Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2021 15:12 - Архангел Михаил - Бъдете готови (силно!)
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2000 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.12.2021 15:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Скъпи! АЗ СЪМ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ!  
 

Да бъдем тук, както винаги и както всички са казвали, винаги е източник на голяма радост и светлина за нас. Наближава време на тотален дисбаланс, време на изненади, не толкова добри. Никой не трябва да се страхува, камо ли да се страхува. Времето е за доверие. Винаги е моментът, в който светът ще падне около вас, но вие ще паднете на краката си, защото имате доверие. Така че това ще бъде най-голямото изпитание.

 
 

От известно време ви казваме тук, бъдете готови. Все едно твоят свят, както казваш, се обърна с главата надолу. Всичко ще излезе извън ред, нищо няма да има смисъл в рамките на това, което е определено и определено за вас, много ще се промени. Точно тези промени, за които искаме да сте готови, искаме да приемете без бунт, да приемете без осъждане, да приемете без коментар. Винаги можем да кажем следното: Татко/Майка Бог никога не греши!

 
 

Така че още веднъж да кажем, че всичко, което се случва във вашия свят, няма нищо общо с решенията на баща/майка Бог, с наказанията на баща/майка Бог, за да бъдете наказани. Вие просто жънете всичко, което сте посяли с времето. Но сега мога да кажа да, ще има ръката на бащата/майката Бог да ходатайства на тази планета. Без повече бъркотия, без повече демонтаж. Вие ще бъдете еволюирала раса и като такава ще трябва да действате като еволюирала раса. Тогава всичко, което ви обвързва с миналото, с ужаса, с всичко, което не е било планирано от Отец/Майка Бог, ще бъде елиминирано. Ще имате шанса да живеете в Нов свят с концепции и закони, много различни от това, което имате днес.

 
 

Така че ние просто казваме, че сега да, ръката на Отец/Майка Бог ще работи по цялата планета. И как ще работи ръката на баща/майка Бог? Чрез нас ние сме ваши представители. Съществата на Светлината, които са наоколо, всички, които участват в тази еволюция на планетата, изпълняват заповедите на Отец/Майка Бог. Знаем, че няма да е лесно, знаем, че няма да разбереш; а най-лошото ще преценим. Просто казвам, че ние не се притесняваме за това, ще трябва да се научите да живеете в Новия свят, където ще трябва да се изпълняват универсалните закони. Планетата вече няма да има свои собствени закони, вие ще живеете под универсални закони, които са много по-строги и много по-продуктивни от законите, които имате на тази планета.

 
 

Така че зависи от всеки един от вас да намери своята точка на баланс, да намери тази точка, в която ще продължи да вярва в нас или не. Това ще зависи от вас. Ако искате да ни съдите, вие вече няма да ни уважавате, това е срамота, защото все още сте приковани към всичко, което сте учили, което доведе вашата планета до това, което е днес. И така, как всичко, което живеете, е правилно? Погледнете точката, до която сте стигнали, живеете ли щастливо и спокойно? Вашият свят равен ли е? Никой не гладува, всеки има право на всичко? Мнозина все пак ще отговорят: „Но така трябва, всеки си има каквото заслужава!“ Така че ще ви отговоря: срамота е, защото все още сте заседнали в вярванията, на които са ви учили преди много време.

 
 

Така че в следващите моменти ще зависи от вас, просто изтриете от съзнанието си всичко, което сте научили, всичко, което вашите закони и вашите управници са ви наложили и започнете да виждате света по различен начин; един истински егалитарен свят, свят, в който всеки ще има право на всичко, свят, в който никой няма да гладува, където никой не е по-добър от всеки друг. Ако това за вас е утопия или е нещо, което не резонира в сърцата ви, всичко е наред, тогава вие ще продължите да следвате пътя си в Третото измерение, без никакъв проблем. Имате още дълъг път да извървите, за да научите, че светът не е това, светът не може да бъде такъв, не може да бъде това, в което живеете днес.

 
 

 

 
 

Истините няма да са лесни и ще трябва да имате много вяра, много решителност, много баланс, за да можете да се изправите и да паднете на крака. В противен случай ще се слеете с останалите, цялата разходка, която сте правили тук, ще бъде безполезна. Тъй като няма да приемете нищо, ще ни съдите и ще съжалявате, че сте стигнали дотук. Но ние винаги казваме: Изборът е за всеки един. Всеки един от вас...; все едно завършваш цикъл в училище, където сега трябва да решиш по кой път да тръгнеш. Ще се опитат ли да достигнат по-високи нива или ще искат да останат там; това, което научиха, е добре... „Стига, няма нужда да отивам отвъд тук“. Страхотно, така че ще правите избор и със сигурност не на тази планета ще го изживеете.

 
 

Сега, ако решите да се развивате, тогава да, ще имате серия от препятствия и тестове. Нищо не свършва, нищо не е дефинирано, вашето пътуване тепърва започва. Както всичко ново, което започваш, никога не знаеш дали ще свърши. Но ако имате силата на волята, вярата и увереността, няма причина да не работи, няма причина да не можете да стигнете дотам. Така че просто изберете какво искате да живеете, искате да приемете казаното, няма значение, какво ще бъде казано, ще се доверите, ще приемете, няма да съдите, просто продължете разходката си. Казвам само едно на всеки от вас: това, което ще се направи във вашия свят, няма да ви засегне пряко конкретно, освен ако не искате да скърбите за другия, освен ако не искате да страдате от страданието на другия.

 
 

Така че още веднъж казвам: Погледни си разходката, забрави за другата. Грижете се за пътя си, грижете се за вашата еволюция, забравете за това, което се случва около вас. Ще бъдете ли наранени за някой, когото си мислите, че познавате, но който в крайна сметка не беше нищо като това, което си мислехте? Бих ти казал, че ще бъде загуба на време. Свикнал си да боготвориш хората, поставяш хората на пиедестала. И ще ви кажа, че от тези пиедестали, огромното мнозинство ще падне и ще съжалявате много, за да им се поклоните. Никой друг брат не е почитан, нищо не се почита, дори ние. Не искаме идолопоклонство, не искаме страст; искаме светлина и чиста любов, това е всичко.

 
 

Така че защо да се покланяме на брат? Той е човек като теб. Той ли е всичко, което изглежда, толкова ли е съвършен, колкото си го представяте? Или това е просто люспи там? Ще имате този отговор. Така че спрете да идолизирате, който и да сте, защото никой не заслужава идолопоклонство. Идолопоклонството е нещо от Трето измерение, където спираш да живееш по своя начин, за да живееш по начина на другия. Говорихме за това няколко пъти тук. Така че започнете; ако все още не сте започнали да гледате своя собствен път, забравете за пътя на другия и забравете какво ще се случи с другия. Ах, ти пострада за поражението на другия, за разобличаването на другия, защо? Това другата част от теб ли е, тази друга част от тялото ти ли е? Тогава защо да скърбиш за него, тогава защо да скърбиш за него?

 
 

Никой не трябва да страда за никого, всеки трябва да търси своя път. Страданието е част от пътуването на всеки един и ако този друг човек е срещнал страдание, то е част от неговото пътуване, не е нужно да страдате заедно. Разберете това. Мнозина все още не разбират и мнозина все още не го приемат. Те смятат, че трябва да оставят живота си настрана, за да изпитат страданието на другите. И аз ви казвам: Това също отеква, това също има реколта, спри да живееш страданието на друг. Тук не казвам на никого да изостави никого, можеш да обичаш, можеш да се грижиш, но без да страдаш от страданието на другия, това е напълно възможно.

 
 

Така че бъдете готови, всеки ден по-готов, защото всеки ден наближава „Големият ден“. Мнозина си мислят, че за пореден път лъжем, че нищо няма да стане. Така че изчакайте и когато се случи, тогава да, ще повярвате. И тогава ще искам да видя как ще бъде вашето поведение. Ще се довериш ли и ще паднеш на крака или ще се оплиташ с масата, с вълната, с калта, която ще се образува около теб? Тогава ще искам да видя всеки един от вас.

 
        image      
     



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 679034
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930