Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2022 18:36 - Промени в тялото...
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 126 Коментари: 0 Гласове:
0



 Част 1
В тези времена, наречени Голямата скърба Земя и физическото тяло преминават през големи промени. В планетарен мащаб се извършва масивна промяна. Огромни вливания на светлина идват към земния самолет. Смисъл, воалът на раздялата и отричането се повдигат.
Земните промени създават физически промени в човешкото тяло в момента. Земята мутира, както и съществата на нея. В човешкото тяло се извършва трансмутация на клетъчно ниво. Основно човешкото тяло се формира с помощта на изцяло нова комбинация от елементи, променящи молекулярната му структура. Нашият генетичен код се променя.
Промените, които се случват в момента в нашите тела, са информация, която е кодирана в нашето ДНК и сега се активира. Цялата информация в плана на нашия вид се намира в клетъчното ни ДНК на телата ни. Всичко, което трябва да знаем за всичко, е вътре в нас.
Както знаете, нашето ДНК се развива от двойна спирала с две нишки до 12-нича двойна спирала. Този нов тип първоначално е бил в човешките тела по времето на създаването ни преди повече от 300 000 години. Това, което се случва в момента, е, че тези честоти идват в човешкото тяло по-лесно. Това е нещо като клетките трябва да се разделят малко и да се освободят,ако има смисъл. Те не са толкова сгънати, не са толкова коагулирани. Основно Светлината е информация и тя по-лесно влиза в нашата молекулярна структура, която дълбоко променя човека. Ставаме по-малко плътни физически.
Това означава, че много хора се събуждат и започват да си спомнят по това време и всичко това е било предопределено. Означава, че всичко е кодирано в нашето ДНК. Всички ще се събудят без съмнение някои са малко закъснели за портата но ще се случи... неизбежно е.
Общо взето ни се дава шанс да оставим това тежко, плътно физическо тяло на по-леко тяло. Казвам на хората, колкото повече се отваряш, толкова повече привличаш светлина, която е информация. Това, което се случва, е, че се превръщате в приемник и предавател, привличащ все повече и повече информация. Така че, когато водачите ви видят това, ще знаят, че сте готови за по-напреднала комуникация, да речем. Когато отворите, тези честоти ще започнат да се наливат, в което е по-висока информация, по-високи
Това, което се случва в момента, е, че етерното ви тяло вибрира на много висока честота и физическото ви тяло се опитва да навакса, следователно симптомите на Възнесение. Главоболие, симптоми като грип, звънене в ушите, мускулни крампи, ставни болки и т.н. и т.н. и т.н. Молекулярната ви структура се ускорява, но физическата ви структура изостава.
Всичко се опитва да се адаптира към тези нови честоти вашите мускули, кожа, органи, жлези, нерви и др. Нервната ви система е повлияна от тези честоти невероятно пример е претоварване на хормони отново, опитвайки се да се адаптира и да поддържа всичко
Това разширение в съзнанието по време на клетъчна трансформация буквално ви дърпа в светове, които са отвъд потенциала и стават реални Предавайки се на тази трансформация, вие освобождавате собственото си ограничено съществуване. Колкото по-близо и по-близо до Възнесението, вие ще откриете, че се освобождавате от нещата, усещането за освобождение. Частите от мозъка ви, които са били латентни в миналото, се събуждат. Прекарват ви се и се пренасочват нещата. Затова бъдете лесни със себе си, когато се чувствате напълно объркани! 🥴 Колкото повече сте в съответствие с този поток, толкова повече ставате капитан на своя кораб.
Това е невероятно груба трансформация, защото помислете за това... Преминавате през фундаментален ремонт в къщата си, тялото си на клетъчно ниво. Преобработват ви, откъсвате стария покрив, изключвате стария водопровод и т.н. докато все още живееш там.
Промени в тялото...
Част 2
За да промените ДНК-то си, трябва да промените мислите и емоциите си. Освобождаване от това ограничено съществуване. Означава, че променяш биохимията си. Когато настъпи тази промяна, може да почувствате световъртеж, гадене. Вие ставате генетични инженери на новоземния вид. Ще изградиш новото си тяло, докато живееш в него.
Тялото ви преминава през времеви цикъл и вие се връщате обратно към тази първоначална времева последователност (време на нашето първоначално създаване). Главоболието по време на тази промяна се причинява от натиска на това разширение.
Променяме се на много фронтове. На клетъчно ниво промяна на нашата ДНК и промяна в нашата кръв, централна нервна система, костния мозък, как мозъкът се движи и как получава информация от Божи източник. Тези промени се случват вътрешно, но накрая ще кървят във външното тяло. Някои ще изпитат наддаване или загуба на тегло при тази вътрешна трансформация.
Тялото знае точно как да се реорганизира, защото този процес е кодиран във вашето ДНК и ще бъде различен за всеки отделен. Това е естествен процес, но това, което човешкият вид сега разбира, е как да подпомогне този процес отвън. Ние осъзнаваме посоката, в която ни води тялото ни, защото колкото по-добре осъзнавате, толкова по-голям контрол над този естествен процес ще имате.
Осъзнаваме отслабващата ни имунна система заради ускорението на Централната нервна система. Това е като да сложиш 100 ватова крушка в гнездо, където е била 40 вата. Вливат ни повече светлина и физическите ни тела се опитват да играят на наваксване. Ще бъде грубо по време на този процес на калибриране. Означава, че има по-голямо количество амплитуда в енергията, която получаваме. Усещаме симптоми на приспособяване. Тази нова енергия е свързана през Централната нервна система и мнозина имат екстремни проблеми с нея, ето защо заземяването е много важно.
Докато поемате това ново тяло на Светлината, повечето от вашите органи и жлези вече няма да са необходими и накрая ще изчезнат. Колкото повече светлина става достъпна, вашите ЦНС ще изстреля неврологични импулси като луди! Интензивността ще бъде понякога поразителна.
Когато това се случи, нервната система веднага ще се опита да разсее тази интензивна енергия, като я изпрати през гръбначния ви мозък. Тогава тази енергия ще следва пътеките и ще изстреля тези енергии към мускулната система, следователно мускулите ви се стягат и крампите, които някои от вас чувстват.
Тази стрелба се случва и в кръвоносните съдове, където води до ограничена цирку Когато тази енергия се случи в кожата, може да изпитате термални усещания... усещането, че си наистина горещо или наистина студено, бодчене или сърбеж и т.н. Ако тези енергии трябва да стрелят в органите и жлезите, това може да възпрепятства нормалния им начин на функциониране
Преструктурирането на ДНК означава, че вече няма да имате много чакри, няма да бъдете многопластово съзнание, няма да бъдете тяло с независими системи, няма да съдържате пространства, няма пропуски в съзнанието си или в кореспонденцията си огъване на ДНК. Ще бъдете модел на цялост без пропуски или раздяла. Вие градите нещо неописуемо... 🙌🏼
  
https://www.facebook.com/groups/1040730769424184/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=2254901451340437



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657792
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031