече благословии, че не сме виждали преди през живота си. Виждаме, че решението на нашите проблеми е само в нас.
Намираме се в последния период на прочистване, трансмутация и разтваряне на енергии, които вече не помагат на тази планета да се издигне в нейната законна честота и измерение. Тези, които се придържат към енергиите, които се разтварят сега, вероятно ще се разтворят с тези енергии.
Ефектът от това върху нашия индивидуален и колективен опит би бил много разрушителен и насилствен, особено когато няма благословия на любов, разбиране и състрадание към себе си и другите.
Наистина е трудно да бъдем изправени пред нашите сенки наведнъж, без да осъзнаваме.
Необходима е духовна издръжливост, в противен случай всички неща, които излизат в нашето поле, ще доведат само до самоунищожение.
ОСЪЗНАВАНЕТО ЗА ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В НАС, Е КЛЮЧЪТ КЪМ СЪЕДИНЯВАНЕТО.
Според универсалния закон за трансмутацията, отрицателната енергия не може да трансформира положителните, но положителните със сигурност могат да трансформират отрицателните.
По този начин полагайте усилия лично да създавате положителна енергия във всеки един момент.
Нашите физически, емоционални, умствени и духовни предизвикателства излизат наяве, защото трябва да бъдат освободени сега.
Кармата е много силна в тази Нова Земя и Вселената винаги отвръща на енергията, която даваме. В много времена и пространства, връща повече от това, което сме дали.
Ако правим положителни дела, много положителни благословии ще дойдат при нас в един миг.
Но ако правим негативни дела, това автоматично ще се отрази обратно на нашето енергийно поле, така че тази трансмутация, която се случва на планетарно ниво, може бързо да се установи.
Ако това не се случва в живота ви сега, погледнете около себе си и опита на хората, които познавате. Техният опит ви учи на толкова много да се приведете в съответствие с Божествения план.
Нека вашето вътрешно разположение създава повече положителни реалности около вас.
Изпращане на повече любов, мъдрост, разбиране, състрадание и лечебни енергии към вас и вашите близки.
НЕКА ДА ПОМОГНЕМ ЕДИН НА ДРУГ ДА СЕ ИЗВИСИ СЪЗНАНИЕТО НИ
НАМАСТЕ
Плеядианците
** Канал: Mizraim



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676044
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930