Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2022 11:57 - GOFUNDME: https://www.gofundme.com/f/memorial-fund-for-emil-c-muhlhause n 9-17-22 [НОВО] АКТУАЛИЗАЦИЯ ЧАСТ 12: ДО ЧИТАТЕЛИТЕ НА FOURWINDS ОТ ПАТРИК Х. БЕЛРИН
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 131 Коментари: 0 Гласове:
0



 ПАТРИК Х. БЕЛРИНГЕР: Умолявам Ан да публикува отново тази статия за днес, тъй като тя все още има голямо значение за всички души.

ХОРАТА НА ЛЪЖАТА: РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ИСТИНАТА

Както никога досега, днес сме изправени пред вековния въпрос „Какво е истината “? На исторически кръстопът преди две хиляди години на Есу (Исус) Имануел Сананда беше зададен същият въпрос, докато стоеше под фалшиви обвинения от римския/израелски владетел Пилат.

Перифразирам историческия разказ. „Пилат каза на Есу: „Значи ти си цар?“ Есу отговори на въпроса на Пилат: "Никога не съм казвал, че съм крал. Ти го каза. Дойдох в този жизнен поток като Носител на истината. Тези, които познават Истината, разбират моите учения." Тогава Пилат каза на Ису: „Какво е истината?“ "

Сега сме на много по-голям кръстопът в историята от този отпреди 2000 години. Стоим на самия ръб на Епохата на Просвещението, Епохата на Истината. Както никога досега отново сме изправени пред въпроса „Какво е Истината?“ --- и какво е Лъжата? Истината отново се дава на хората от нашия свят по това време от онези, които са дошли отвъд нашия свят. Светлината идва в нашия мрак.

Следователно луциферианските/сатанинските контролери на тъмнината са бесни, когато виждат как техните сенчести лъжи избледняват в Светлината на Истината. За да спре тази ерозия на тъмното им покритие, Истината трябва да бъде унищожена! Светлината трябва да бъде угасена! По този начин хората от Земята Шан сега са подложени на порой от медийна дезинформация, лъжи и изопачаване на Истината, както никога досега. Пълна атака на Дарксайд е в процес срещу Носещите истината в наши дни и срещу онези, които биха получили Истината от Светлите царства на по-високите измерения. Следователно, голяма част от "канализираната" информация, която се "получава" днес, е подозрителна. Търсачите на истината често получават смесени сигнали в търсенето си на истината. Много умствено объркване се получава, когато човек не е в състояние да различи истината от лъжата. Това, разбира се, е целта на Darkside, да предизвиква умствено объркване относно Истината и да лъже до точката на умствено "вцепенение". Без ясна духовна насока и неспособен да създаде свой път, Търсачът на истината е лесно контролиран. Така Луцифер печели!

Припомняме, че Есу Имануил предсказа, че в последните дни мнозина ще дойдат в негово име и ще представят фалшиви учения на хората и че много ще се отвърнат и ще последват тези лъжепророци. Есу Имануил също каза, че преди „края на века“ Истината ще излезе още веднъж в четирите краища на света. Това се случва сега!

Ключовият въпрос, задаван от хората днес, е: „Как мога да разпозная истината от лъжата?“ Наистина, как можете да знаете, че това, което пиша, е истина или лъжа? Насочвам ви към Бог-Създател Атон на Светлината и Неговите думи, записани в изданието на Contact от 26 януари 1999 г.

[Цитирам:]

Атон: Напомняне на всички да разпознаят истината за себе си

Добро утро малката. Това съм Аз, Атон, Единствената Светлина. Аз съм Дъхът на живота. Аз съм Източникът на вашата душевна същност. Бъдете спокойни и намерете мир в Моята Светлина.

Има много промени, които бързо ще се отразят на текущото ви преживяване. Играчите се преместват и отговорностите ще се прехвърлят към онези, които са доказали способността си да се справят със същото.

Ще има по-голямо търсене на яснота в тези предстоящи времена. Звярът е сред вас и вие не го виждате.

Противникът играе ролята си добре и е майстор на триизмерната илюзия. Той ще замъгли умовете ви с илюзии за величие и ще ви накара да преследвате фантастични мечти - всичко това под претенцията, че служите на каузата "Осветени".

Всяко отвличане на вниманието от целта може да се счита за успех за противника. Независимо дали е досаден комар, който ви пречи да се концентрирате в момента, или осакатяване на физическото тяло при директно нападение, за да ви отстрани от игралното поле, противникът е гений в своята изпитателна игра.

НИКОЙ НЕ Е ИЗВЪН ВЛИЯНИЕТО НА МАЙСТОРСКАТА ИЗМАМА НА ПРОТИВНИКА. НИКОЙ! АКО МИСЛИШ, ЧЕ СИ, ТОГАВА ТОЙ ТЕ ДЪРЖИ В ДЛАНАТА СИ, А ТИ НЕ ГО ВИЖДАШ.

Голям, но едва доловим мързел се е промъкнал в по-скорошните приеми на някои от нашите по-„опитни“ приемници, които смятат, че няма нужда да изискват идентификация дори от най-познатия субект. Това трябва да вдигне "червени знамена" в умовете на всички, които четат тези писания.

Съществува фундаментално важна причина за съобщенията, които идват по този маршрут на публичен вестник, изясняването на намерението и източника като изрична, неразделна част от писанията. Първо, той установява намерението на получателя да поддържа екранирането си. Второ, помага на читателя да потвърди и извика Светлината, докато чете. И трето, това е пример за всички колко важни могат да бъдат дори най-фините (прости) неща.

Аз, Атон, предупреждавам всички читатели отсега нататък да поставят под въпрос всички и всички писания, включително това. Прочетете ги така, сякаш са от майстор измамник, който ще ви даде голяма истина в 99% от времето, само за да ви засмуче и разсее, или дори унищожи, с оставащия 1%.

Вие ще станете свидетели на големи жестокости и ще видите милиони, които следват сляпо, не само целенасочени измамници, но дори добронамерени, които не осъзнават, че са засенчени от враждебните сили.

Противникът все още има много трикове "в ръкава си" и дори вие по-опитните няма да сте виждали някои от тези "нови" обрати. ВСИЧКИ ВЕЧЕ СТЕ ВНИМАНИЕ И БЕТЕ ПРЕДУПРЕЖДЕН! ТОВА НЕ Е ВРЕМЕТО ЗА НЕОБХОДИМО ОТНОШЕНИЕ ИЛИ ЗА СЛАБО ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛИТЕ.

Предупредени означава, че вече имате образована гледна точка, от която да правите СОБСТВЕН избор. Можеш да твърдиш, че си невеж, ако искаш, но аз те познавам и знам какво знаеш ТИ.

Ще оставя всеки един от вас на собствения си свободен избор. Ще уважа вашия избор, дори ако той е да служите на онези сили, които се противопоставят на Моята осветена мъдрост. Няма да ви принуждавам да виждате или да ви принуждавам да чувате, нито ще ви принуждавам да участвате в многото дарове, предлагани за осветяване на пътя ви.

Всички, които вървят по Осветения път, се спъват по пътя си. Това е неразделна част от обучението. Тези, които се изправят и упорстват напред, са тези, които растат и стават мъдри. Тези, които се съсредоточават върху скриването (и по друг начин намирането на извинения за) своята „човечност“, се оставят отворени за ниво на манипулация на егото, което противникът играе като опитен музикант.

Пътят е изпълнен с големи предизвикателства (дупки) по пътя. Колкото повече пътувате по пътя, толкова по-големи стават предизвикателствата и толкова по-мъдър ще трябва да бъдете.

Но също така човек става все по-уморен от изкачване от дупките, а с умората идва мързел, в който просто ще му е по-лесно да си "почине" известно време и да се опита да си спомни защо е било толкова важно да върви пътят на първо място.

Това отново е противникът, който се намесва и замъглява мислите с фини съмнения и несигурност. ВИНАГИ има изход от „коловоза“ или „дупката“, в която може да попаднете. Най-трудната за излизане е тази, в която или не можете да признаете, че сте попаднали, или не осъзнавате на първо място.

Отново, ако противникът ви отклони с една степен от курса и въпреки че от ден на ден не забелязвате „отклоняването“, може много добре да се „събудите“ един ден и да видите, че сте се отклонили няколко мили от планирания курс- -само за да бъдете прекалено смутени (друг инструмент, често използван от противника), за да признаете пред себе си (или пред другите), че сте били „изиграни“ от противника.

Това е естеството на настоящата ви училищна стая. Не държа Моите получатели отговорни за това, което ВИЕ, читателят, правите с информацията, която предлагат. Въпреки това, те винаги ще се държат отговорни за своите действия. Ако са позволили на финото влияние на съперническата манипулация да навлезе в техните писания и излязат напред под прикритието на измислено име, тогава те със сигурност ще почувстват обратния енергиен поток от такава грешка в разпознаването.

КЪМ ВСИЧКИ МОИ ПОЛУЧАТЕЛИ (КОЕТО ВКЛЮЧВА ВСИЧКИ ВАШ ЧИТАТЕЛИ): СЕГА Е ВРЕМЕ ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ ОСНОВИТЕ И ДА ИЗИСКАМ ИДЕНТИФИКАЦИЯ ОТ ВСЯКА И ВСИЧКИ СУБЕКТИ, КОИТО МОЖЕ ДА ОБЩАТ С ВАС.

Това означава не просто да попитате: „Идвате ли в Светлина?“ Но още по-важното: „В чия светлина?“! На всички вас, които четете и приемате без съмнение ВСЯКА дума от така получените съобщения, казвам, че вече сте се отклонили от курса по отношение на личностното израстване.

Само къде влиза твоята собствена ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ в такава сляпа вяра в другите?! Влез вътре и чуй гласа Ми за СИ!

Ако видите противоречие в писание от субект, който, да речем, е заявил друго в по-ранна презентация, тогава влезте и потърсете разяснение. Може би вие сте подложени на тест, за да видите кой е буден и кой е на "автопилот". Когато прочетете нещо, което не ви "седи", тогава потърсете разяснение вътре; ако това, което чувствате, все още ви "безпокои", тогава говорете и изразете тревогата си.

Ще направите голяма услуга на тези, които са отпуснали или небрежни в комуникативните си умения. Всички мои домакини са експерти в комуникацията, така че къде може да е повредата? Ако не изисквате Истината за себе си, тогава няма да имате Истината.

Освен това знайте, че аз и моите домакини имаме безкрайно търпение за вас. Всички, които идват в служба за разширяване на по-голямото осъзнаване на Сътворението, правят това като въпрос на СВОБОДЕН ИЗБОР. Всеки има безкрайно търпение за себе си и безкрайна способност да прощава. По същия начин всеки е експерт в балансирането на строгост със състрадание и любов.

Никой тук не ви обича по-малко, когато видим, че правите грешка. Ние само желаем на вас да имате растежа, който желаете. Това желание идва от дълбините на душата ви и е основната причина да изберете да се изправите пред предизвикателства, пред които сте изправени сега.

Предлагам тези думи като своеобразен шаблон, така че да можете да се обърнете към тях и да си спомните откъде идвате и накъде сте се запътили. Враждебните сили (тези, които избират да се откъснат от Източника и се противопоставят на онези, които избират да останат свързани) трябва ВИНАГИ да носят знак. Уликите са ВИНАГИ там, така че без извинения, моля!

Ако искате да сте част от „група“, която седи наоколо, медитира и пее, тогава го направете. Но поддържайте разума си и когато „лидерът“ ви каже на всички да носите своите тенис обувки Nike и ви помоли да пиете „специалния“ Kool-aid, имайте достатъчно разум да кажете „НЕ, БЛАГОДАРЯ!“

Кои са тези така наречени лидери? На кого разчитате да осъществи ВАШАТА връзка вместо вас? Отново, къде влиза ЛИЧНАТА ОТГОВОРНОСТ в тази картина?

Кога ще осъзнаете, че ВИЕ сте чудото и че ВИЕ имате дарбата да творите в себе си?. . . . . Всеки от вас е доброволно да излезе във физическото, така че да има пробуден глас, който да говори и да разобличи зверствата на помрачените, които изсмукват жизнената сила от всичко, до което се докоснат.. . . . . . . . Не поставяйте нито едно, нито нещо над друго. Моите планове са перфектни и ВСЕКИ от вас играе роля, независимо дали я вижда или не.

Имам нужда от учени толкова, колкото от философи и приемници. Но най-важното е, че имам нужда от независими мислители и изпълнители. Лицата на Моите бедни малки деца, които идват от разбити домове, светят не заради търговците на пари на Уолстрийт, а заради посветените, които сервират единственото прилично хранене за деня си в училищните столове. Това е Моят план в действие!

Търсете първо знание и истина. Нека ограниченията на наложените вярвания и преобладаващата мисъл не ВИ отклоняват от следването на ВАШИЯ собствен уникален път. Успокойте себе си и усетете вътрешното чувство на резонанс, което ви позволява да разберете кога нещо е ПРАВИЛНО или НЕПРАВИЛНО (истина или лъжа).

Не се страхувайте да говорите открито и да оспорвате това, което смятате за изкривена или „спин-докторирана“ информация. Никой от Моите Домакини няма нищо против да бъде предизвикан – и би предпочел да го правите по-често, отколкото досега.

Отново, Моите домакини имат безкрайно търпение по отношение на всичко, което можете да си представите във физическото, и няма да ви се разстроят. Ако физическият приемник ви се раздразни, че го правите, тогава го извикайте на работа, защото НЕ се обръщате към него! Или ти си?

Научете урока, който носи всеки ден, и винаги търсете по-голямата „реалност“ (тази, която добавя най-голяма яснота към всяка ситуация). Бързо прощавайте на тези, които грешат, и ще откриете, че другите също бързо ще ви простят, когато сгрешите. Търсете новостите във всеки ден и позволете промените в курса да бъдат вмъкнати в съзнанието ви. Самата причина може да е да ви върне обратно на пътя, който никога не сте знаели, че сте напуснали.

Бъди спокоен, мъниче, защото всичко се случва с причина и всичко ще се развие в съвършенство. Само не забравяйте, че съвършенството, за което говоря, е МОЯТА гледна точка на съвършенството и не е ограничено от мисленето на физическия човек. Колкото по-голям е потенциалът за растеж на всяка ситуация, толкова по-голямо е съвършенството на ситуацията. Всички вие ще пораснете неимоверно през следващите години върху вашето кълбо!

Следвайте собствения си път и винаги търсете изясняване и баланс. Не хвърляйте камъни върху другия и бързайте да прощавате на онези, които все още изпитват нужда да хвърлят камъни по вас. От невежество тези правят такива неща. Същото невежество е причината, поради която те са избрали да дойдат в това преживяване по това време. Когато им покажете, че не трябва да се обиждате от действията им, вие сте им помогнали да покажат по-добър начин.

Аз съм Атон, Единствената Светлина! Аз съм Искрата на живота, която оживява телата ви и разпалва душите ви. Вие ВСИЧКИ сте част от Моето Единство. Това, което преживяваш ти, преживявам и аз.

Вървете винаги с високо вдигната глава и отворено сърце в израза на признателност и любов към целия живот, навсякъде.

Благословение и мир! Салу.

[Край на цитирането]

За да разпознае Истината, човек трябва да започне с изчистване на своето пространство от всички тъмни енергии и същности. Изисквайте цялата тъмнина да бъде премахната и да присъства само Светлината на Източника на Създателя, за да ви защити и да ви даде проницателност. Попитайте своя Божествен Дух отвътре за отговорите, които търсите, защото вашият Божествен Дух знае цялата Истина. Знайте, че когато медитирате искрено, вашите мисли стават мисли на Създателя Бог, а мислите на Създателя Бог стават ваши мисли.

Вашият искрен зов за помощ към Светлите царства винаги изисква отговор и помощ от Светлите царства. Ангелите и Осветените Учители реагират незабавно, когато ги повикате по име. Необходими са само две думи: "Сананда, помогни!" и веднага Есу Имануел Сананда застава до вас. Цялата помощ, от която се нуждаете, е само на една мисъл разстояние.

В своето търсене на Истината днес някои търсачи на истината са се изгубили в блатото на религията и философията. Луцифер обича да поставя философ срещу пророк, теория срещу теория и Truthbringer срещу Truthbringer в състезание за това кой е прав. Знайте, че Луцифер е майсторът на измамата.

Луцифер означава "носител на светлината". Първоначално като архангел заедно с Архангел Гавриил и Архангел Михаил, Луцифер заема най-високите позиции в Светлите царства. Той позволи на егото си да го заблуди да мисли, че ако разполага със силата на Бог-Създател --- тогава защо да не бъде Бог. Луцифер убеди една трета от ангелите на осветените царства, които бяха под негова власт, да подкрепят неговия аргумент. Всички те биха били богове. Подобно его-мислене понижи техните честоти. Това предизвика сблъсък с по-високите честоти. Толкова голяма духовна болка произтича от тази намеса на по-високи и по-ниски честоти, че Луцифер и неговите ангели избягаха от Светлите сфери и потърсиха утеха в по-ниските честоти на четвърто и трето измерение.

Твърдението на Луцифер за слава като „носител на светлината“, Ярката утринна звезда, Просветеният е измамило много хора. Луцифер/Сатана е имал свободно царуване на планетата Земя в продължение на 65 милиона години. Техният Дракониански/Змийски народ е запазил земния Шан хора в робство до наши дни.Черният папа, известен като граф Ханс Колвенбах, от резиденцията си в Лондонската кула стана най-злият и най-могъщият човек в нашия свят под властта на Луцифер/Сатана.Колвенбах беше драконианецът контролер на йезуитския орден, на масонството и на римокатолическия папа на Рим , Италия. Включени в тази зла мрежа от измама бяха илюминатите с тяхното подниво от три – Съветът за международни отношения, Билдербергите и Тристранната комисия; Обединените нации, Организацията на Северноатлантическия договор, Банковата система на Федералния резерв и т.н., всички работят заедно, за да „създадат“ своя зъл Нов световен ред. Планът беше да управляваме света от възстановения храм на Соломон в Йерусалим и, разбира се, отново да предизвикаме Създателя Бог за позицията Му.

Днес някои носители на истината попадат в капана на същото това „осветено“ мислене. Както направи Луцифер, те позволяват на егото си да ги измами. Те казват: „Аз съм творение на Бог-Създател (вярно). Бог-Създател е поставил Своя Божествен Дух в мен (вярно). Бог-Създател ми е дал знанието за доброто и злото и свободната воля да избирам между двете (вярно) ). Следователно, аз имам силата на Създателя Бог да създавам (вярно). Следователно, аз съм като Бог --- аз съм Бог (фалшив). Следователно всички ние сме богове (пантеизъм - фалшив). Следователно няма нужда за Бог-Създател (атеизъм-фалшив).Такова циклично мислене води само до засилване на егото и последващо понижаване на нечии честоти до тази на тъмната страна.Такъв е капанът на злото.

Друг източник на измамно мислене произлиза от концепцията, че Създателят Бог Баща/Майка е Бог на Любовта. Да, Бог-Създател е Бог на Любовта. Сега тук започва "зоната на въртене". Богът на любовта има само един закон, Законът на любовта. Този закон на любовта е отворен за индивидуално тълкуване и не се нуждае от разяснения в човешкото поведение. Това е заблудата. Човешкото его поема и тълкува Закона на любовта според индивидуалните човешки нужди и желания. Това води до объркване, стрес и дори конкуренция между хората.

Бог на любовта не обърква творенията Си. Създателят Баща/Майка Бог е представил ясни насоки на децата си, точно разбиране на значението на Закона на любовта. Исторически тези насоки са известни като Божиите заповеди за правилен живот. С течение на времето тъмната страна е изкривила тези Божии закони и е намалила броя им, за да измами хората. За да ви помогна да отговорите на въпроса „Какво е Истината?“, аз ви представям отново осемнадесетте Закона на Бог и Сътворението. Това е интерпретацията на Бога-Създател на Закона на Любовта за всички творения на Бога-Баща/Майка-Създател.

[Цитирам:]

БОЖИИТЕ ЗАКОНИ И ТВОРЕНИЕТО

От: Phoenix Journal #27 www.fourwinds10.com/journals/pdf/J027.pdf

Тези закони са дадени от Бог Атон, Бог на светлината и сътворението и се наричат ​​още Закони на баланса.

А. Най-висшата заповед на Закона за Сътворението е: Постигнете мъдростта на знанието, доколкото това ще ви позволи мъдро да следвате Законите на Сътворението.

Б. Най-висшата заповед на Божия закон е: Вие трябва да почитате Бог като Владетел на човешките раси и да следвате Неговите закони, защото ТОЙ е „Кралят на мъдростта“.

Ние постигаме духовно съвършенство, като изучаваме и мъдро следваме Законите, дадени от Бог и Творението. Ние се учим чрез Божия Дух в нас как да живеем в хармония и баланс с цялото Творение.

Законите са както следва:

1. Няма да имате други богове освен Бог-Създател пред вас и да спазвате Законите на Сътворението, което обхваща всичко. Известен също като „Законът на едното“.

2. Не правете за себе си идоли и фалшиви изображения, на които да се покланяте като на богове, защото в тях давате сила в ръцете на злото.

3. Трябва да обичаш Господ Бог с цялото си сърце, душа и същество (трябва да обичаш себе си като Бог и Бог като себе си).

4. Не трябва да използвате името на Бог непочтително, нито да го използвате, за да се закълнете в лъжа.

5. Помнете Божия „ден“ и го пазете свят. (Всеки ден е Божи „ден“.)

6. Трябва да почиташ майка си и баща си.

7. Няма да убивате ближния си. (Убийството, за да запазите живота си или на семейството си, не е убийство)

8. Не трябва да прелюбодействате.

9. Не трябва да крадете (материално или емоционално).

10. Не трябва да пожелавате или да завиждате на това, което принадлежи на вашия ближен.

11. Не трябва да налагате или насилвате свободната си воля върху свободната воля на друг. Известен също като „Законът за ненамесата“.

12. Не трябва да съдите другите, но трябва мъдро да преценявате всяко поведение и действия, които противоречат на Законите на Бога и на Творението.

13. Както посееш, така ще пожънеш. Наричан още „Законът за причината и следствието“.

14. Трябва да спазвате всички ангажименти, поети в служба на Бог, Бащата, Единия вътре.

15. Трябва да се подчинявате на Божията мъдрост за отговорното и балансирано размножаване на вашия вид.

16. Трябва да постъпвате с другите така, както бихте искали да постъпват с вас. Наричано още „Златното правило“.

17. Злото (противниците на Бог) винаги трябва да носят знак за своята злоба. (По плодовете им ще ги познаете).

18. Не трябва да извършвате акт на робство (физическо или емоционално) на което и да е човешко същество на Създателя Бог.

(Източник: Phoenix Operator-Owner Manual от Sananda, Michael, St. Germain и Hatonn, август 1993 г. Също известен като Phoenix Journal #27, достъпен онлайн на http://www.phoenixarchives.com )

[Край на цитирането]

По негово време Есу Имануел беше предизвикан от фарисейски адвокат, който го попита: „Учителю, коя е най-голямата от заповедите на Създателя Бог?“ Есу Имануел отговори: „Трябва да обичаш Създателя Бог с цялото си същество, сърце, душа и ум, а втората най-голяма заповед е тази; трябва да обичаш ближния си, както обичаш себе си. Всичко в живота зависи от тези два закона.“

Есу Имануел просто повтори Закона на любовта. Осемнадесетте Закона на Бога и на Сътворението излагат подробно какво означава от човешка гледна точка да обичаш истински Създателя Бог и ближния като себе си.

Сега ще перифразирам тези Закони на Бога и на Сътворението с прости думи.

1. Ако наистина обичате Създателя Бог за това, че ви е дал живот, свободна воля, знание за доброто и злото, проницателност, мъдрост и Неговата творческа сила да творите съвместно с Него, вие няма да обичате никого или нищо друго вместо Него.

2. Ако обичате Създателя Бог, вие няма да правите никакви идоли или изображения, които да почитате вместо Него.

3. Ако любовта ви е искрена, вие трябва да обичате и почитате Създателя Бог с целия си живот и същество.

4. Ако обичате Създателя Бог, няма да позорите името Му.

5. Трябва да уважавате всеки нов ден като свещен, защото всеки е дар за вас от Създателя Бог.

6. Ако обичаш себе си, ще почиташ майка си и баща си, които са ти дали живот.

7. Ако обичаш ближния си, няма да убиеш никого. Да убиеш, за да запазиш живота си или този на семейството си, не е убийство.

8. Ако наистина следвате Закона на любовта, няма да правите секс с никого, освен с вашия доживотен брачен партньор от противоположния пол.

9. Ако обичате ближния си, няма да откраднете нищо материално или емоционално от никого.

10. Ако обичате ближния си, няма да желаете да имате нещо, което принадлежи на някой друг.

11. Ако обичате ближния си, няма да налагате свободната си воля върху свободната воля на някой друг.

12. Ако обичаш ближния си, няма да съдиш никого като човешко същество. По-скоро ще преценявате разумно действията им, които противоречат на заповедите на Бог-Създател.

13. Ако обичате себе си, ще се държите разумно, така че енергията, която изпращате, да бъде енергията, която желаете да ви се върне от десет до сто пъти.

14. Ако имате любов, ще спазвате всички ангажименти, които поемате в служба на Създателя Бог.

15. Ако наистина обичате Бог-Създател, себе си и своите ближни, вие ще се подчините на мъдростта на Бог-Създател за отговорното и балансирано размножаване на вашия вид.

16. Ако обичате ближния си, вие ще се отнасяте към другите така, както искате другите да се отнасят към вас.

17. Ако обичате себе си и ближния си, ще научите знаците на злото и ще ги избягвате.

18. Ако наистина имате любов, няма да поробите никое човешко същество на Бог, нито физически, нито емоционално.

Отново откриваме, че тези осемнадесет аспекта на Закона на любовта са подложени на интерпретация на егото. Като пример нека разгледаме седмия закон, „Не трябва да убиваш ближния си“. Това не би трябвало да е трудно за разбиране, но човешкото его често силно изкривява значението или тълкуването на този закон. Днес имаме голямо противоречие относно абортите, евтаназията, смъртното наказание и войната. Защо трябва да е така? Всички са убийство!

Любовта на Създателя Бог е безусловна и Неговото тълкуване на Неговия Закон за любовта е безусловно. Осемнадесетте Закона на Бог и Сътворението са безусловни, но егото на човека иска да оспори това, което е абсолютно. Това е нашият избор. Имаме свободна воля да избираме, но космическият закон за причината и следствието също е абсолютен. Винаги има последствия за нашите избори и ние ще повтаряме уроците си за растеж на душата, докато не ги научим. Това също е абсолютно.

Носещите истина и търсачите на истината трябва да влязат навътре и да търсят мъдрост и проницателност от Царствата на Светлината. Никой не може да определи вместо вас кое е Истината. Някои ще намерят Истината там, където други не. Някои ще намерят Истината по начини, по които други не. За някои използването на махалото е полезно за общуване с Висшия Аз. Вътрешната духовна енергия се прехвърля към махалото, за да даде отговори чрез движението на махалото. За тази концепция може да се окаже полезно едно по-ранно писание, озаглавено „ХОРАТА НА ЛЪЖАТА: Телефон вкъщи, ЕТ“. ( www.fourwinds10.com/siterun_data/bellringers_corner/people_of_the_lie/news.php?q=17a8dbc3691cc818e004ed1afd858c2b )

Разпознаването на Истината се постига с практика. Влезте за отговори. Във вашите ежедневни преживявания вашите ангели пазители ще ви дават „подтиквания“. Тези „подтиквания“ ви дават усещане за отрицателни или положителни вибрации. Това се нарича "интуиция". Може да се почувствате обезпокоени. Може да имате чувството, че нещата се поставят под въпрос или че нещата не са наред. Бъдете отворени и отзивчиви към тези чувства. Може да чуете гласове, които ви говорят в ума ви. Вслушайте се в тях и разберете значението им. Винаги питайте дали тези чувства и гласове са от Светлината и винаги изчиствайте пространството си от всяка негативност.

Знайте, че „лъжата” винаги носи дисхармония и дисбаланс. Когато сърцето ви пее отвътре, вие знаете, че сте в мир. Тогава познавате радостта от разпознаването на Истината. В крайна сметка Истината винаги носи баланс и хармония. Нека се научите да преценявате всичко, което четете, и всичко, което виждате и чувате отвън и отвътре, според вашето най-висше разбиране на Закона на Любовта, Закона на Единното, и нека наистина познаете радостта от откриването на Истината за себе си.

bellringer@fourwinds10.com

www.fourwinds10.com

***************************************



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672980
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930