Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2021 07:42 - Кой създава новите „варианти“? – Набодените!
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1454 Коментари: 4 Гласове:
24


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Започвам с уточнението, че не желая да споря дали има изолиран вирус, нито дори за самото съществуване на каквито и да било вируси. Не е това темата на записа. Има едно течение в медицината, което сега е преобладаващо, а то поддържа възгледа, който ни надува главите и не му се вижда краят.

Та идеята в записа ми е да посоча, че дори господстващата материалистична наука и нейният клон на медицината опровергават безобразните простотии на доц. Гломб… Но и на всеки друг медиен тромб, който разпространява дезинформацията и псевдонауката, че НЕваксинираните щели да бъдат причината за нови „варианти“ или „щамове“ на „вируса“. Истината, която изпълва научните изследвания, показва точно обратното:

Ваксинираните с претупани и експериментални „ваксини“ са тези, в които се развъждат нови варианти на патогените!

https://rumble.com/vms3u5-38262893.html

А ето ги и източниците
• Доц. Гломб: Тревожно ниска ваксинация у нас. Възможна ли е появата на БГ вариант на COVID-19?

• Сайтът на здравните власти в САЩ за leaky ваксините

• Публикувано и рецензирано изследване от САЩ: Несъвършените ваксини могат да насърчат разпространението на високорискови патогени

• Leaky ваксините насърчават разпространението на по-заразни варианти на вирусите (данни от Пенсилванския университет, САЩ)

• Какво се случва, когато ваксините се прилагат по време на епидемия и пандемия? Отговор от CDC, който засяга ваксинално-индуцираната парализа при полиомиелит, но принципът е същият и за други заболявания. Можете да потърсите сами допълнителни сведения с ключови думи: vaccine-derived, vaccine-associated и vaccine-induced.

• За ADE и „ваксините“…

• Ето и официално становище, в което се признава, че ваксините по принцип могат да причинят ADE (antibody-dependent enhancement) и „свръхчувствителни реакции“ (vaccine hypersensitivity reactions; VAH), но смело се твърди, че това не можело да се случи конкретно при ковид „ваксините“. Нямало данни за това, било дезинформация. Истинската дезинформация е, че всъщност има такива данни и всеки ден излизат свидетелства на лекари и медицински сестри от ковид отделенията в САЩ, като декларират, че данните дори не се докладват.

Самото твърдение, че „няма данни“, представлява дезинформация, защото сме едва в първите месеци на експерименталното приложение на „ваксините“ (с технология, която се прилага за пръв път), като тези експерименти ще продължат до 2023 година. Експериментът са тези, които се бодат като лабораторни мишки! Те са бъдещите данни и статистики.

• Доклад за доказаната връзка между скуалина във ваксините и Синдрома на Персийския залив (Gulf War syndrome). В резюме:

Тестовете на заболелите войници показали, че организмът им е създал антитела за скуалина; при войниците, които не са развили този синдром, имунната система не е реагирала на скуалина. Скуалинът е на мястото си, когато е в нервната система на човека. Но, ако попадне в кръвоносната система чрез ваксинация, имунната система го смята за враг и го атакува. След това го атакува даже в нервната система, като по този начин се стига до автоимунния неврологичен синдром.

• Има ли скуалин в някои (ако не и всички) ковид „ваксини“? Абсолютно сигурно е, че има, като това се признава и от производителите. В случая с експерименталката на Sanofi/GSK, закупена наскоро от българското Министерство на фарма рекламата, скуалинът е прикрит под патентния термин AS03. В статията можете да се запознаете и със списък на „страничните ефекти“, освен нарколепсията, спомената в записа ми. Не ми се струват по-безобидни от ковид.

• Неизчерпателен списък на източниците, потвърждаващи и наличието на граφенов oκcид в „ковид ваксините“. Той е токсичен за всички, като напълно елиминира глупостта на доц. Гломб за разграничението на алергичните и неалергичните хора.

• Не е излишно да се припомни, че същата доц. Гломб неотдавна разправяше как било по-добре да пострадаме от ваксинално-индуцирана тромбоза, отколкото от грипоподобното! Ако това не е фарма фанатизъм, кое?!

• Вчерашният ни подкаст „СЗО иска тиранична власт при пандемии“, в който накрая споделям „конспиративна теория“, която доц. Гломб беше така любезна да потвърди.

• Галъп: Близо половината българи не са се ваксинирали и няма да го направят 

https://www.otizvora.com/2021/09/14077/koy-suzdava-novite-varianti-nabodenite/






Гласувай:
24



1. fun1001 - ...вие, знаете ли..кой, поддържа този сайт https://www.otizvora.com
24.09.2021 10:00


...това се прокламира, преди всичко,под Егидата на Окултно- антропософско Учение..
и аз го чета, от време на време..но, все пак, решавам ,да следя Науката..

имам един Пост, за Графена, и Нобела, който, връчиха на двамата учени..
апропо, Руснаци, работещи на Запад, разб се...)
ще го сложа пак, ако имате Интерес...


цитирай
2. truthful - По правилно е да обясняваме на хо...
24.09.2021 13:00
По правилно е да обясняваме на хората КАКВО СЪДЪРЖАТ ВАКСИНИТЕ, а не какво казва някой.
На сайта на МЗ има описание на всички ваксини, но никой не ги е прочел. И като питам ваксиниран знае ли какво са липидни наночастици, трометамол и трометамол ацетат хидрат, аденовирус В 26, аденовирус от шимпанзе отговорът е: НЕ ЗНАМ. А какво ще му помогнат? Пак не знае.
Не знае човека, а си слага ваксина защото така му се пропагандира денонощно и той наплашен се предава.
На енергийно ниво ваксините не носят никаква полза на човека. Дори човек да не може да го определи, само да прочете съставките на ваксините и малко да помисли, да види инфо в нета, да пита хора дето знаят тези неща и ще види друга картина. За жалост много не го направиха и за в бъдеще ги чакат проблеми със здравето. Тези хора за миг не помислиха защо така яростно се говори за ваксини и нито дума за лекарства повече от 1 година и половина и не си зададоха въпроса: ЗАЩО?
А когато има ДВЕ мнения за едно нещо - те ВИНАГИ се проверяват внимателно и бавно без да се бърза и под действие на страха, който се насади.
цитирай
3. radostinalassa - Ваксините заобикалят Т - клетъчния имунитет
24.09.2021 15:34
Когато той работи не ни трябва да изследваме антителата си, които се вдигат веднага при нова среща с вируса , поизведени от плазматичните клетки. Хора винаги са умирали от вируси, а сега предимно матово оцветените и затлъстелите.




цитирай
4. kolevdobri - Плюс от мен.
01.10.2021 11:25
Браво!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 831914
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031