Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2022 08:07 - 36 -ТЕ УНИВЕРСАЛНИ ЗАКОНА
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 159 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.08.2022 08:09


 1. КАКТО НАГОРЕ Е НАДОЛУ: Това прилага концепцията за фрактална вселена и асимилацията, че всичко се повтаря в космоса, творението, което преживяваме, е това, което се възпроизвежда по систематичен и фрактален начин в цялата вселена.
2. КАКВОТО Е ВЪТРЕ, ТОВА Е И ВЪН: Подобно на предишния, насочеността е безразлична и реалността се възпроизвежда независимо от посоката, която приема, в този конкретен случай нашият вътрешен свят ще бъде възпроизведен в нашата среда, според това, което ти си, животът ти е същият.
3. ЗАКОН НА ПЕТИЦИЯТА: Ние питаме и Вселената ни слуша. Ако имате нужда от помощ, помолете я, но трябва да внимаваме да не действаме там, където не е необходима, тъй като помощта ни ще бъде изтълкувана погрешно и отхвърлена, ако бъдем помолени за помощ, трябва да поемем последствията от това, така че кармата ще ни засегне, ако нашата помощ е неправилна.
4. ЗАКОН ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО: Вашата енергийна вибрация ще ви накара да привлечете или отблъснете това, което идва в живота ви според вашето състояние. Ще привлечете всичко, което е същото като вас и ще отблъснете всичко, което не прилича на сегашното ви състояние.
5. ЗАКОН НА СЪПРОТИВАНЕТО: Ние сме най-голямата ни пречка, ако се съпротивлявате, ще се осъдите да го повторите, трябва да приемете това, което идва и да го оставите да тече.
6. ЗАКОН НА ОТРАЖЕНИЕТО: Всичко, което ви заобикаля, е отражение на вас самите, променете себе си и ще промените това, което ви заобикаля. Толкова просто.
7. ЗАКОН ЗА ПРОЕКЦИЯТА: Ние проектираме това, което сме в нашата среда, както доброто, така и лошото. Да приемем, че сме част от проблема, е първата стъпка към решението.
8. ЗАКОН ЗА ПРИВЪРЗВАНЕТО: Трябва да се отделим от всичко, което ни пречи да растем. Привързаността към чувствата, материята или хората, пречи на нещо ново да влезе в живота ви, само оставяйки привързаностите ще започнем да растем и да се развиваме.
9. ЗАКОН ЗА ВНИМАНИЕТО: Фокусирането на нашето внимание върху това, което искате, ще накара Вселената да заговорничи за вас да го постигнете. Насочете вниманието си решително и правилно и ще бъде само въпрос на време.
10. ЗАКОН НА ПОТОКА: Нищо не е статично и всичко тече, това е основната предпоставка. Не трябва да закопчавате чувствата си, нито най-ценните си притежания, да им позволите да текат и те ще се върнат при вас умножени.
11. ЗАКОН ЗА ИЗОБИЛИЕТО: Приемете изобилието като нещо вродено във вас. Позволете му да дойде при вас и не изпитвайте никаква вина. Бъдете благодарни и позволете на изобилието да изпълни живота ви.
12. ЗАКОН ЗА ЯСНОТАТА: Ако сте наясно какво искате, няма да има пречка да го постигнете.
13. ЗАКОН ЗА НАМЕРЕНИЕТО: Намерението е мощно, дори повече от вашите желания и желания.
14. ЗАКОН НА ПРОСПЕРИТЕТА: Вие сте проспериращо същество по подразбиране. Да бъдеш плодородна или безплодна земя зависи от твоя умствен фокус. Този закон предполага системна промяна във вашия подход, който да бъде приложен във ваша полза.
15. ЗАКОН НА ПРОЯВЯВАНЕТО: Вие сте духовно същество и сте в постоянен контакт с Вселената и тя ще се опита по всякакъв начин да ви даде това, което поискате и да го прояви за вас. Фокусирайте мислите си върху това, което искате и то ще се прояви.
16. ЗАКОН НА УСПЕХА: Успехът обикновено е свързан с материални блага, но това не е успех. Успехът е пълната и искрена вяра в себе си, доверието в собствените ви действия ще определи успеха в постигането им.
17. ЗАКОН ЗА БАЛАНСА И ПОЛЯРИТЕТА: Нашето съществуване е поляризирано и нашата мисия е да намерим правилния баланс. Ако се отдалечим от този център и се доближим до крайностите, животът ще ни компенсира с обратното. Един живот на богатство ще завърши с друг живот на бедност, палач ще стане.
18. ЗАКОН НА КАРМАТА: Всяко действие има следствие или реакция. Запазването на тази максима ще ни накара да медитираме върху всички наши действия и да приемем техните плодове. Всичко, което даваш, рано или късно получаваш. Независимо дали е мисъл или действие, всичко, което правим, ще бъде сумирано и съпоставено. Ако даваш любов, получаваш любов, но ако даваш омраза, не очаквай нищо друго. Нашите мисли, нашите думи и нашите действия са бумеранги, които веднъж изстреляни, неизбежно ще се върнат при вас и ще трябва да ги изчистите в следващото си съществуване.
19. ЗАКОН ЗА РЕИНКАРНАЦИЯТА: Нищо не се унищожава, ако не се трансформира. Ще се прераждаме, докато станем собствени господари.
20. ЗАКОН ЗА ОТГОВОРНОСТТА: Поемането на нашето майсторство е поемане на нашата отговорност.
21. ЗАКОН ЗА РАЗБИРАНЕТО: Прилагайте интуицията си във всичко, което правите. Вземете своите решения и изберете съзнателно и интуитивно, вашият вътрешен глас никога не ви подвежда, ръководете се от него и постигайте успех.
22. ЗАКОН НА УТВЪРЖДЕНИЕТО: Постоянно се утвърждавайте в това, което искате да трансформирате, в това, което искате да правите и какво искате да промените, поемете тази роля и всичко ще бъде трансформирано, за да го постигнете.
23. ЗАКОН НА МОЛИТВАТА: Искайте с вяра по конкретен и правилен начин и ще ви бъде дадено. Всичките ни мисли сами по себе си са молитви, когато се чувстваме смутени или притеснени, ние излъчваме отрицателна молитва. Трябва да се съсредоточим и да формулираме молитвите си по положителен начин, ние сме в пряк и постоянен контакт с източника. Вселената.
24. ЗАКОН НА МЕДИТАЦИЯТА: За разлика от молитвата, в която говорим на Бог, в медитацията ние сме тези, които го слушат.
25. ЗАКОН НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО: Това е инструментът за духовна еволюция, в който свободната воля ще бъде наш канал.
26. ЗАКОН ЗА ЧЕСТОТАТА И ВИБРАЦИЯТА: Ние сме източници на енергия в постоянна вибрация и с определена честота. Всичко във Вселената вибрира с определена честота и в зависимост от това материята ще бъде повече или по-малко плътна. Нашата планета сама по себе си е кълбо с ниска плътност, поради което сме физически същества.
27. ЗАКОН НА ЧУДОТО: Чудесата са следствие от правилно съществуване. Има някои малки признаци, които постоянно ви казват, че сте на прав път и постижението е вашата собствена божественост. Нищо не е случайно, ако не и причината за вашето духовно израстване.
28. ЗАКОН ЗА ЛЕЧЕНИЕТО: Ние сами сме си лечители. Негативните мисли и чувства ще причинят болестта ви, ще ги трансформират и ще постигнат вашето собствено изцеление.
29. ЗАКОН ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ: Ние сме чисти същества по същество.
Негативността и лошите чувства замъгляват и засенчват това състояние. Пречистването на себе си включва почистване на себе си от цялата негативна ръжда, която натрупваме с последователността от преживявания и драми, които заливат живота ни. Пречистете не само тялото и ума си, но и околната среда, избягвайте негативните влияния, излъчвани от околните или тези, които идват при вас по различни начини.
30. ЗАКОН НА ПЕРСПЕКТИВАТА: Нашата перспектива ще има капацитета на нашата среда. Най-яркият пример е времето, в зависимост от настроението и гледната ни точка то ще тече по-бавно или по-бързо.
31. ЗАКОН ЗА БЛАГОДАРНОСТТА: Бъдете благодарни. Когато изобилието и успехът ви дойдат, избягвайте да се трансформирате, благодарете за това, което получавате и позволете на тази енергия да продължи по пътя си. Позволете на всичко да тече правилно и бъдете благодарни за всичко, което идва в живота ни.
32. ЗАКОН ЗА БЛАГОСЛОВЕНИЯТА: С нашата благословия ние излъчваме нашата положителна енергия към тези, които се нуждаят от нас. Не се нуждаем от ритуал или конкретна молитва, а само от нашето присъствие, от нашата подкрепа и фокусиране на положителните ни мисли към този човек, който има нужда от нас.
33. ЗАКОН НА ДЕКРЕТ: Силата на глагола. Всичко, което постановяваме, се конкретизира. Трябва да се грижим да казваме според какви неща, тъй като Вселената ще направи всичко възможно, за да ни го донесе, тя не познава иронията или двойното значение, така че бъдете много внимателни с това, което казваме.
34. ЗАКОН НА ВЯРАТА: Вярата погрешно се приписва на религиозен плам. Вярата е чисто чувство, излъчвано от сърцето ни и твърдост в нещо, което дълбоко в себе си знаеш, че е така. Вярата в неговата чистота превъзхожда всяко друго чувство.
35. ЗАКОН НА ГРАЦИЯТА: Това е постигането на кармично облекчение. След като сме еволюирали достатъчно духовно, благодатта идва при нас и необичайни и чудотворни елементи ще се появят в нашата среда, за да отпразнуваме вашето екзистенциално дипломиране. Вие сте станали свой собствен учител, знанията и мъдростта са ви дадени и милостта работи чрез вашите действия.
36. ЗАКОНЪТ НА ЕДНОТО: Всички сме едно. Не можете да прилагате нито един от горните закони, без да разберете, че всички ние, без изключение, имаме един и същи произход и произлизаме от един и същ източник. Ние сме едно и също нещо и изхождаме от едно и също съзнание. Бог е всичко и ние всички сме Бог, това е максимата, която трябва да прилагате, те трябва да разберат, че не сме създадени от него, а че сме част и живеем във Вселената.
„Това са 36-те универсални закона“
познавайте ги, приемете ги и ги направете част от живота си.
Това е практика, която в древни времена само посветените са знаели и много малко са я прилагали.
Тези закони са разделени на четири групи:
🔸законите на живота
🔸законите на сътворението
🔸законите на съвестта
🔸и по-висока честота.
- Намерено в нета



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672607
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930