Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09 07:23 - Стъпките, които трябва да предприемете, за да изпълните душевната си мисия 📷 От Cendrine
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 109 Коментари: 0 Гласове:
1 За да изпълним нашата душевна мисия и душевна цел, най-важното нещо, което можем да правим всеки ден, е да намерим душата и подравняване на сърцето.
СТЪПКА 1: УПРАЖНЕНИЕ КОТВИТЕ НА ДУШАТА
Всеки ден в молитвата и медитацията си записвайте следното, за да се свържете с душата и мисията си:
„Аз съм (име) и като божествена душа съм свободен. Освободен съм от болка, съмнения, отлагане и страх. Аз съм смел и силен и знам защо съм тук. Имам безкраен брой ресурси, мощни знания, интелигентност, доверие и вяра в себе си, за да мога да вървя по пътя си всеки ден. Това съм аз"
Всеки ден го записвайте и го казвайте на глас. Можете дори да запишете себе си как казвате Котвата на душата си и да слушате записа всеки ден. Правейки това, ще пренасочите подсъзнанието си към истината за вашата божественост.
Това е известно още като упражнение Soul"s Anchors и можете да научите повече за това как да го направите и да изтеглите работния лист тук.
СТЪПКА 2: БЪДЕТЕ ЦЕНТРИРАНИ И ГЛАДУВАЙТЕ БОЛЕЕЩОТО ТЯЛО
Следващото нещо, което трябва да направите, е да се поставите в централната точка на вашия фрактал и да наблюдавате своя човек. От тук можете да видите пропастта между истинската божествена душа, която сте, и вашия човек. Нашият човек изпитва съмнения, страхове и ограничаващи вярвания, нашият човек се храни и дъвче тялото на болката.
Това поддържа тялото на болката живо и то расте и се превръща в живо същество. Тогава боледуващо тяло на човека може да поеме нашата божествена душа и да ръководи живота ни. Ако се идентифицираме с тялото на болката с човека, темпото ще бъде бавно.
От централната точка на вашия фрактал можете да наблюдавате своя човек и това, което осакатява вашия ЧОВЕК. Не вие ​​като божествената безкрайна душа, която сте.
„Моят човек е осакатен от съмнение, моят човек отлага, моят човек не знае какво да прави. От какво се нуждае моят човек?“
Ние говорим така с нашия човек. Правейки това, ние можем да определим точно от какво се нуждае нашият човек, така че вие ​​действително да можете да продължите напред с мисията на душата си.
СТЪПКА 3: ОБЩУВАЙТЕ СЪС СЪРЦЕТО СИ
Вашето сърце е истината за вашата собствена божественост. Това е вашата душа. Сърцето ти е много важно тук!
Сърцето ще сподели и ще каже красиви неща, за да успокои вашия човек. Сърцето винаги ще показва състрадание към вашата ситуация, без никаква преценка. Сърцето ще ни види, ще ни чуе и ще ни подкрепи.
Но сърцето също така ще ви каже точно какво трябва да чуете, че трябва да следвате мисията на душата си, защото това е единственият начин да бъдете наистина изпълнени, тъй като това е, за което сте родени.
Когато слушаме сърцето си или канализираме сърцето си, трябва да запишем какво ни казва.
СТЪПКА 4: НАУЧЕТЕ СЕ ДА ТАНЦУВАТЕ МЕЖДУ УМА И СЪРЦЕТО
Умът ще дойде с много логични и убедителни причини да не следваме душевната си мисия. Умът идва с всички „но“.
След това трябва да се научим как да танцуваме със сърцето и ума.
Сърцето може да каже „Доверете се, имайте вяра, зарежете всичко, ще бъдете добре и ще бъдете задържани“.
Това е чудесно, но човек може да не е на този етап, в който нервната система е достатъчно силна, за да зареже всичко, да напусне работата си, да напусне страната, да продаде всичко и така нататък.
Човекът е изплашен, така че умът ще ни помогне първо да разберем коя стъпка да предприемем. Нашият ум ни помага да разбием стъпките, необходими за затваряне на пропастта между човешкото и нашето сърце, нашата божествена душа.
СТЪПКА 5: ЗАПОЧНЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ВАШИТЕ ЦЕЛИ, ЗАДАЧИ И ВРЕМЕ
Ние имаме своя душевна мисия и нашата цел, към която сърцето ни ни води.
След това трябва да създадем стратегия как да стигнем до там.
От стратегията преминаваме към тактиката. Тактиката е това, което правим всеки ден.
От тактиката стигаме до самодисциплината.
Духовната самодисциплина е изключително важна и е това, което ще промени всичко.
Важно е да имате цели, особено ако отлагането е проблем.
Всеки ден трябва да правите нещо за душевната си мисия, колкото и малка да е тя. Уверете се, че целта ви не е непосилна, тя трябва да бъде постижима, за да можете да се придържате към нея последователно.
СТЪПКА 6: ПРАЗНУВАЙТЕ СЕБЕ СИ
Винаги поглеждайте назад към деня си и се чувствайте горди и благодарни за себе си. Това е толкова важно.
Празнувайте себе си, дори и да е нещо много малко. Празнувайте себе си и колко сте прекрасни всеки ден!
Вече имате всичко необходимо!!
Вече имаме всеки инструмент, от който се нуждаем, за да можем да стигнем до мястото, където искаме. Няма нищо, което да ни липсва.
Ако безапелационно вярваме в себе си, ще можем да пробием цялата плътност.
Ние сме Бог, Източник, божествено съзнание – нищо не липсва. Няма нищо счупено в самите нас, което да ни попречи да получим това, което искаме.
Не забравяйте, че нашите желания са там, за да създадем път на свобода, изобилие, щастие, любов и връзка.
Нашата стойност не се измерва с нещата, които постигаме. Нашата стойност се измерва с издигането до възможността да бъдем най-добрата версия на себе си всеки ден.
С божествена любов,
СендринГласувай:
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 600596
Постинги: 1315
Коментари: 20
Гласове: 541
Календар
«  Декември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031