Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2022 02:58 - МАРИНА ДЖАКОБИ - МОБИЛИЗИРАЩИ СТРУКТУРИ / Съветът на Деветте
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1749 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Здравейте, скъпи приятели, ние сме съвета на деветте и 11-измерните същества. Тази информация за мобилизиращите структури ви дава повече задълбочено за квантовото проявление в структурата на вашето съществуване. Нека просто кажем например, че можете да изградите две нива на паралелни реалности. И всяко ниво на паралелни реалности, което се осъществява, има свой собствен честотен вибрационен код на геометричен модел. Но понякога вибрацията на всеки от тях е неохота да се слее с другата паралелна реалност и да направи една линейна сега единица.
Щом честотата на двете паралелни реалности не е сходна по резонанс, те не могат да се слеят в едно. Така че в този случай изравнявайте двете паралелни реалности и ги слейте като една единица и трябва да изравните квантовото поле като равно. Това означава, че не трябва да се дава или избира нова честота от вас, която да създаде скока към парадигмата на новата реалност. Разберете, че неутралитетът е този, който ви дава да изберете с ясно съзнание коя е следващата стъпка на честотната вибрация, която трябва да бъде дадена, проектирана от вас и осъществена със силна локация зву Ето защо локализирането на структурата е от основно значение за всички реалности или ще бъдете в постоянна двойственост, постоянна битка на две или повече реалности и вашата единица за проявлението на реалността ще се колебае изключително до безкрайност по всяко време. Объркването идва от неразбирането на локализираното знание, което прилагате във всеки даден момент.
Това прилагане не е само за проявление на материята, но и за паралелни нано структурни реалности. Помнете, че всичко е фрактално. Защото трябва да го локализирате, да го стабилизирате в нулева точка, където във всяка структура създавате вакуум на тишина, така че да можете да се изместите и да изберете новото прилагане на реалностите. Тази нова реалност може да бъде в структурите за създаване на материя или просто ще изберете да се преминете към Паралелна нова безкрайна реалност.
Така видиш ли , не задържай предишните си емоции. Няма значение. Защото всяка паралелна вселена, която я проектирате и премествате, е буквално за себе си и също така е фрактален момент в момента на вашето илюзорно съществуване.
Много любов за всички
Марина Якоби"



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675757
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930