Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2022 19:10 - Доклад на Бенджамин Фулфорд: Китай отхвърля фалшивия папа, докато Русия призовава за премахване на борда на Федералния резерв
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1564 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.09.2022 20:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Хазарската мафия и техните робски страни тайно се опитват да преговарят за мир с планетарния освободителен съюз, но техните предложения се отхвърлят, казват източници на White Dragon Society. Вместо това Русия призовава Съветът на Федералния резерв да бъде премахнат, тъй като Китай се готви да нахлуе в Тайван, твърдят източници от руската ФСБ и азиатските тайни общества. Междувременно необявената гражданска война на Запад взе зловещ обрат, след като MI6 откри, че кралица Елизабет е била убита с насочено енергийно оръжие от хазарската мафия. Ето защо британският военен и разузнавателен апарат реши да се съюзи с Русия и Китай срещу KM. Освен това в Япония, Индонезия и другаде има голямо действие в подземния свят, докато световното господство на KM продължава да се срива. Тази седмица има много за разглеждане, така че нека започнем с предложението към Русия, направено от агента на KM, представящ се за папа Франциск. Фалшивият папа отлетя за Конгреса на лидерите на световните и традиционните религии в столицата на Казахстан Астана миналата седмица и молеше за срещи с китайския президент Си Дзинпин и архиепископ Кирил, глава на Руската православна църква. "Папа" Франциск беше отхвърлен. „Папата“ е предложил „да отстъпи Донецка и Луганска области и да сключи мирно споразумение“, според източници от руската ФСБ. Руснаците обаче отхвърлиха новото мирно предложение като "просто манипулация за печелене на време и получаване на газови и петролни ресурси". Те казват, че "фондацията на Сорос и семейство Ротшилд финансират дейности в Армения, Азербайджан и Казахстан за повторение на сценария в Украйна".
Руснаците намекнаха, че е в техен най-добър интерес да „изчакат до след зимата“, преди да преговарят, като казаха, че „мирът ще започне с края на Борда на Федералния резерв и настоящата финансова система и формирането на нов многополюсен световен ред с равни за всички. държави." „Папата“ също така повтори предложението на Китай да контролира АСЕАН, Япония, Корейския полуостров, Австралия и Нова Зеландия и подслади сделката, като предложи Тайван, според източници от азиатските тайни общества. Всичко, което KM искаше в замяна, беше продължаване на финансирането за тяхната американска корпорация след 30 септември. Разбира се, китайците знаят, че хората зад папата просто се опитват да спечелят време, за да могат да продължат опитите си да останат на власт, като избият 90% от населението на света. Ето защо Си Дзинпин отказа да се срещне с папата.
Те също имат много основателен страх, че КМ ще използва срещата, за да убие Си, точно както убиха севернокорейския лидер Ким Чен Ун и кралицата. Добре, сега да видим защо MI6 е сигурен, че кралицата е била убита. Ръководителят на MI6 отбелязва, че нейната смърт е настъпила само дни след убийството на личния му секретар. „В същото време някой много близък до кралицата ни съобщи, че Нейно Величество е напълно добре, с изключение на проблемите на старостта.“ Убийството на кралицата дойде точно след като алиансът назначи Лиз Тръс като министър-председател, заменяйки назначената от Световния икономически форум марионетка KM Rishi Sunak, отбеляза той. „Кралицата не е умряла от естествена смърт. Знам това, защото тя би ми го казала преди“, добави той. Ръководството на KM е „купчина идиоти, които сега имат на гърба си всеки офицер от MI6 и SAS в света, за да убиват по моя заповед“, обещава шефът на британското разузнаване. Ето защо MI6 отвори обратен канал с Русия миналата седмица. „Ние знаем всичко за геноцида на KM и KM Russo над почти пет милиона [повече от 50 милиона] руснаци. Има много масови гробове. KM е основната причина за целия световен тероризъм“, отбелязва MI6. „Не сме сами. Имахме множество тайни контакти през последните дни", добави той. Затова британците са съгласни със следното изявление, направено от китайското външно министерство: „Китай е готов да работи заедно с Русия за... насърчаване развитието на международния ред в по-справедлива и разумна посока“. Руският Путин изрази подобни чувства, когато каза: „Опитите за създаване на еднополюсен свят напоследък придобиха абсолютно грозна форма и са абсолютно неприемливи за огромния брой държави на планетата“. Руската официална информационна агенция ТАСС също обяви, че Русия и Китай се присъединяват към Обединеното кралство в отхвърлянето на фалшивата пандемия на Covid, отбелязвайки, че когато „Путин е говорил с китайския си колега Си Дзинпин... те не са прибягнали до ограничения срещу covid: те са говорили на в близост. , без маски." Китайците също сигнализираха на света, че са знаели, че са били подложени на 5G електромагнитна атака и са отговорили, като са унищожили съответната инфраструктура, както се вижда в това видео на подпалено масивно съоръжение за мобилни телефони. Китай и Русия показаха силата на своя съюз миналата седмица на срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество в Узбекистан. Там Си обяви война срещу КМ, като каза: „Трябва да попречим на външни сили да предизвикат цветна революция“. Вместо това той насърчава "взаимното доверие, взаимната изгода, равенството, консултациите, уважението към многообразието на цивилизациите и стремежа към общо развитие".
Държавите, които са съюзници или сигнализират за съюз с ШОС, сега включват Индия, Китай, Русия, Пакистан, Таджикистан, Узбекистан, Казахстан, Киргизстан, Иран, Беларус, Египет, Саудитска Арабия, Катар, Бахрейн, Малдивите, Обединените арабски емирства, Кувейт, Мианмар, Афганистан , Беларус, Монголия, Камбоджа, Непал, Шри Ланка, Турция, Армения, Азербайджан и Монголия, Фактът, че Турция, нацията с най-голямата армия на НАТО след Съединените щати, се присъедини към този съюз означава военна катастрофа за НАТО, Имаше, също е знак, че с този огромен съюз зад гърба си Китай се готви да превземе Тайван. В неделя Тайван беше ударен от земетресение с магнитуд 7,2. Почти сигурно е, че земетресението е било изкуствено, защото е станало на дълбочина 10 километра, и неговият епицентър беше огромната военновъздушна база в окръг Хуалиен на източното крайбрежие на Тайван. Американската армия не може да се издържа, тъй като е толкова недофинансирана, че активните войници се нуждаят от талони за храна, за да изхранват себе си и семействата си. Тъй като повечето от големите страни износителки на петрол в света са членове на ШОС, това означава, че продължаващото прекъсване на доставките на петрол за ЕС и САЩ ще доведе до пълен икономически хаос. Индонезия, друг голям производител на петрол, вероятно скоро ще се присъедини към съюза срещу KM. Според източници от индонезийското разузнаване, гражданска война отприщва военни и полицейски сили. Служители на индонезийското разузнаване разкриха „хазартни синдикати, проституция, трафик на деца, наркотици и тонове пари... Специално назначени външни следователи вече са открили стотици милиони долари в офшорни банки в Сингапур и Хонконг." Статиите по-долу отразяват малка част от вътрешната война, която се води там. „Това най-вероятно ще свали индонезийското правителство преди края на октомври“, каза източникът. Япония също тайно се присъединява към съюза. Фактът, че Русия все още им доставя газ и петрол, показва, че японците вече са сключили тайно споразумение. Високопоставени членове на японския подземен свят се срещнаха с представител на WDS миналата седмица и казаха, че е сформиран съюз между всички основни японски нинкио (правилният термин за широко унизителното слово yakuza) организации. Това означава, че групите, които са възложили на KM да доставя непълнолетни деца, убийство на политици и т.н., сега трябва да избират между предаване и смърт. Алиансът ninkyo обещава да възвърне контрола върху всички японски регистрирани компании от KM и неговите лакеи.
Източници от полското разузнаване също се свързаха с WDS миналата седмица и обявиха, че са обявили война на KM. Те постигат:
Светът се управлява от четири корпорации: Black Rock, State Street Corp., Vanguard Group и FMR, собственост на няколко семейства, включително: Рокфелер, Ротшилд, Онасис, Кенеди, Макдоналд, Дисни, Бънди, Буш и Колинс. Тези компании са направили състоянието си в трафик на хора, оръжие, наркотици, проституция, глобален тероризъм и операции под фалшив флаг. Те участват в управителните съвети на Международния валутен фонд, всички централни банки, Световната банка и системата на Федералния резерв. Те също притежават петролни, хранителни, фармацевтични, химически и технологични гиганти. Те казаха, че полската армия е готова да поеме дъщерното дружество на KM ALTRIA Holdings, което управлява полската икономика, политика, партии, политици, съдилища и компании. Източник от полското разузнаване отбеляза: Русия знае, че води до излизане от Матрицата. Оставете зад гърба си корумпираната финансова система, медиите и интернет. Те разобличават Новия световен ред, ЕС, САЩ, НАТО, ООН, ЦЕРН, СЗО, ЦРУ и МОСАД. Всичко това е голяма яма от змии, пълна с тъмнина, сливащи се в пирамидата на злия елит. Скоро ще бъде напълно унищожена. Йерархията на Римокатолическата църква също е на път да предприеме решителни действия, защото повечето архиепископи знаят, че „папа Франциск” е агент, работещ за „Мамон”. Архиепископ Карло Вигано казва: „В краткосрочен план Църквата ще трябва да се справи с бедствията, причинени от Берголио („папа Франциск“) и неговия малък кръг от корумпирани сътрудници.“ Разбира се, както обикновено, KM не възнамерява да отиде тихо в нощта въпреки нарастващата съпротива. В интернет и в разузнавателната общност се разпространява слух, че за еврейската нова година на 24 септември се планира някакво масово събитие, подобно на 911 или Фукушима. Каквото и да правят, те няма да могат да се самоубиват или тероризират от дупката, която са изкопали за себе си. Големият въпрос обаче е дали отдавна планираното „космическо/НЛО“ събитие ще се случи точно по това време или близо до него.
Както обикновено напоследък, приключваме с най-новите доказателства за НЛО и неидентифицирани зонални феномени (UAP).
1. Древна мозайка, открита в Палмира, Сирия Древен извънземен космически кораб.
2. НЛО, видяно от пътнически самолет
3. Дронове летят над град и се наблюдават от хеликоптер
4. Летене на НЛО по телевизионни новини на живо
5. Военното превозно средство SSP стреля с оръжието си
6. И накрая, още един знак, че живеем в интересни времена: "Украински астрономи наблюдават странни, неидентифицирани въздушни явления над Киев."



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658703
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031