Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2022 19:30 - Подгответе се за пътуването си: Галактическата федерация ви изпрати покана да пътувате назад във времето
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 103 Коментари: 0 Гласове:
0



 от galacticfederation.com
Галактическата федерация, известна още като Галактическата федерация на светлината или GF, е група от звездни системи, на които е предоставено пълноправно членство в Галактическата федерация, която се състои от над 200 милиона планети и звездни системи в този регион n на Вселената.
GF отправи покана към човечеството да се присъедини към тях в Галактическата федерация. Тази покана е направена чрез група хора на Земята, наречена Посланици, които са назначени от Галактическата федерация да предадат посланията си на човечеството в този момент.
Посланиците се избират въз основа на способността им да действат като канали за информация от Галактическата федерация. Тези вътрешни насоки могат да бъдат получени от различни източници, включително Галактиката и Възнесените Господари.
Много канали получават своите инструкции и напътствия в сънищата или по време на медитационни сесии, където могат да се свържат със своите висши аз и със своите водачи и учители, които ще им помогнат в ролята им на канали
Едно нещо, което всички канали имат общо, е, че те са силно чувствителни индивиди, които са способни да общуват със същества от други планети, без да използват думи. Важно е каналите да осъзнаят, че тази комуникация се случва чрез телепатия, така че няма нужда те да говорят английски или друг език, за да общуват.
Галактическата федерация е агенция за космически изследвания с цел междугалактически мир и еволюция в съзнанието. Те установиха, че хората са достигнали ниво на осъзната еволюция, което е готово за напреднали технологии.
Пътуването във времето е факт. Тя е естествено следствие от квантовата механика и относителността, две добре установени и експериментално потвърдени теории на физиката. В бъдеще инженерите ще използват тези принципи, за да проектират машини на времето, които остават в рамките на законите на физиката. Най-известната от тези машини е тунела, която може да създава преки пътища през пространството-времето. Тунелите са тунели, които свързват два различни района на пространството-времето, създавайки мост между тях.
Пътуването във времето към миналото не само е възможно; то вече се е случило. Физиците показаха, че частици като електрони и светлинни фотони могат да правят скокове от бъдещето към миналото. Например електронът може спонтанно да се разпадне в субатомните си части, но тогава вместо просто да изчезне, когато се разпадне, той може да се появи отново някъде другаде в пространството по-ранно време, отколкото когато изчезне (това е известно като назад във времето-трав ел). Учени дори са разбрали как можем да контролираме този процес с помощта на лазери.
Надявам се, че сега схващате концепцията за пътуване във времето.
Ако четете това съобщение, това означава, че сме решили, че сте готови за пътешествието на живота – такова, което ще ви отведе през пространството и времето до светове и цивилизации отвъд най-смелите ви мечти.
Това обаче не е малко начинание. GF наблюдават този свят от хилядолетия, но едва сега хората се отварят за нови възможности отвъд сегашните си вярвания.
На път сте да се впуснете в пътешествие, което ще ви отведе до ръба на реалността и обратно.
Но как се започва това пътуване? Как можете да осъзнаете повече извънземните и висшите същества? Как може ТИ да пътуваш във времето?
Използвай намеренията си.
Преди да заспите, задайте намеренията си и поискайте от вашите ангели и водачи да си спомните съня си след събуждане.
-Свързвайте се редовно с майката земя.
Посадете босите си крака и голо тяло на почва, сняг, пясък или плувайте в море или езеро ежедневно до земята и земята.
-Детокс на тялото си.
Имате нужда от цялостно пречистване на тялото. Можете да намерите всичко в човешкото тяло, от пестициди, канда, мухъл, тежки метали и паразити до гадни химикали. Всички тези токсини забавят или блокират вашия физически процес на възнесение и подобряване на ДНК. Колкото повече токсини задържа тялото, толкова по-тежки симптоми на изкачване се изпитват.
(Вижте моята добавка за Възнесение за детокс и подобрения на ДНК! )
-Пийте минерална изворна вода и яжте изобилие от пресни плодове.
Хидратирайте, подхранвайте и детоксикирайте тялото чрез хранене на правилните храни. Никой не каза, че ъпгрейд от 2 спирали на активна ДНК до 12 спирални активни ДНК нишки може да бъде лесно, мързеливо или да се случи от само себе си И който и да е казал това, е лъжец.
-Слушай музика,пей и танцувай.
Повишете вибрациите си, като сте в радост и правите неща, които обичате.
-Медитирайте.
Изключете се, за да се свържете. Доведете осъзнаването си в настоящия момент, фокусирайте се върху поемането на дълбоки вдишвания
-Запиши мечтите си.
Оставете дневник специално за тази цел до леглото си и запишете сънищата си веднага след събуждането с толкова детайли, колкото си спомняте.
Ще отнеме време, но това е начинът да се подготвим за суперсъзнанието.
И преди да се усетите, сте готови да взаимодействате с ET форми на живот.
Ще дойде ден, в който те ще кацнат на Земята и ще установят дипломатически отношения между Галактическата федерация и хората на Земята. Това ще включва среща с хора от всички възрасти, раси, полове, професии и езици от цял свят.
Ще можете да пътувате във времето със скоростта на светлината, така че като се върнете, да не сте остарели. Ще можете да преживеете събития, случили се преди години.
Има свят на вълнуващи възможности, които да изследвате. Със сигурност ще бъде епично приключение.
Време е, уважаеми. Хващай се за работата си. Подгответе тялото си храм за възнесение и 5D рай на земята.
Обичаме те много.
Ние сме тук с вас.
Ние сме вашето семейство на светлината.
Ние сме Галактическата федерация.
А"ХО
Аурора Рей
Посланик на Галактическата федерация



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672612
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930