Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2022 13:07 - 10-5-22 [НОВО] ЧАСТ 7 ~~СЪОБЩЕНИЕ ОТ УЧИТЕЛЯ ХРИСТОС--ESU IMMANUEL 'ISUS' SANANDA~~~В ТОВА КРАЙНО ВРЕМЕ~~~ ДОБАВКА I~~~5 ОКТОМВРИ 2022 Г.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 116 Коментари: 0 Гласове:
0



 САНАНДА: АЗ СЪМ ТОВА, КОЕТО СЪМ. АЗ СЪМ САНАНДА. ИДВАМ В СЛУЖБА НА НАШИЯ СВЕТ ОТЦ БОГ/АТОН И СЪТВОРЕНИЕТО.

Поздрави на ой стадо вярващи! Аз също поздравявам с цялата си Любов всички онези, които все още спят, които са устояли да бъдат будни за Лъжата, под която са живели този последен жизнен поток.

Няма грешки! Помнете, че душата ви е вечна и ако сте се съгласили да се преродите, за да помогнете на Майката Земя и сте попаднали в хитростите на тъмните слуги на Сатанинската империя, това е ваш избор и само ваш. Въпреки това, вие можете да научите отново какво сте загубили…..великия си душевен растеж на астралния план или в хилядолетията на жизнените потоци, за да се върнете до тази точка и да се събудите.

Сега давам съобщение на моето Стадо.

Знам, че най-много искаш да се дипломираш. Въпреки това беше най-важно да изпратите всички тези петиции чрез мисъл, за да бъдат непрекъснато измивани в целия Космос, дори когато сте се върнали у дома с Осветените царства. eep workingnow спечели себе си с повече четене и медитация.

Това се случва сега!

Създателят Източник е говорил с Майката Земя и я е попитал защо се забави отново за излитането на моето Стадо? Тя отговори, че чака още, за да се събуди. Осветените царства също чакаха дори още една душа да се събуди, преди Майката Земя да завърши.

Когато Създателят Източник каза на Майката Земя, че дори стадото на Сананда да си беше у дома в Осветените царства и да не изричаше тези молби, те ще продължат да текат през целия Космос чрез [P1] [P1] натиск на мисълта. Това накара Майката Земя да осъзнае това и Светлите царства казаха на Създателя r, че една душа се е отвърнала от Светлината и когато се е върнала към „сън“. Това НЕ е изгубено, защото душата ЗНАЕ всичко и в някакъв момент в бъдещето това ще се върне към Светлината.

Това, което ви казвам сега, едни от моето Стадо, настъпи времето да си бъдете у дома, защото сте необходими тук. Трябва да осъзнаеш това. Осветените Царства са много доволни, че всички тези Петиции все още се измиват над целия Космос, за да донесат Светлина и Любов на цялото Творение. Сега наистина е време да се приберете У ДОМА!

Творението се приближава към великия СЪН, привличайки ВСИЧКО към Творението в целия Космос. Колко дълъг е този страхотен сън? Ще продължи стотици милиарди години. Но на спящите ще им се стори като един час и тогава Творението отново ще започне да създава Вселената. Много от вас, работници на Светлината, ще помогнат в това отношение!

С всичко, което е върнато на Творението с помощта на Стадото на Сананда, помагащо на много планети от тяхната тъмнина, цялото творение сега се движи обратно към Центъра. С това имам предвид, че те се връщат към Сътворението в готовност за великия Сън, който идва върху всички. По това време няма да има нищо. Творението го нарича великото нулево време.

Ние от Светлите царства никога преди не сме изпитвали такова, така че когато великият сън приключи, всичко ще бъде създадено отново от мисълта!

Още едно добро нещо, което трябва да ви обясня, е следното:

Работниците на Светлината са помогнали на безброй хора от астралния план да се дипломират. На тези в ПУЗТОТА им е предложено да дойдат на астралния план и да работят върху душевния си растеж. Те откликнаха с надежда и радост и много завършиха! Имаше много малко, които бяха сторили толкова много зло, че връщането на долния астрален план щеше да им причини болка за това, което бяха направили. В този момент Те избраха да бъдат несътворени [P2] ,

Празнотата е била несъздадена, както е поискано от Работниците на Светлината на Сананда, така че виждате, да бъдете на долния астрален план за 311 040 000 000 000 X7 години сън би било като цяла вечност! Ето защо ние сме толкова възхитени, че хиляди и хиляди от тях са получили голям душевен растеж и са завършили!! Ключът към дипломирането е четенето и медитацията, които тези правят. Всички Работници на Светлината и души трябва да направят същото!

Да се ​​събудят повече заспали, защото часовникът е празен! Земята е готова да завърши! Дойде времето! Приберете се у дома, мили мои, приберете се у дома!

САЛУ

ESL ИМАНУЕЛ "ИСУС" САНАНДА ОТ СВЕТЛЕНИТЕ САЛСТВА!

***************************************



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672308
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930