Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2021 10:49 - УНИВЕРСАЛНИЯТ ЕЗИК НА СВТЛИНАТА под форма на СВЩЕННА ГЕОМЕТРИЯ
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 186 Коментари: 0 Гласове:
0



 image
  

  Миналата седмица преминах през интензивни посвещения във вътрешните равнини и, интересното, бях отведена дълбоко под земята до храмовете на Слънцето и Просвещението в Египет.

  Бях отведена там преди, но беше под сфинкса, но това е първият път, когато бях отведена в самата Велика пирамида и в скритите храмове на слънцето, бял пламък и илюминация, които съществуват в равнините с по-високи измерения. Можете да получите достъп до тях само ако сте готови да получите такава трансцендентност, защото не можете да стигнете до там във вашата физическа форма или ако честотата на вашата собствена душа не съответства на вибрациите на местата, в които искате да влезете.

  Бях придружен до стаите в истинското им състояние, показвайки ми, че това, което в момента се счита за покоите на краля и кралицата във Великата пирамида, всъщност не е дори сянка на това, което някога е било по време на Лъвското царство. Бях въведена в оригиналната му 9-измерна форма, която всъщност се противопоставя на описанието.

   Нещо, което забелязах, докато преминавах през тези посвещения, беше, че символите бяха навсякъде. За универсалния език на светлината ключовете и кодовете на светлината са под формата на свещена геометрия. Посветените получиха определени символи, когато бяха готови за достъп и прилагане на свещена геометрична информация. Нито миг по-рано, нито миг по-късно. Те са били внимателно наблюдавани и са преминали строги тестове, преди да ги получат. След като ги получиха, те трябваше да преминат към следващото ниво на посвещения.

  Интересното е, че някои новаци, които вече са постигнали определена степен на майсторство, често стоят пред затворени врати в продължение на много години или дори през различен живот, тъй като не могат да овладеят един аспект от майсторството, за да преминат към следващото ниво.

  Споделям това с вас днес, когато Архангел Метатрон, заедно със Серафим Серафина, наблюдават процеса на Възнесението. Те наблюдават и работят с всяка душа до степен, че са готови да получат такива символи, свещена геометрия, свещени ключове и кодове за следващото им посвещение.

  Архангел Метатрон работи интензивно с мен през последните няколко месеца и ме помоли да прекарам известно време с вас днес и да ви позволя да получите достъп до повече информация за този Архангел и Серафим Серафин, които работят с индивидуални лични посвещения и отговарят за вътрешното Училища на мистериите, както и посвещаването на душите в различни аспекти на пристигането на душата на по-високи нива на съзнание, особено като се има предвид факта, че промените в измеренията се извършват все по-интензивно до 2032 година.

 

Спирам за момент, за да цитирам Друнвало Мелхиседек:

   „Когато се свържете с висшия си Аз, вие осъзнавате по-високите нива и по-високите нива започват да ви обръщат повече внимание - комуникацията започва! Тази връзка с висшия ви Аз е може би най-важното нещо, което може да се случи в живота ви. Свързването с висшия си Аз е по-важно от научаването как да активирате Мер-Ка-Ба, защото ако се свържете със себе си (ДУША), ще получите абсолютно ясна информация за това как да се движите стъпка по стъпка през ВАШАТА реалност и как за да се върнете у дома в пълно божие съзнание. Когато се свържете с висшия си Аз, всичко останало ще се случи автоматично. Все още ще трябва да живеете живота си, но всичко, което правите, ще има огромна сила и мъдрост във вашите действия, мисли и емоции. " (Древната тайна на цветето на живота, том 1)

 

  Ще ви бъде дадена степента, до която можете да асимилирате и прилагате информация и освен това се доверете на вашите вътрешни знания, вътрешна истина и онова, което резонира с вас на много дълбоко ниво.

  Не можете да контролирате процеса на Възнесение, без да приложите горното. Вашата най-добра GPS система, навигационният инструмент, е във вас, във вашата собствена душа. Вашата собствена душа винаги ще ви води към най-висшата истина във вас.

 

        Джудит Кусел

   Мои бележки: Книгите на Друнвало Мелхиседек ги има в нета свободно .

                  Обичам ви!   
                                                   Победа  на Свтлината !

image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677901
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930