Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2022 20:50 - НЕКА ИСТИНАТА БЪДЕ КАЗАНА ОТ АНДРОМЕДАНЦИТЕ
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 146 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.09.2022 20:56


 Поздрави, възлюбени същества от светлина, ние сме Андромеданците. Ние идваме като цивилизация, за да споделим нашата енергия, любов и мир с вас сега. Каним ви да отворите сърцата си за нашето присъствие, за да можем да ви дадем всичко, което е подходящо и необходимо, за да подпомогнете вашето възнесение в този момент. В цялата Вселена на Създателя тече вълна от енергия и намерение. Тази вълна от енергия има много специфична цел и намерение, което се черпи от източника на Създателя. Тази енергия и намерение е да позволим на истината да бъде казана, докато енергията тече, нейната вибрация се ускорява. Всяко същество, с което се свързвате, ви кани да се отворите, да събудите истината във вашето същество и, най-важното, да изразите тази истина във вашата реалност, независимо дали тя съществува на Земята или на вътрешните нива. Всяка душа ще бъде поканена да остави своята истина да бъде казана – това е много вълнуваща промяна на възнесението. Това означава, че истината на Твореца се събужда, нейният гръм и разцъфтява от дълбините на същността на всеки човек или душа. Вашата същност се издига, за да се свържете с реалността, да пуснете корени, да изразите себе си, да създадете себе си в красота. Тези на Земята имат най-красивата реалност за преживяване, тъй като те ще могат физически да усетят, докоснат, вкусят, почувстват тук и ще видят истината за Създателя. Това е страхотен подарък. Това е причината да съществувате на Земята сега, защото душата ви наистина желае да почувства Създателя по много начини, които са реални и осезаеми.
   Докато тече тази вълна от енергия и много чисто намерение. Вие трябва да я призовете в своето същество, да се свържете с нея, да оставите тази енергия да тече като водопад или дъжд над и през вашето същество, това ще бъде като блестяща светлина. Събуждане на същността, чистотата и истината на вашето същество. Можете да си представите къде е същността, истината и чистотата на вашето същество в тялото ви или можете просто да му позволите да се активира.
   Докато енергията вали върху вашето същество, ние, андромеданците, ви насърчаваме да повтаряте наум или на глас Нека се каже истината. Докато повтаряте това утвърждение, поемете дълбоко въздух, като вдишвате и издишвате дълбоко между всяко повторение. Ще си позволите да поемете енергията. Вие позволявате и насърчавате енергията да се влива във вашата същност. Това може да отнеме известно време или може да се случи моментално. Докато се слива и слива с вашата същност, ще започне да се извършва активиране.
   С настъпването на активирането може да почувствате различно усещане или различна енергия, която тече от вашето същество. Може да откриете, че вече не можете да държите ума си фокусиран върху утвърждението, или може да имате видение, ще има нещо, което ви позволява да разпознаете, че активирането се е случило.
    Можете да се насладите на това активиране и когато се почувствате готови, си позволете да го повторите: Изказвам истината, която трябва да се каже. Докато повтаряте това утвърждение мълчаливо или на глас. Възможно е да почувствате, възприемете или разпознаете, че енергията започва да тече във вашето същество и във вашата реалност. Важно е да позволите на енергията да тече в Майката Земя и във вашата земна звездна чакра, под краката ви. Това автоматично ще събуди повече истина от вашата Soul Star чакра, над главата ви. Можете да повтаряте това утвърждение толкова дълго, колкото смятате за подходящо, а след това просто седнете в енергията и й се насладете. Може дори да почувствате, че трябва да ходите, или да бягате, или да танцувате, или да се движите, за да позволите пълно изразяване на енергия и пълно заземяване. Това е мощно активиране, което идва, за да подпомогне възнесението на всички, тъй като активира истината от вътрешността на вашето същество, истината, която може да не осъзнавате, истината от минали или едновременни животи и истината, която ви служи , точно сега. Ще откриете, че истината влияе първо върху вашата лична реалност. Нещата, които може да са били илюзии във вашата реалност, може да отпаднат или може да имате вдъхновение, което да ви води по различен път. Мъдростта, истината, която се представя, вероятно ще служи по-скоро за вашето собствено възнесение, отколкото за най-великото възнесение от всички. Въпреки това ще има някои, които приемат истината, за да служат на мнозина. Колкото повече практикувате това активиране, толкова по-бърза ще бъде вашата вибрация, ще светите с повече и по-интензивна светлина. Да станете повече светлина и по-овластени във вашата истина и вашето възнесение. Моля, имайте предвид, че може да бъдете накарани да видите нещата по различен начин и това може да бъде предизвикателство и дори болезнено понякога. Всичко обаче е, за да ви приведе в съответствие с вашата истина. Истината на вашата душа и изразяването на Създателя чрез вашето същество. Тези, които са смели и авантюристични, са тези, които приемат това активиране и си позволяват да го изпитат. Всяка душа и човек, особено на Земята, търси истината. Понякога обаче истината не винаги е това, което сте очаквали или искали, тя е точно това, от което душата ви се нуждае и изисква. Ние, Андромеданците, ви оставяме да обмислите нашите думи и активиране, обмисляйки дали желаете да участвате в тази следваща фаза на възнесението. Това е изцяло ваше решение. Истината винаги съществува във вас и винаги имате възможности да изразите своята истина. Настоящата вълна на издигане е просто подсилване, което ви насърчава да се свържете на по-дълбоко и по-интимно ниво с вашата истина и ви подкрепя да го направите с по-голямо ускорение. Нашата любов е с теб, завинаги. ние ти благодарим, Ние сме Андромеданците (Натали Гласън) С любовimage LUZ Peсa - C. NANMURA www.luzsanacioncosmica.com  
image       36Luz Peсa и 35 други     16 споделяния



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658406
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031