Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2021 08:31 - "СЕГА ПРЕМИНАВАТЕ ПРЕЗ НОВА РЕАЛНОСТ..." Аштар
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 370 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Скъпи братя и сестри,
Аз съм Ащар, командир на Галактическата федерация на светлината, представям някои новини днес за напредъка на операцията ′′ Възнесение
Елиминираме и премахваме Черните флоти от зоните на Луната, Сатурн и Венера. Работим за блокиране на достъпа им до Земята. Доверието победата идва и тъмнината губи от светлината.
Сега преминавате към нова реалност, затова медитациите са от съществено значение, включете ги в ежедневието си. Общността на Светлината продължава да разпространява Светлина и Любов, като същевременно поддържа високи вибрации, за да помогне на останалата част от човечеството да се събуди.
Планетата ѝ Майка Гея (Земя) се възнесе и се наслаждава на живота в Златния век. Работата ви е да го постигнете, не искате да пропуснете тази възможност да извисите с физическите си тела. Събудената част от населението е между измеренията. Оставяте 3 D със съдбата за извисена 5 D измерна реалност.
Междувременно физическото ви тяло трябва да премине трансформация към тяло на Кристална светлина, без него не можете да съществувате в нова реалност. Високите енергии продължават да преливат на вашата планета, отворете се, за да ги получите. Ето защо медитациите са важни, за да ви държат да се носите над ниските вибрации.
Моля, фокусирайте се върху духовното си израстване и не се разсейвайте от фалшивата информация от Тъмните субекти. Точно сега твоят импулс е да вървиш напред с озарението, като си свързан със съвестта си, а не с ума или егото си. Вие сте Светлината, живейте живота си чрез съвестта си и не позволявайте на безсмислените мисли да ви спрат да достигнете до Новата Земя.
Промоцията е рядка възможност и не искате да я пропуснете, защото прозорецът ще се затвори. Тези, които не се събудят в определен период от време, ще продължат еволюцията си на друга планета, подобна на майката Земя.
Също така искам да уточня на всички, че всички сме свързани с универсална информираност. Всички сме едно цяло, всички сме свързани. Нашите знания и информация идват от Универсална информираност. Моля, отворете се и останете в момента на сега, за да създадете желаното бъдеще на мир, щастие и безсмъртие. Силата е във вашите ръце, за да промените света си, нямате нужда от нас или някой, който да го направи вместо вас.
Това, че са манипулирани хиляди години, е отнело ясна мисъл и визия от човечеството, ако са свикнали да чуват, както трябва да съществуват. Матрицата е създадена, за да ви държи там завинаги, без шанс да избягате от нея. След като се събудите, вече не можете да се заблуждавате, че оставате в илюзията.
Аз, Ащар, препоръчвам да гледате филмите на Матрицата, за да разберете системата, в която всички сте живели. Отличен източник е да научите как да заблуждавате света си.
Това е вашето време да светите и да помогнете на другите да видят светлината.
Галактическата федерация на светлината и аз, Ащар, се грижим за вас и изпращаме нашата Любов и Светлина. Благодаря на Универсален канал за днешното предаване.
Всички сме победители
Ащар
Канализирано от Ерена Веласкес

 ОБИЧАМ ВИ СЪБУДЕНИ ПРИЯТЕЛИ В СВЕТЛИНАТА !
· ·



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677676
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930