Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2022 21:44 - МАЕСТРО АЛАНИСО „ПОСЛАНИЕ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО“
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1173 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Аз съм учител, учител, дошъл на тази земя преди много време, учител, който е бил тук в продължение на много векове, учител, когото в този момент искам да бъда наричан Учителю Аланисо.
Защо днес този Учител иска да говори?
Защото днес искам да ви съобщя причината, поради която сме на земята. Ние не сме същества, които един ден са пристигнали на тази земя, за да нахлуят на планетата, ние винаги сме били там, за да създаваме живот, да преподаваме. Колко имена са ни дали? Колко богове можете да изброите? Колко истории можете да разкажете, които бихте могли да знаете или напишете, или колко религии бихте могли да дадете на човека, който съществува на това място?
Знам, че днес човекът се съмнява и вярва, че всичко, което идва отвън, е за да го унищожи, знам, че човекът вярва, че всичко е такова, каквото е и че всичко е смърт. Той обеща да се върне, да, във всичките му религии се казваше, че Бог обеща да се върне, защо? Защото знаехме колко време има човек на тази земя, колко още може да спаси и колко още може да живее. Днес искаш доказателства, защо не си кажеш защо съществуваме? Защо не си кажат един на друг защо вярваме, че сме уникални в една безкрайна вселена? Защо, когато някой ти каже, че злото е на тази земя, ти го приемаш? Защо, когато ти кажат, че има ЛЮБОВ, се опитваш да го отречеш? Защо не видите, че учителите са тук, за да работят с хората, за да им дадат знания, да започнат ново време,
Защо използваме този начин на комуникация?
Посланието на този учител има нещо много специално. Учителят, който в други времена е обожествал, но който днес иска да бъде ваш брат, за да преподава отново, за да ви каже, че остава много малко време, за да слушате. Защото не искаме да им въздействаме отново, защото не искаме отново да ни наричат ​​богове или ангели, защото не искаме да ни казват, че имаме силата и трябва да им я дадем, защото не искаме да се превърнем в шоуто на тази планета, защото не искаме ние искаме хората да продължат да унищожават, че дори присъствието на ЛЮБОВТА на земята служи за печалба.
Защо не се обединим, за да спрем да убиваме?
Защо не се обединим, за да кажем, че всяко същество има живот?
Защо трябва да се хранят с живот, а не със смърт?
Защо не си кажем, че ще изчистим тази мъртва земя, ще съживим плодовете, ще сеем заедно?
Защо не кажете, че ако учителите са тук толкова дълго, защо не приемете, че идват да дават, идват да преподават и да съобщават истина?
Как се наричаме?
В тази земя, в тази страна, където ще демонстрираме, имаше голяма култура, но тя не се появи от нищото. Мъже с голяма простота, хора, които не вярваха в смъртта, същества, които приеха, че могат да изучават звездите, те ни нарекоха Кетцалкоатъл, също Кукулкан... или може би ще наречем тези изображения на слънце, защото казаха, че това е живот, когато наистина това, което показахме, беше светлина, или може би просто искам да запомните, че има легенда, която е написана на пирамидите в тази страна, че измина време, че времето на чакане свърши, 25 920 години, достатъчно време, за да се научи човек да се променя, вече имаше време на голям катаклизъм, защото човекът не слушаше, защото бяхме тук, защото те направиха митология на нашето присъствие,
Там ме наричаха Ра, защото бях Богът на слънцето, или Тот, защото бях Господарят. Но ние НЕ искаме да бъдем почитани отново.!! Искаме да знаете, че спазваме обещание:
„Върнете се, преди да е изтекло времето.“
Да се ​​върнем, да се оставим да бъдем видени отново, да се върнем... не бихме могли да кажем за това... защото не сме си тръгнали напълно, защото сме били близо до всяко същество, което се е родило на тази земя, защото ние формираме голям триъгълник с нашите пирамиди, те могат да го изучават, те могат да видят, те винаги казват, че никой не знае как са били построени, те не могат да знаят великата технология, която имаме и която сме предали на човека на тази земя... отидете в Перу, невероятни конструкции на места, където човек не може да строи. Ето ни, бяхме и днес отново се показваме, защото дойде времето, времето на безвременните, последните няколко години и имаме надеждни доказателства за нашето присъствие.
Пророчествата на маите, египетските пророчества, пророчествата на всички същества, които могат да ни слушат, защо не ги изучават?
Предупреждават ви, че това са последните години в това измерение, защо? Защото всичко във вселената на БАЩА е еволюция, защото това е цяла галактика, която трябва да се промени, защото всичко, което я заобикаля, е живот и човекът го е превърнал в смърт . Каква е ползата от поставянето на идоли, каква е ползата от поставянето на изображения, ако те не зачитат ученията, които учителите са дали и каква е ползата от поставянето като болезнен спомен, как са разпнали Учителя ИСУС?.. , На Учителя ИСУС, който дойде с нас, за да научи човека и остави много голям отпечатък в ума му и човекът не го разпозна.
Ние също сме учители, с Учителя на Учителите ние сме и оставяме следа във всяка точка на земята, където да знаят, че винаги идваме да учим, да защитаваме, да даваме живот.
Каква е ползата да поставят образи, идоли, пиедестали навсякъде, ако не знаят как да слушат, ако не знаят как да ОБИЧАТ, ако посланието е било напразно?
Защо разпъват плачещия Учител?
Защо не го сложи със славата си и с любовта си, с която днес отново е на земята?
Защо обожествяват да искат, а не да творят?
Каква е ползата от изминалото време и писмените послания, които дават живот... и които са ги превърнали във фанатизъм? Защо не правите нещата така, както трябва, като се обичате?
Защо са разделени между братя?
Защо са образували граници, за да създават, да вярват?
Защо всеки твърди, че има своята истина, а който има друга истина е със Сатаната?Те дори не знаят какво говорят, когато работят за разделяне, това позволява на човека да не знае защо е роден.
Времето изтече, остава ни много малко време, за да помислите, да създадете, да спрете да се самоунищожавате, да спрете да се храните с гниещи трупове, да спрете да убивате малки животни и да давате на децата си храната на смъртта с които се заразяват с всякакви болести, каква е ползата да казват вярвам в Бог, ако те дори не знаят този Бог, защото не познават себе си, че БАЩА създател на всичко, че Полезно е да казваме всеки ден Отивам в храма, ако не пристигна горд, че съм се научил да обичам, да разбирам ближните си и не нося в стомаха си обезобразените останки на едно невинно същество, което заслужава да живее, защото така го е създал БАЩА кого казват, че почитат и кого питат всеки ден.
Време е, време е, вулканите вече са активни, всичко заради човека, или той не е наситил земята си с радиация?...всички вулкани се контролират, от кой?От боговете?от други времена? Или за учителите, които се връщат, за да научат хората отново да вярват, да създават и да бъдат живот, да достигнат до умовете им, да достигнат до мислите им, да им кажат да спрат да плачат, да обърнат очи към небето и да видят, че ние са тук… затова корабите са, хиляди и хиляди кораби са видели, някои го отричат, а други казват, че ако пристигналите са странни същества, които идват да им навредят.
Защо да не вярваме? Защо учителите не слизат? Те не слизат, защото не трябва да слизат, те са тук! Обожествените учители в други времена, ние ще се проявим на всяко място на енергия, на всяко място на опасност, на всяко място, където могат да наблюдават небето, във всяка точка на земята, където се нуждаят от нашата помощ. Ние ще бъдем тук, но те трябва да ни кажат, че ни приемат, за да можем да кажем на БАЩАТА, че децата му все още са негови деца, че децата му все още са част от НЕГО, че децата му ще спрат да мразят.
Кога им казаха, че между братя трябва да се избият?
Кога им беше казано, че властта на земята е тяхна?
Кога им беше казано да извлекат всичко, което земята има, за да я отслабят?
Кога им е казано да замърсяват моретата?
Кога им казаха, че трябва да замърсяват въздуха, който дишат собствените им деца?
Кога им беше казано убивай, проливай кръвта, храни се с мъртво месо и ще имаш власт над живота?
Кога са ги учили да убиват?
Но ето ги отново учителите, Кецалкоатъл, Кукулкан, Тот... сега ще поставим на най-високото място онези, които с любов оставиха посланието, с любов са днес на земята, Учителя ИСУС и всички учители, Мохамед, Буда, те искат да си спомниш, че си бил научен да обичаш и че имаш много малко време, много, много кратко време, за да си кажеш, аз вярвам! Защото сега няма да е потоп... да видим колко са останали живи, сега е промяната, тази планета променя измерението и ние искаме тази планета да се върне при БАЩАТА, както ТОЙ я е създал. Пророчествата са изпълнени, времето е днес, времето без време, в което трябва да влезе зората на тази галактика, създадена от БАЩАТА, за да има живот.
Само този, който се научи да обича, ще може да премине, защото само този, който е живот, ще може да продължи да бъде живот и само този, който изкорени болката, с която сега вярва, че може дори да унищожи себе си, като отрови тялото си с всичко, което има смърт.
Може да мине само този, който обича, не този, който плаче, не този, който се самоунищожава, не този, който убива деца, не този, който убива живота, който БАЩАТА е създал.
Това е съобщението от майстор Аланисо, че така искам да се наричам сега, въпреки че имам толкова много имена, че понякога дори не знам дали наистина съм Аланисо или съм това, което искате да ме наричате, но на най-малкото да кажем, че присъствието ни не е било напразно, защото искаме да ги спасим и да им дадем възможност да споделят с нас вселената на БАЩАТА, така че да познават всички форми на живот, така че да могат да съществуват заедно с всяко същество, което съществува , така че те са една единствена сила.
Това е посланието на майстор Аланисо, защото този господар иска да бъде една единствена сила с всички господари, които днес се връщат при човека, за да може човек да си каже, че може да обича.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 669971
Постинги: 1514
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930