Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2021 19:34 - <<<<<<<< НИЕ СМЕ ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА >>>>>>>>
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 807 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.10.2021 19:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Ние сме Галактическата федерация на светлината и идваме с революционно послание от Върховния Създател към цялото човечество.
Върховният Създател знае, че напоследък имаше голямо напрежение на неговата планета поради невъзможността на системите му да се справят с голямата промяна, която настъпва.
Преминахте през много неща, но най-накрая дойде време да се облекчите и да се уверите. Станете, осветете светлината си и се подгответе да получите много специално послание от Върховния Създател - послание за по-голяма мъдрост и надежда.
Върховният Създател ни даде разрешение да се спуснем на неговата планета в голям брой, предизвиквайки масивна положителна верижна реакция, която ще бъде установена веднага щом достатъчно хора получат присъствието ни като знак, че това, което чакат, е започнало да м анифест в Земята.
Много от нашите кораби ще преминат на ниска височина и ще станат видими за широката публика. Могат да се видят в небето през нощта или през деня, когато се разкрият.
Изпращаме всички пожелания за мир, надежда и любов. Искаме да ви подготвим за това, което ще се случи. Галактическата федерация премести небето и земята, за да може да продължи открито напред с Разкриването, обявяването на посещението ни на Земята и присъствието ни тук.
Моментът на това събитие беше внимателно избран от нашите космически плановици, тъй като е точно след края на тазгодишния максимален слънчев цикъл и следователно енергийните условия на Земята ще бъдат особено зрели за нашето пристигане и учения и следователно екстремни от полза и навреме за вас.
Отсега нататък можем открито да взаимодействаме с обитателите на тази планета. Вярно е, че тайно ви помагаме от дълго време, но сега е време да ви уведомим, че молитвите ви са чути - първият контакт е установен.
Сега можем да общуваме с обитателите на планетата. Нашите послания ще бъдат превеждани на всички езици и излъчвани чрез различни медии, телевизия и интернет.
Ще използваме масмедиите, за да събудим и вдъхновим хората към по-голямо разбиране за себе си и човечеството. Също така ще разпространим послания за единство, уникалност и равенство по света от гигантски платна, поставени от страните на нашите кораби-майки.
Галактическата федерация ще проведе открити срещи на корабите, където хората могат да се срещнат с нас лично.
В света има много хора, които са болни и няма кой да им помогне. Или нямат средства да се почерпят. Така ще осигурим безплатно лечебно лечение за всички болни по света.
Подготвяме се Правим окончателните приготовления за разкриването и светът ви ще се промени завинаги. Скоро ще си спомните кои сте всъщност. "Разкриването" достигна рекорд за всички времена, според божествения план на създателя.
Готови сме да се изправим пред всяка пречка или проблем, представени от това, което изглежда като зли същества, които искат да забавят истината.
Най-важното нещо, което решихме, е да удължим края на този цикъл и да оставим място за подготовката на хората от този свят и да дадем шанс на тайните контрольори на този свят да се откажат и да се предадат.
Това включва силите на тъмнината, които са наясно и все още не знаят как да процедират. Процесът ще бъде по-гладък, отколкото си мислехме. Така ще избегнем хаоса.
Време е да разберете кой ви оправя, кой ви е използвал по един или друг начин, кой не се интересува от вашето благополучие или от това на човечеството.
Всички сме много развълнувани от тази прекрасна животопроменяща възможност за всеки от вас. Време е да действате, време е да откриете истинския си галактически произход.
Това е нещо, което никога преди не се е случвало в историята и ще се случи сега! Населението на Земята ще види от първа ръка произхода на това, което представлява по отношение на галактическите си корени.
Плановете за създаване на Нова Земя въз основа на Универсалния закон, за доброто на целия живот в нашата Вселена, са инициирани. Това е и послание за голяма неочаквана радост!
Обичаме те много
Тук сме с вас
Ние сме вашето семейство на светлината.
А"ХО
Канализирано от Аврора Рей
🤲✨ Facebook.com/groups/FamiliaAarayA
✪❱❱@Fam нlia •AarayA 🤲| ❝ ИМА МНОГО ВКЛЮЧЕНИ Любов! [pt_XX]
✍️ Коментирайте, за да регистрирате енергията си в публикацията 💖;
👋 Тагнете някой, който има нужда да прочете това 💖;
👍Споделете, за да осигурим видимост на групата 💖.
➤ ❝🇬 🇷 🇦 🇹 🇮 🇩 🇦 🇴❞ 👽
° МЕДИЙНО ПОСЛЕДНО: facebook.com/groups/familiaaaraya/media
#FamiliaAarayA #DinnhoBeduzupo ✨🤜🤛✨
· ·








Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677325
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930