Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2021 22:53 - АКТУАЛИЗАЦИЯ НА НИЙЛ КИЙНАН-ГРУПА "К"
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 165 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.04.2021 23:02


 15 април 2021 г.       Екип на Кийнън | GroupK         http://neilkeenan.com


   Този предговор е свързан с 12-годишната борба на един човек срещу Кабалата. По време на тази битка той е научил как действат, кои са те, какво планират и защо го правят.


Хората, наричани Кабала, се стремят да потушат живота ни на тази планета, като същевременно запазят контрол над всеки аспект от живота ви.

Често наричани 1% - те поддържат контрол над планета, която е била в тяхната компетентност от стотици години.

Техните хитрости и измами са оправдани сами по себе си, въпреки че са в нарушение на всички свещени клетви, които полагаме само за да живеем на тази планета.

Този перверзен набор от самооправдания от 1%, използван за създаване на дистопичен възглед за човечеството.

Те вярват, че имат право да ни убият (убият), за да избият населението на тази планета и по този начин да увеличат собствената си сила и брой.

Те не създават, за да помогнат на човечеството - те създават оръжия от всеки възможен тип, за да предизвикат отговори, основани на страха.

Вижте какво знаем, че са направили от последните събития до инженерните епидемии:

• коронавирус
• сарс
• H1N1
• СПИН
• ебола

Нямате достатъчно доказателства за вас?

• Ирак
• Афганистан
• Първа световна война
• Втората световна война
• Корейска война
• Могадишу
• Сръбска война

1% не само бяха доволни от създаването на тези войни и безброй други конфликти, за да наложат волята си (да не споделят техните ценности) - те позволяват на ВАС да имате привилегията да финансирате тях, за да могат да се възползват от променения пейзаж.

Сега те започнаха да ни убиват чрез няколко серии ваксинации и ние се оказваме в борба за живота си.

Създайте вирус, освободете други агенти в околната среда, след което ги дистанционно въоръжете с 5G и сателити.

Това ще направи повече за един проход от всички инженерни опити и сценарийни събития, изброени по-горе.

Всичко за създаване на ЕДИНA СВЕТОВNA ПОРЪЧКА.

Въпреки това те не могат да оцелеят без контрол. За тях е по-лесно да крадат, изневеряват, експлоатират и убиват, отколкото да създават, насърчават и се грижат.

Те освобождават бактериите във въздуха, за да предизвикат поредната непрекъсната вълна на страх - не само да привлекат вниманието ни, но и да ни отслабят. Карантините, наред с други начини, изчерпват нашите сили и умствени сили.

Децата не могат да хванат коронавирус и сега ги ваксинираме? Носенето на маски направи хората глупави. Върнете се точно 20 години назад и си спомнете „Оръжията за масово унищожение“ и идиотът (ите) Буш, който ви казва, че всичко, което трябва да направите, е да създадете бариери срещу пара в дома си с пластмаса и тиксо?

Ето един прост тест. Уверете се, че носите маската и пърденето. Ако можете да го помиришете, маската не работи и нямате кунг грип. Върнете се 60 години назад, за да се скриете и покриете като единствения начин да оцелеете в ядрена война

Какво още трябва да се каже? Задайте си въпроса какви кретeни са отговорни за това и тези неща и го сравнете с настоящия списък, за да създадете обичайните заподозрени:

• Бил и Мелинда Гейтс
• Кралица Елизабет
• CIA / MI6
• Д-р Фаучи
• Тама-лама Дингдонг (в Канада)
• Фармацевтични Фирми, собственост на гореспоменатите
• ВСЕКИ седящ президент на САЩ (преди и след Тръмп и Кенеди)
• Всяко кралско семейство в Европа
• Ватикана
• Билдерберг, Ротшилд
• NoGoOds като WHOre, МВФ, Световната банка, Световният икономически форум, ООН

Те гледат на света като техен кънтри клуб или по-скоро техния изключителен домейн. Е, Нийл Кийнан и неговият малък екип от много компетентни хора имат различен поглед.

Те не включват ваксини и други агенти, които променят вашата ДНК. Част от плановете им. Превърнете човечеството в андроиди с доминиран транс-човешки интелект. Част от плана им. Стерилизирайте човечеството. Част от плана.

Получавате ли това вече?

Само един човек и една група буквално са се борили с тази Кабала на всяка крачка.  

Нийл Кийнан и група К.

1% казват, че не принадлежим на тяхната планета. Г-н Кийън казва, че нека го вземе обратно и да ги премахне от възможността да му навредят повече. Нийл също има план и той знае как да ги накара да спрат.

Първите стъпки вече работят и имат драматичен ефект. Кабалът има предимството на времето повече от 100 години по целия свят. ВИЕ плащате / финансирате техните дейности и планове.

Те се опитват да ви откраднат, изнасилят и буквално да ви убият - а ВИЕ сте го финансирали. За кого това има смисъл?

Няма смисъл за Нийл и екипа му. Въпросът пред вас е прост: Ще продължите ли да сте в готовност и да наблюдавате и финансирате, или ще предприемете нещо по въпроса?

Стоенето там означава, че вече сте съгласни с Кабалата. Познавате онези топло размити хуманитаристи, които ще убият вас и вашето семейство, ще откраднат всичко от вас и ще продължават да повтарят това, докато не са ЕДИНСТВЕНИЯТ процент.

Ние сме в края и сега трябва да продължим напред като добри стари войници и да върнем услугите на онези, които ни желаят да умрем. Кабалът е прав само за едно - светът ще се промени.

Предизвикателството е прието. Нийл Кийнан го прави повече от 12 години. Чуваш ли, че си болен? Вашето време е приключило и ви е връчено известие.

Идваме да вземем обратно това, което сте взели от цялото човечество. Няма да ви върви толкова добре. Човечеството е ядосано.

Не е достатъчно конкретно?

Италианският гражданин Даниел Дал Боско финансов съветник на Ватикана и P2 Lodge открадна 135,5 милиарда банкноти от Федералния резерв от г-н Кийнън преди 12,5 години.

Заедно със своя сътрудник и приятел Джанкарло Бруно от Световния икономически форум.

Те направиха заговор с други, за да се отърват от Нийл, като му предложиха 500 милиона щатски долара (вж. Дело Нийл Кийнънс ), което беше представено като вземете го или го оставете. Нийл отказа.

В преследването на откраднатите си активи Нийл откри ниския живот на човечеството, работещ не само в недрата на Ватикана, но и в италианското правителство.

Тази кражба, известна като Финансова тирания, беше разгласена по целия свят, докато Нийл Кийнън не следеше нещата, пътувайки по целия свят, следящ отблизо Дал Боско и Световния икономически форум.

Те станаха част от много известната „Одисея“ през цялото време, докато отваряха „Кутията на Пандора“, излагайки на света как същите организации и лица планират да унищожат света.

Сега е 12,5 години по-късно и след много милиони долари (12,7 милиона долара) имоти или други активи са били или откраднати, или замразени. Нийл се оказва точно там, където е започнал в корема на звяра.

Единствената разлика е, че този път пистолетите на Нийл са заредени и той знае къде мръсотията стихва. Само Нийл разбира, че може да се нуждае от вашата помощ в тази преодолима битка.

Моля, бъдете готови да бъдете призовани в най-близко бъдеще.

ТОВА Е ТО.




Авторско право © 2021, ГРУПА К, ООД

Facebook Twitter Сподели  

Без категория

  ПРЕДИШНА ПУБЛИКАЦИЯ АКТУАЛИЗАЦИЯ НА NEIL KEENAN |
Прекратяване и отказ от заповед:
Питър Вагонер

ФОРМА ЗА АБОНАМЕНТ ПО ИМЕЙЛ
Ако искате да бъдете уведомени по имейл, когато Нийл Кийнън / Група К публикува нови статии, моля, изпратете своя имейл адрес по-долу: ЗАБЕЛЕЖКА - АКО НЕ КЛИКНЕТЕ НА ВРЪЗКАТА ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ В ПОСЛЕДВАЩИЯ ИМЕЙЛ, НЯМА ДА БЪДЕТЕ АБОНИРАНИ
ПРЕВОДИ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ
Започнахме да публикуваме версии на скорошни статии за изтегляне като PDF файлове, преведени на други езици.

Връзките за изтегляне на преведени статии ще се намират в края на публикациите на статии, под съответната икона на флаг за държава / език.

Новият раздел „ Преводи “ в основната навигация по-горе съдържа списък с наличните в момента преписи и преводи на статии / публикации на чужд език.

Моля, помогнете за разпространението на нашата работа, като споделите тези PDF преводи на всички подходящи и подходящи уебсайтове на чужди езици.

Ще се радваме да чуем от всеки, който би искал да съдейства за преводи на всеки език. Моля, свържете се с нас чрез:

keenanteamtwo [at] neilkeenan.com
ИНДЕКС НА СВЪРЗАНИТЕ ТЕМИ
В електронната таблица, достъпна по-долу, са изброени теми, за които често се задават нови от работата на Neil Keenan & Group K, както и събитията, които са се случили по отношение на сметките за глобално обезпечение и свързаните с тях въпроси:

Индекс на асоциираните теми
ИНДЕКС НА СВЪРЗАНИТЕ СТАТИИ НА ДРУГИ УЕБСАЙТОВЕ
Електронната таблица, достъпна по-долу, изброява статии, написани от други автори, които разказват за работата на Нийл Кийнън и Група К, както и събитията, които са се случили по отношение на Глобалните сметки за обезпечение и свързаните с тях въпроси:

Индекс на статии за Нийл Кийнън / Група К на Други уебсайтовеФОРМА ЗА АБОНАМЕНТ ПО ИМЕЙЛ
Ако искате да бъдете уведомени по имейл, когато Нийл Кийнън / Група К публикува нови статии, моля, изпратете своя имейл адрес по-долу: ЗАБЕЛЕЖКА - АКО НЕ КЛИКНЕТЕ НА ВРЪЗКАТА ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ В ПОСЛЕДВАЩИЯ ИМЕЙЛ, НЯМА ДА БЪДЕТЕ АБОНИРАНИ
ПРЕВОДИ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ
Започнахме да публикуваме версии на скорошни статии за изтегляне като PDF файлове, преведени на други езици.

Връзките за изтегляне на преведени статии ще се намират в края на публикациите на статии, под съответната икона на флаг за държава / език.

Новият раздел „ Преводи “ в основната навигация по-горе съдържа списък с наличните в момента преписи и преводи на статии / публикации на чужд език.

Моля, помогнете за разпространението на нашата работа, като споделите тези PDF преводи на всички подходящи и подходящи уебсайтове на чужди езици.

Ще се радваме да чуем от всеки, който би искал да съдейства за преводи на всеки език. Моля, свържете се с нас чрез:

keenanteamtwo [at] neilkeenan.com
ИНДЕКС НА СВЪРЗАНИТЕ ТЕМИ
В електронната таблица, достъпна по-долу, са изброени теми, за които често се задават нови от работата на Neil Keenan & Group K, както и събитията, които са се случили по отношение на сметките за глобално обезпечение и свързаните с тях въпроси:

Индекс на асоциираните теми
ИНДЕКС НА СВЪРЗАНИТЕ СТАТИИ НА ДРУГИ УЕБСАЙТОВЕ
Електронната таблица, достъпна по-долу, изброява статии, написани от други автори, които разказват за работата на Нийл Кийнън и Група К, както и събитията, които са се случили по отношение на Глобалните сметки за обезпечение и свързаните с тях въпроси:

Индекс на статии за Нийл Кийнън / Група К на Други уебсайтовеФОРМА ЗА АБОНАМЕНТ ПО ИМЕЙЛ
Ако искате да бъдете уведомени по имейл, когато Нийл Кийнън / Група К публикува нови статии, моля, изпратете своя имейл адрес по-долу: ЗАБЕЛЕЖКА - АКО НЕ КЛИКНЕТЕ НА ВРЪЗКАТА ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ В ПОСЛЕДВАЩИЯ ИМЕЙЛ, НЯМА ДА БЪДЕТЕ АБОНИРАНИ
ПРЕВОДИ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ
Започнахме да публикуваме версии на скорошни статии за изтегляне като PDF файлове, преведени на други езици.

Връзките за изтегляне на преведени статии ще се намират в края на публикациите на статии, под съответната икона на флаг за държава / език.

Новият раздел „ Преводи “ в основната навигация по-горе съдържа списък с наличните в момента преписи и преводи на статии / публикации на чужд език.

Моля, помогнете за разпространението на нашата работа, като споделите тези PDF преводи на всички подходящи и подходящи уебсайтове на чужди езици.

Ще се радваме да чуем от всеки, който би искал да съдейства за преводи на всеки език. Моля, свържете се с нас чрез:

keenanteamtwo [at] neilkeenan.com
ИНДЕКС НА СВЪРЗАНИТЕ ТЕМИ
В електронната таблица, достъпна по-долу, са изброени теми, за които често се задават нови от работата на Neil Keenan & Group K, както и събитията, които са се случили по отношение на сметките за глобално обезпечение и свързаните с тях въпроси:

Индекс на асоциираните теми
ИНДЕКС НА СВЪРЗАНИТЕ СТАТИИ НА ДРУГИ УЕБСАЙТОВЕ
Електронната таблица, достъпна по-долу, изброява статии, написани от други автори, които разказват за работата на Нийл Кийнън и Група К, както и събитията, които са се случили по отношение на Глобалните сметки за обезпечение и свързаните с тях въпроси:

Индекс на статии за Нийл Кийнън / Група К на Други уебсайтове
  21 Коментара
  1. image Ейдън Уолш

    15 АПРИЛ 2021 Г. В 22:00 Ч

    Благодаря за всичко, което правите, Нийл Бог да ви благослови всички там

    ОТГОВОР  
  2. image Джейсън Никълс

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 00:55 Ч

    Време е да преминем през Черните порти и да хвърлим този проклет пръстен в планината Дум и да унищожим Саурон веднъж завинаги.

    ОТГОВОР  
  3. image Бони Бек

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 1:51 Ч. СУТРИНТА

    Здравей, Нийл, обичам това, което си струва, ме връща в дните на хипитата. Мир
    Благодаря ви за всичко, което правите Вашият и Вашият екип. Вървете ги, Нийл, за да можем хората да донесем Рая на Земята. Нямам търпение, толкова развълнуван.
    Благодаря още веднъж Love Ya Bonnie

    ОТГОВОР  
  4. image JJ

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 1:56 Ч. СУТРИНТА

    Свалете ги всички.

    Те унищожават. планетата

    По дяволите НЕ ……… .. Издигни се

    Благодаря ви за всичко, което правите.

    ОТГОВОР  
  5. image Нико

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 2:08 Ч. СУТРИНТА

    Вървете, аз ще се моля за вашия успех и безопасност. Въпреки че съм само пенсионер, аз съм готов да оставя подкрепата си зад вас.
    За съжаление не може да бъде финансово, тъй като загубих почти всичко, което имах.
    Но аз познавам някой, който контролира всичко YHVH ELOHIM, и аз ще го помоля да подкрепи вашите усилия.

    ОТГОВОР  
  6. image Марти Горди

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 2:23 Ч. СУТРИНТА

    Много от нас се молят за вашия успех!

    ОТГОВОР  
  7. image Тами

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 2:29 Ч. СУТРИНТА

    Направи го!!! Но моля, бъдете внимателни. Група К ще успее, тъй като Бог е на ваша страна. Обичам те Нийл и воини от група К.

    ОТГОВОР  
  8. image Томас Крамер

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 02:34 Ч

    ХОРА, вие го знаете. Вие го усещате. ТИ СТЕ! Нийл и Група-К са водещи в ТАКСАТА! НИЕ като глобална цивилизация преминаваме в нова социална, финансова и икономическа матрица на Нова епоха. Старото е счупено ... .. фалирано и умиращо. Сега е НАШЕТО време да направим и оформим по-добра цивилизация. Ей човече какво е това ЗВУК? Вие сте на улицата, за да измиете шлаката от Уолстрийт и мръсните зали на CON-мазнини и PAR-жалби. ВАШИЯ ред е да инжектирате онези, които искат да ви убият със собствените си отрови. НИЕ сме ПРОМЕНАТА. Благодаря Нийл, че стоически и смело ръководи този CHAAAARGE! Присъединявам се към вашата битка и насърчавам другите да крещят стените на Йерихон надолу. СЕГА се случва.

    ОТГОВОР  
    • image Антъни Мъри

      19 АПРИЛ 2021 Г. В 16:54 Ч

      Тук в Ирландия имахме една от най-тежките блокировки в света. Усещането за Doom and Gloom е всеобхватно тук. Нека Нийл и екипът да успеят скоро. Господна скорост.

      ОТГОВОР  
  9. image Майкъл Рафтогианис

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 3:33 Ч. СУТРИНТА

    Нийл,
    Благодаря на теб и на екипа ти за всичко, което правиш, за да спасиш човечеството.
    Хората имат нужда от надежда! Не сме седели неподвижно тук, в щатите, без да правим нищо. Ние бяхме заети с формирането на нашите асамблеи на американските щати. Връщайки се обратно към Земята и почвата на нашите първоначални държави. Изселване от морската юрисдикция, създадена от Ватикана, която ни държи в робство през целия ни живот. Събуждаме се! Знаем, че Ватикана е използвал конструктивна измама и ни е превърнал в роби, като е регистрирал удостоверенията си за раждане във Ватикана и ни е търгувал като човешки роби. ние плащаме данъци на техните агенции за събиране. Ватиканът регистрира всички души на земята при тях чрез конструктивна измама. Те са имали достатъчно дълъг пробег. Нека краят им бъде много близо ...
    Да живее Амана!
    Бог да благослови и да се погрижи Нийл.
    Благодаря ... Не мога да благодаря достатъчно .. Бог да те благослови!
    Майкъл

    ОТГОВОР  
  10. image Anon Flash

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 4:27 Ч. СУТРИНТА

    „Нийл Кийън го прави повече от 12 години. Чуваш ли, че си болен? Времето ви приключи и ви бе връчено известие. "

    Да, това е духът!
    Да, това е духът!

    GODSPEED Нийл!

    ОТГОВОР  
  11. image Пол Стаблер

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 4:55 Ч. СУТРИНТА

    Чакам от 1992 г., така че когато си готов, можеш да ми се обадиш

    ОТГОВОР  
  12. image Едвиж Русо

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 7:31 Ч. СУТРИНТА

    merci pour tout ce que vous faites pour la Terre et le Ciel.
    De la part d"une petite franзaise.

    Edwige

    ОТГОВОР  
  13. image Брукс

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 12:48 Ч

    все още съм с теб Нийл и бях през последните 12 г. ... толкова си оценен тук! благодаря за всичко, което правите !!

    ОТГОВОР  
  14. image ЕВГЕНИЯ

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 13:11 Ч

    РАЗБИРАНИ И ГОТОВИ ЗА ПОДКРЕПА

    ОТГОВОР  
  15. image Дебора

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 15:02 Ч

    Кабалът работи повече от НАД 100 години.
    Не е ли срамно, че 99%, просто държаха главите си надолу и продължиха да работят, опитвайки се да напредват! Това облекло е просто болно и е време да направим нещо по въпроса !!
    Надявайки се и вярвайки, на Бог също му е достатъчно !!

    ОТГОВОР  
  16. image Даян

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 16:32 Ч

    Моля се и съм готов да помогна, където мога

    ОТГОВОР  
  17. image Dawn Fucile

    16 АПРИЛ 2021 Г. В 17:31 Ч

    Тоооолкова е хубаво да те видя и чуеш Възлюбеният Нийл !!!
    Тези поклонници на сатаната скоро ще бъдат в ада със своя молец или каквото и да наричат ​​ИТ, жънат това, което са посели, скоро! Алилуя !!
    Огненото езеро ще бъде новият им дом ... и Вечността е много дълго, мисля! Но Нашият Господ, в Своята Безкрайна Милост, ще им даде шанс или два да се „обърнат към Светлината”. Благодарение на вас, Тръмп / Алианс и нашата небесна йерархия, ние вече спечелихме! Време е всички Леки воини / работници да видят плодовете на нашия труд! Аз съм толкова готов ... Бог да ви благослови Нийл и групата на Кийнън завинаги.

    ОТГОВОР  
  18. image Чалам Балам

    17 АПРИЛ 2021 Г. В 3:21 Ч. СУТРИНТА

    Идва часът ~ идва човекът.
    Той не е претендент.
    Тествано с течение на времето; пламъкът на победата е близо.
    Станете добър сър ~ избраникът.
    Господарите притежават.
    Приятел на човечеството ~ историята ще пише.
    Нийл Франсис Кийнън ~ легендата е той.

    Нека Бог да благослови вас и вас, екип и да ви пази в безопасност.
    Готов ~ огън ~ прицел

    ОТГОВОР  
  19. image Кристофър а. Шнайдер

    18 АПРИЛ 2021 Г. В 00:54 Ч

    Благодаря Нийл, Върхът на деня за теб, защото Нашата енергия / любов укрепва всички доброжелателни същества. Спокойствие.
    Тръмп и JFK идват, скоро.

    ОТГОВОР  
  20. image Джото

    18 АПРИЛ 2021 Г. В 23:11 Ч

    Всичко, с което мога да помогна от Република Панама, МОЛЯ, уведомете ме!

    WWG1WGA братя и сестри в Христа !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОТГОВОР  


     

       Скъпи вестители на Зората! Разбирате ,че нещата не са толкова "розави"  но има вече организации и групи от хора ,които водят многостранна и упорита война с тъмните. Следете събитията и винаги споделяйте с всеки когато межете посланията на наземните сили  за извършените акции и ликвидирани опасности ,за арести . Това подържа надеждата в хората жива. Не вярвайте на това ,което ви се говори от телевизията и радиото ,подлагайте на проверка факти и събития .Изграждайте мисловни картини с вашите чувства и мечти в коитто ужасните неща да спират и изчезнат от живота на земята. Да се намери в Англия лекарства за вируса,маските да се свалят ,ваксините да отпаднат ,живота да се отвори ! Концентрирайте се върху такива аспекти на бъдещето ни и това ще бъде ,защото се променя времевата линия на всеки от нас ТАКА и на цялото човечество към по-добро бъдеще .


     Обичам ви!
                                     Победа на Светлината!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676747
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930