Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2021 17:08 - ТАКА ТРЯБВА ДА ИЗПРАТИМ 2021 г
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 973 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.12.2021 17:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Скъпи приятели и светли сърца . Няма да забравите за 21 .12.2021  в  18:00 чяса ,но аз ще ви подканя с текста на самата медитация тук и с водещото видео за същата медитация по-долу на български език.  Какво трябва ? Малко фантазия за да призовете  Виолетовия пламък и да му кажете как и кога да ви защитава ,както и да си представите после ярката бяла светлина която се излъва от Централното космическо Слънце ,което педава тази светлина на центъра на всички галактики и, на нашата ,в центъра и  от там...Все  пак научете утвържденията от текста или си ги напишете за да ги произнесте три пъти на глас. Просто твърдо трябва да знаете за какво медитирате ,нали ?

Пожелавам ви спорна и лека седмица . 


  1. Използвайте своя техника, за да установите в себе си релаксирано състояние на съзнанието.

2. Заявете намерението си да използвате тази медитация като средство за съвместно активиране, което ще започне процеса на Първия контакт с доброжелателни галактически същества и Божествената намеса.

3. Призовете Виолетовия Пламък от неговия първоизточник да постави защитен кръг около вас по време на и след медитацията. Помолете го да преобразува всичко, което не служи на Светлината.

4. Визуализирайте колона от ярка бяла Светлина, излъчваща се от Космическото Централно Слънце, която след това се разпределя към Централните слънца на всички галактики в тази вселена. После визуализирайте как тази светлина влиза през Галактическото Централно Слънце, след което преминава през нашата Галактика, после влиза в Слънчевата ни система и преминава през всички същества на Светлината в нашата Слънчева система, преминава през всички същества на повърхността на планетата и всички същества под земята, а също и през вашето тяло до центъра на Земята.

5. Изразете волята си и решението си за Първи Контакт и Божествена Намеса, като постановите (на глас, ако е възможно) двете постановления три пъти:

Аз постановявам и заповядвам физически Първи Контакт с доброжелателни галактически същества сега!
Аз заявявам Божествена намеса сега!

Аз постановявам и заповядвам физически Първи Контакт с доброжелателни галактически същества сега!
Аз заявявам Божествена намеса сега!

Аз постановявам и заповядвам физически Първи Контакт с доброжелателни галактически същества сега!
Аз заявявам Божествена намеса сега!

6. Визуализирайте доброжелателни галактически същества, които отговарят на тези постановления и се свързват физически с вас и с всички други, които са направили същите постановления. Визуализирайте как Източника се намесва директно в ситуацията на Земята, задействайки интензивна лечебна трансформация на човечеството. Визуализирайте как Светлината преобразува всичката останала тъмнина на Земята, изцелява всички неравенства, заличава всичката бедност и донася изобилие на цялото човечество. Визуализирайте началото на нов велик космически цикъл на Ерата на Водолея, който носи чиста Светлина, Любов и Щастие на всички същества на Земята.





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676828
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930