Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2021 19:19 - Военни арести Андрю Куомо
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 369 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Опасният бивш губернатор Андрю Куомо е под военно задържане и ще бъде изправен пред военен трибунал за ролята си в принуждаването на здравните служители на щата Ню Йорк да изкуствено да завишат броя на смъртните случаи от Covid-19 по време на първоначалната вълна на Пландемията.

В неделя, 15 август, военноморските сили на САЩ под ръководството на JAG арестуваха Куомо в имот, който той отдава под наем в Източен Хемптън, Ню Йорк. Говорителят на JAG каза пред RRN, че SEALS не е претърпял жертви, но е трябвало да покори двама от телохранителите на Куомо, и двамата от които SEAL са били деактивирани с използване на несмъртоносна сила.

Набегът преди зората улови изненада Куомо, който спеше в леглото; според съобщенията той измърмори „о, по дяволите“, когато отвори очи и видя 6 тежко въоръжени тюлени, които го гледаха надолу. SEALS задържа Куомо в маншети с цип, го придружи на открито и го блъсна в немаркиран микробус, каза нашият източник.

„Той е откаран във военно задържащо съоръжение, докато не бъде транспортиран до GITMO“, добави нашият източник.

Той каза пред RRN, че военните са започнали разследване на престъпленията на Куомо преди две години, след като започнаха да се появяват доклади, предполагащи, че бившият губернатор е инструктирал старчески домове и хосписи да поставят сравнително здрави възрастни хора в мобилни, хладилни морги-осемнадесет колела, които, преди пандемията е бил използван за транспортиране на замразени стоки и зеленчуци в цялата страна. Оказа се, че Куомо притежава значителен запас в BZS Transportation, базирана в Бруклин хладилна транспортна услуга.

„Много от тези хора не са имали Covid-19. Никога не са правени PCR тестове. Много от тези хора бяха стари и възрастни и имаха други заболявания, които нямат нищо общо с Ковид, но Куомо искаше да наложи блокиране - и колкото повече случаи на Ковид, толкова по -добри са блокировките. Той косвено постави живи хора в камиони със замразени храни, за да замръзне до смърт “, каза нашият източник.

Освен това JAG получи неопровержимо доказателство, че Куомо заплашва да задържи държавно финансиране от домове за възрастни хора и болници, освен ако те не приписват смъртните случаи без Covid на Covid-19. В резултат на това хиляди свидетелства за смърт са фалшифицирани по заповед на Куомо. Сърдечни пристъпи, жертви от изстрел с пистолет, удавяне, хора, ударени от мълния, смъртни случаи при пътнотранспортни произшествия, свръхдози наркотици-всичко това е обвинено от Covid-19.

Военните, каза нашият източник, отдавна са искали ареста на Куомо, но доскоро опипващият бивш губернатор е имал достатъчна защита от Дълбока държава.

„Той беше изолиран и имаше прекалено голяма известност, за да може просто да хване и грабне“, каза нашият източник.

Но сигурността на Куомо бързо се разпадна, след като 16 жени го обвиниха в сексуален тормоз, принуждавайки го да подаде оставка. Хората, които са били негови близки съюзници, изведнъж го изоставиха и каквато и да е защита на Дълбокото състояние той беше размил под краката му. Дори актьорът Артър Робъртс, който изобразява Джо Байдън на пресконференции и по телевизията, призова за оставката на Куомо. Накратко, той беше хвърлен на вълците.

„Разбрахме, че имаме перфектната възможност да извършим ареста“, каза нашият източник.

Вероятно Куомо ще бъде разпитан и ще му бъде даден шанс да признае, преди да бъде изпратен до GITMO. Но ако той е нещо подобно на други оперативни служители на Deep State, арестувани от военните, той е по -вероятно просто да твърди „изпълнявал съм заповеди“ и ще се окаже изправен пред разстрел или бесилката.

Корекция: Арестът е извършен на 15 август, а не на 7 август. Извиняваме се за печатната грешка.
 image
(Посетен 7 084 пъти, 7 084 посещения днес 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677093
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930