Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2022 00:37 - [НОВО] СЪОБЩЕНИЕ ОТ СЪЗДАТЕЛЯ БОГ АТОН ~ ОТ СВЕТЛИНА -~~~СВАТБЕНИЯТ БАНКЕТ ~~~11 АВГУСТ 2022 Г.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1032 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 АТОН: АЗ СЪМ ТОВА, КОЕТО СЪМ. АЗ СЪМ БОГ-ТВОРЕЦ АТОН НА ВСЕЛЕНАТА ОТ СВЕТЛИНА НЕБАДОН.

ТУК ОТБЕЛЯЗВАМ, ЧЕ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ ДУШЕНИ НА ЗЕМЯТА И В ЦЕЛИЯ КОСМОС!!!

Поздрави на всички Работници на Светлината и души на Земята и в целия Космос. Призовах Ан да напише съобщение днес за всички вас от Стадото на Сананда и душевните на земята Шан и в ЦЕЛИЯ Космос!!!

Заглавието на моето съобщение идва от албум с музика, изпята от The Medical Mission Sisters преди няколко години. Исках да напиша това съобщение в чест на Ан и Патрик, които са пели тази песен много пъти публично. Съобщението е подходящо за това крайно време на последната 3D цивилизация на планетата Земя.

Най-подходящо е да прочетете думите и да чуете текста на тази музика. По-долу са думите и връзката към песента, изпята от The Medical Mission Sisters, които са най-ценни за Lighted Realms.

Текст за сватбения банкет

[ХОР]- Не мога да дойда,

Не мога да дойда на банкета,

Не ме притеснявай сега,

Ожених се за жена,

Купих си крава,

Имам полета и ангажименти,

Това струва прилична сума,

Молете се да ме извините

Аз не мога да дойда.

*******************

1- Един човек организира празник

В прекрасното му имение в града.

Той постави празнична трапеза,

Носеше сватбена рокля,

Разпрати покани

На своите съседи надлъж и нашир,

Но когато ястието беше готово

Всеки от тях отговори:

[Припев]

***********************

2- Господарят се надигна ядосан

Нарече слугите си по име, каза

Отидете в града, доведете слепите и куците

Доведете селянина и бедняка

За това съм пожелал:

Моят банкет трябва да е претъпкан,

И масата ми трябва да е пълна.

[Припев]

************************

3- Когато всички бедни се събраха

Все още имаше свободно място,

Така господарят поиска:

Търсете навсякъде.

Търсете магистралите и пътеките,

И им кажи да влязат

Масата ми трябва да е пълна

Преди да започне банкетът.

[Припев]

***********************

4- Сега Бог е написал урок

За останалата част от човечеството:

Ако сме бавни в отговора

Може да ни изостави.

Той подготвя банкет

За този велик и славен ден,

Когато Господ и Учителят се обади

Бъдете сигурни, че няма да кажем:

[Припев]

КРАЙ НА ЦИТАТА

Ето линк към целия албум, първата песен е The Banquet

https://www.youtube.com/watch?v=SMecR5NO8uk

Какво е толкова важно за Земята и безбройните планети в ЦЕЛИЯ Космос? През еоните на времето Луцифер/Сатана е окупирал и унищожил много планети, а последната беше най-красивата планета Земя. Нарекох тези зли Сатанинската империя. Тяхното зло завладя почти напълно, опустошавайки целия Космос с негативни и зли честоти, смущаващи всичко, което е създадено. Тази Сатанинска империя, както ви беше казано, е несъздадена! Въпреки това, неговите слуги все още продължават с отчаяние дневния си ред на своята планета затвор Земя. Те хванаха в капан много души, които аз наричам заспали в Истината.

Да, Сатанинската империя си е отишла, но тук, на Земята, неговите слуги все още са примамвали душевни хора на тяхна страна, като им предлагат всичко, което тогава са искали. Най-силното нещо, което трябва да имате, са парите! Пари, за да купите всичко, което искате. Животът беше да се наслаждаваш на цялото материалистично притежание, което всеки може да пожелае. Те са програмирали всичко на „тръбата за цици“ с красиви думи, музика и красиви хора. Можете да си купите всичко на цена... коли. къщи, имайте мечтан дом, с всички необходими неща за живота, които да ви примамват да купувате, купувате, харчите, харчите и имате всичко с вашия бог на парите! Това е похотта на алчността и властта, които са хванали в капан една душа.

Истинският ти си вечна душа. Вие само обличате физическо тяло, за да научите растежа на душата. Повечето хора с душа на Земята са били научени на лъжата, че има само ЕДНА планета във Вселената, която има живот в нея... Земята. Ако живеете както искате, можете да получите прошка от човек, който е бил разпнат, и всичките ви грехове са заличени. Вие не носите отговорност за това, което сте направили и можете да бъдете издигнати в розовите облаци и да живеете щастливо досега.

Не, мили мои. Всички хора с душа в целия Космос са отговорни за всяко действие, което правят. Вие сами ще прецените дали колко добре сте живели според великите Закони на Бог и Творението.

Работниците на Светлината на Сананда поискаха и това беше одобрено от мен и Светлинния съвет И ТВОРЕНИЕТО!!!! Ето тази петиция, която е одобрена:

***********************

Ние се молим чрез нашия могъщ Божи Дух в нас за голяма, голяма Любов към нашия Създател, всички Светли Учители и цялото Творение.

Чрез нашето Могъщо Аз Съм Присъствие ние молим за всяка отделна душа от Творението, все още тук на Майката Земя, Шан, и за всяка отделна душа от Творението, която някога е била създадена в целия Космос, незабавно да бъде върната обратно към светлината, или им е даден шанс да научат всичките си уроци, като се върнат в астралната равнина, независимо дали са отишли ​​в празнотата, басейна на прераждането, страхували са се да стъпят в лъча или вратата на светлината и са загинали в промените на планетарния преход, отвърнали са Истината , или не са научили уроците си, докато са били в 3D жизнен поток.

Ние молим всички души да имат избор да отидат и да живеят 350 000 години 3D потоци живот или толкова много потоци живот, с които са съгласни, или те могат да започнат от нивото на астралната равнина на техния настоящ душевен растеж и да работят изключително усилено и да научат своите уроци и завършвам там.

Ние смирено разбираме, че всяка душа има договор със своя Създател. Ние също смирено молим да им бъде даден повече от един избор за уроци и душевен растеж. Разбираме, че изборът зависи от всяка душа. Ние смирено молим тази петиция да бъде предоставена на цялото Творение.

Молим всички души в целия космос да са научили уроците си и да са завършили преди големия сън! Молим никоя душа да не премине през АГОНИЯТА на големия сън в 3D, в празнотата или на астралната равнина.

Ние молим Космосът да бъде непрекъснато измиван с Любов, отново и отново и отново и любовното измиване да продължава вечно! Всички души са толкова ценни! Всички души са невероятни и красиви! Всички души заслужават да бъдат у дома или да завършат!!!

Моля, заобиколете всички нас в целия Космос с бялата светлина на Бог, Атон, и синята светлина на Свети Михаил!! Молим това да бъде направено в името на Сананда!!! амин!!!!

*************************

Трябва да запомните, че сте отговорни за всяко свое действие. Достигайки до [вашия] астрален план, вие трябва да научите уроците, които сте си поставили. Повтарям! Трябва да се изправите пред това, което сте направили, и да си научите уроците. Няма да е лесно, но може да се направи. Това е ваш избор и само ваш избор.

Никой не може да го направи вместо вас. Вие и само ВИЕ определяте дали сте на [или вашия] астрален план, учейки тези пропуснати уроци, за да преминете към Висшите сфери (небето) или не, или можете да изберете да се върнете към хиляди повече жизнени потоци в различно физическо тяло, за да научите тези уроци... започвайки отначало в пещерата.

Никой не може да те принуди или да те накара да направиш нещо. Вие контролирате себе си и вие, душата, сте истински, а не „месестият плик“, който носите, за да приютите душата си, ако все още живеете в 3D, преминало наскоро или в еони от миналото , и не са завършили.

Можете да благодарите на Стадото на Сананда за тази велика и мощна промяна, направена за растежа на вашата душа. ПОВТАРЯМ!! Заповядах, че това, което е заявено тук, е одобрено от мен и Съвета на Светлината И ЕДИН, КОИТО СЪЩЕСТВУВА НАД ВСИЧКИ: СЪТВОРЕНИЕ!!!

да Всички земни души трябва да помнят, че ще бъде ударен голям акорд точно преди Майката Земя да се обърне и паметта ви ще бъде възстановена!! Ще бъдете събудени и можете да стъпите в нашия лъч на безопасност за голям душевен растеж. Ако НЕ стъпите в нашия лъч, имате избора, който споменах по-горе.

Просто знайте колко много всички Работници на Светлината и всички Осветени царства ОБИЧАТ всяка душа в Космоса и ви изпращат ЛЮБОВТА, за да вземете правилното решение за вас, вашата душа!!

Моята надежда и радост, че дори в тези последни часове, останали преди Майката Земя да се роди в по-високо измерение, да кажа на всички души, че вратата за банкета е широко отворена. Влез! Можете да благодарите на Стадото на Сананда за тази велика и могъща промяна, направена за растежа на вашата душа.

да Всички вие трябва да запомните, че ще бъде ударен страхотен акорд точно преди Майката Земя да се обърне и паметта ви ще бъде възстановена!! Ще бъдете събудени и ще можете да стъпите в нашия лъч на безопасност за голям душевен растеж. Ако НЕ стъпите в нашия лъч, имате избора, който споменах по-горе.

Просто знайте колко много всички Работници на Светлината и всички Осветени Царства ОБИЧАТ всички вас и ви изпращат ЛЮБОВТА, за да вземете правилното решение за вас, вашата душа!!

Тази страхотна петиция за промените е направена за ЦЕЛИЯ Космос! Все още е вашият душевен избор да следвате това, което ви казах в целия Космос! Всички хора с душа имат свободен избор.

ЗАПОМНЕТЕ, ЧЕ ТАЗИ ГОЛЯМА ПЕТИЦИЯ ГЛАВА, ЧЕ ВСИЧКИ ДУШИ В ЦЕЛИЯ КОСМОС НАУЧАВАТ УРОЦИТЕ СИ И ИДВАТ НА СВЕТЛИНАТА ИЛИ ЗАВЪРШВАТ ПРЕДИ ТРИЛИОНИ И ТРИЛИОНИ ГОДИНИ НА ГОЛЯМАТА ПОЧИВКА!!!

Тук съм, както и всички Светли царства, с отворени обятия, за да ви приветствам на Банкета!

АДОНИ

АТОН, БОГ-СЪЗДАТЕЛ НА ВСЕЛЕНАТА НЕБАДОН!

********************************




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672140
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930