Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2022 18:39 - Х Р А Н А Т А
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 119 Коментари: 0 Гласове:
0



8-5-22


НОВО] АКТУАЛИЗАЦИЯ ЧАСТ 11: ДО ЧИТАТЕЛИТЕ НА FOURWINDS ОТ ПАТРИК Х. БЕЛРИНГЕР~~~ДО ВСИЧКИ РАБОТНИЦИ НА СВЕТЛИНАТА И ВСИЧКИ ДУШИ ~~~ХРАНА!~~~АКТУАЛИЗИРАНА НА 5 АВГУСТ 2022 Г.

ПАТРИК Х, ЗВОНАР: АЗ СЪМ ТОВА СЪМ. АЗ СЪМ ПАТРИК Х. БЕЛРИНГЪР НА Осветените кралства.


Актуализация:

Искам да ви кажа още една вреда, нанесена на „прясната храна“, която ядете. Може или не може да ви изненада.

Да вземем например бананите. Те идват от следните страни

10. Доминиканска република - 9,22 милиона паунда внесени

9. Панама - 50,65 милиона паунда внесени

8. Перу - 61,65 милиона паунда внесени

7. Никарагуа - 87,88 милиона паунда внесени

6. Мексико - 489,25 милиона паунда внесени

5. Колумбия - внесени 912,04 милиона паунда

4. Хондурас - 1 188,93 милиона паунда внесени

3. Коста Рика - 1824,69 милиона паунда внесени

2. Еквадор - 1730,32 милиона паунда внесени

1. Гватемала - 3 348,75 милиона паунда внесени

Бананите се доставят зелени от горните места, тъй като нито един от тези плодове не се отглежда в САЩ , това е използването на газ еталин за ускоряване или забавяне на узряването.

Работниците живеят в плантацията и трябва да носят костюми за защита, когато пръскат този газ върху бананите. Ако някой от химикалите попадне върху кожата ви, най-вероятно ще причини рак и може да доведе до смърт.

Твърдението е, че този газ е безвреден за човека. Мисля, че всеки газ е съмнителен за човешкото здраве.

Какво ще кажете за факта, че зеленчуците и плодовете се облъчват, за да спрат да зреят до степен да се развалят? Срокът на годност се увеличава, но какво ще кажете за облъчената храна, която ядете?

Имаше проучване, направено относно чийзбургер, купен от дама през 2017 г. Пет години по-късно беше твърд като скала, но изглеждаше по същия начин в деня, в който го купи.

Отидете на тази връзка: https://nypost.com/2022/02/15/mcdonalds-cheeseburger-looks-exactly-the-same-after-5-years/

Друго истинско преживяване беше от приятелка, която държеше хляб с 12 зърна на рафта в офиса си в продължение на няколко години. И Ан, и аз усетихме хляба, след като беше на рафта 3 години. Беше като меко без мухъл. от деня, в който го е купила. Хммммм. Чудехме се какви химикали има в този хляб. Искате ли вкус?

Какво ще кажете за сандвича със сладолед, закупен от Walmart, който не се топи на слънце? https://video.search.yahoo.com/yhs/search?fr=yhs-mozilla-102&ei=UTF-8&hsimp=yhs-102&hspart=mozilla&p=Icecream+bar+lthat+wouls+not+melt+in+the+ sun&type=dss#id=1&vid=7d464894790339df5378b9496dd43bae&action=щракване

Защо правителството на САЩ наказва и унищожава градина в предния двор? Цветята са добре, но не и доматите! https://thefreethoughtproject.com/govt-bans-growing-food-forces-family-destroy-front-yard-garden-fighting/

Ан и аз отглеждахме градина в продължение на 55 години. През последните няколко години в Рапид Сити градината беше много лоша. Без пчели! Без плодове! Почвата беше пълна с химикалите в Chemtrails. Картофите бяха малки и покрити с струпеи. Тиквата имаше много цветове, но нямаше пчели, които да я опрашват. Бяха си тръгнали отдавна.

Борихме се със суша, наводнения, сняг, проливни дъждове, елени, буболечки, птици и калмари. и най-вече бедна почва. или почва, която е била премахната от хранителни вещества.

Какво ще кажете за промяната на ДНК? В колониалното време е имало 500 разновидности както на картофи, така и на ябълки. Какво имате днес от картофи? Около 3-4 сорта, всички модифицирани, химизирани, за картофи се пръскат с най-опасните химикали, които се отглеждат в търговската мрежа. цитирам:

ПРОБЛЕМИТЕ С КОНВЕНЦИОНАЛНИТЕ КАРТОФИ

1) Според Програмата за данни за пестицидите на USDA , 35 различни пестицида са открити върху конвенционалните картофи.

И от тези 35:

– 6 са известни или вероятно канцерогени

– 12 са предполагаеми хормонални смущения

ПРОБЛЕМИТЕ С КОНВЕНЦИОНАЛНИТЕ КАРТОФИ

https://livingmaxwell.com/health-risks-conventional-potatoes#:~:text=The%20chemical%20that%20is%20found%20on%2076%25%20of,growth%20of%20weeds%20and%20to%20inhibit %20картофи%20поникват .

Най-добрата храна е тази, която отглеждате сами, без да използвате химикали. Отнема време и усилия, но физическият ви живот не си ли струва?

Надявам се, че съм образовала няколко души.

САЛУ

ПАТРИК Х. БЕЛРИНГЪР известен още като PHB

*****************************

8-4-22

НОВО] АКТУАЛИЗАЦИЯ ЧАСТ 11: ДО ЧИТАТЕЛИТЕ НА FOURWINDS ОТ ПАТРИК Х. БЕЛРИНГЕР~~~ДО ВСИЧКИ РАБОТНИЦИ НА СВЕТЛИНАТА И ВСИЧКИ ДУШИ ~~~ХРАНА!~~~ 4 АВГУСТ 2022 Г.



ПАТРИК Х, ЗВОНАР: АЗ СЪМ ТОВА СЪМ. АЗ СЪМ ПАТРИК Х. БЕЛРИНГЪР НА Осветените царства .

Поздрави на всички души в целия Космос и особено на всички души на Земята Шан в това крайно време.

Моето послание днес ще говоря за храната, която всички вие ядете всеки ден. Въпросът ми е какво ядете всеки ден? Храната най-добра ли е за вашето тяло? Пристрастени ли сте към ресторантите за бързо хранене? Какво е съдържанието, което се влага в храната, която ядете всеки ден? Имате ли навик да четете съдържанието на пакетираната храна, която купувате?

Нека продължа с едно преживяване, което имах, докато преподавах в училище. Преподавах природни науки на ученици от 7 и 8 клас . Имахме единица за храната. Поканих добре познат човек да говори с класа за химикалите, които се добавят към храната. Тя с радост прие предложението.

Нейният разговор пред студентите се състоеше от това колко здравословни са химикалите, добавени към храната, които са минимални по съдържание и не са вредни за физическото тяло. Почувствах се зле от всички химикали, затова й зададох ключов въпрос.

Казах й: „Какъв е синергичният ефект на един химикал към друг? Имате ли информация или проучване за това? [синергичен означава взаимодействието на елементи, които, когато се комбинират, произвеждат общ ефект, който е по-голям от сумата на отделните елементи]

Гост-лекторът спря да говори и ме погледна с озадачено и изненадано изражение. Тя промърмори, че „нямаме информация за това!“. Какво ви казва ТОВА?

Е, позволете ми да ви дам пример за добавки от добре познат източник: TWINKIES:

*************************

Някога чудили ли сте се какво всъщност има в Twinkie? Чудно е, че изобщо се продава като храна! Разберете защо това е постерът за Frankenfoods по-долу и основните причини, поради които никога не бихме докоснали Twinkie!

Едно Twinkie съдържа 37 съставки, но само 5 от тях са „разпознаваеми“. брашно. Яйце. вода. захар. Сол.
Съставките на Twinkies се произвеждат с четиринадесет от най-добрите двадесет химикала, произведени в САЩ
Пълноценните хранителни съставки са заменени от химически смеси. Например, използвани са по-малко яйца, тъй като те са заменени от моноглицериди и диглицериди - химикали за свързване на мазнини и съставки на водна основа и удължаване на срока на годност на продукта.
Той съдържа вредни съставки, които допринасят за значителен риск от хронични заболявания, включително царевичен сироп с високо съдържание на фруктоза (и 4 други вида захар!) Да, има 5 вида неприятна захар в Twinkie!
Там се крият най-нездравословните мазнини – хидрогенираните растителни мазнини (трансмазнини), които са просто ужасни за вашето здраве!
Витамините, изкуствените оцветители и ароматизаторите идват от нефт.
Крем центърът не съдържа абсолютно никакъв крем! Вместо това е пълен с мазнина - евтина мазнина.
Съдържа и малко количество натриев стеарат – една от най-често срещаните съставки в сапуна! Не благодаря!
Толкова много от съставките идват отвъд океана, включително Китай, където почти няма регулации за употребата им. Страшен!


Просто погледнете списъка със съставките:





Тази кутия кремообразен пандишпан може да изглежда невинно, но те са всичко друго, но не и !

https://www.foodmatters.com/article/whats-really-in-a-twinkie

Какви химикали се поставят в почвата, за да растат културите? Един от тях е причиняващият рак Roundup. Ето списък на НЯКОИ:

инсектициди
фунгициди
инсекто-фунгициди
хербициди
родентициди
регулатори
атрактанти
репеленти
разпръсквачи
Нищо чудно, че хората се разболяват? Това НЕ включва това, което се слага директно в храната, която ядете, особено храната в кутии и някои заведения за бързо хранене. Ще се изненадате ли, ако ви кажа, че списъкът включва човешка кръв, части от тялото, особено част от абортирано бебе, смляно? Контрольорите ви се смеят, че ядете собствените си деца. Разбира се, ТЕ не пипат и не ядат такива, тъй като се чувстват по-висши, а обикновените хора са просто гои или говеда.

Две основни съставки, които са вредни, които се поставят в храната, главно бързата храна, за да я направят „приятна на вкус“, са ЗАХАРТА И СОЛТА. Яденето на двете в по-големи количества НАИСТИНА оказва влияние върху тялото ви. Твърде много захар е съставка, която насърчава диабета. Вашето тяло се нуждае от сол, но не и от излишното количество, което се намира в някои заведения за бързо хранене.

Колко хора имат собствена градина и отглеждат собствена храна, без никакви химикали да пръскат посевите? Ан и аз отглеждахме градина повече от 50 години. През последните няколко години градината не се разви добре. Защо? CHEMTRAILS в небето с всички ако завършват на повърхността на Земята.

По-долу е дадена ПЕТИЦИЯ, която можете да прочетете, за да помогнете на Майката Земя и Луната и целия Космос, озаглавена ПРОЧИСТВАНЕ НА КРЪВ И ХРАНА.

Кажете го няколко пъти на ден. Вашето здраве и физическо тяло се нуждаят от него, тъй като в него се помещава душата ви, докато научавате душевните си уроци във физическото.

ПРОЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ХРАНАТА [Актуализирано 8-5-22]

Ние се молим чрез нашия Могъщ Божи Дух отвътре за голяма, голяма Любов към нашия Създател, всички Светли Учители и цялото Творение.

Чрез нашето Могъщо АЗ СЪМ Присъствие, ние молим и смирено молим нашия Създател, Бог Атон и Творението, да РАЗЧИСТЯТ ЦЯЛАТА кръв и кръвоснабдяване, които Сатанинската империя и анунаките (нибурийците) са използвали и са оставили тук на и вътре Майката Земя и Луната.

Ние се молим за всяка една капка кръв, която е била пролята и пролята от ЦЯЛАТА война, ЦЯЛАТА кръв, поставена в храни и напитки, дрехи, кожа на лицето, почистващи продукти и продукти за лична хигиена. ВСИЧКИ храни, които съдържат смлени части от тялото на хора и животни (малък пример - бързо хранене и храна за домашни любимци).

Ние, също така, молим Бог Атон и Сътворението за незабавно НЕСЪЗДАВАНЕ на ВСИЧКИ химикали, метали (малък пример - калай, алуминий, барий), ВСИЧКИ отровни и вредни газове, ВСИЧКИ синтетични хормони и багрила във ВСИЧКИ храни и всички напитки, дрехи , продукти за лице, кожа и лична хигиена и всички почистващи продукти във и на Майката Земя и Луната и във всяка отделна раса, същество и животно, които някога са били и живеят тук от всички цивилизации до днес.

Ние молим ВСИЧКО, което е несътворено, да бъде незабавно преобразувано от тази ниска октава към по-високите N октави и етери от виолетовия пламък на Сен Жермен и изчезнало за цяла вечност!!! Молим всяка капка кръв, части от тяло и пожертвани части от тяло, химикал, отровен газ, вреден метал и боя да бъдат почистени отвътре, извън и около Майката Земя и Луната.

Молим цялата Майка Земя и Луната и всичките им елементи и минерали да бъдат пречистени веднъж завинаги!!!

Ние се молим за целия Космос също да има всичко това, също несътворено вътре и около него във всички измерения, от ВСИЧКИ Създатели и Творението!!! Молим целият Космос във всички измерения да бъде изчистен!!! Ние отново молим всичко, което е било несътворено в целия Космос, да бъде незабавно трансмутирано от Сен Жермен и ВСИЧКИ Учители на Виолетовия пламък към Висшите октави и етери и да изчезне за цяла вечност!!

Молим Creations Liquid Love да бъде влята във ВСИЧКИ празни пространства в целия Космос!!! Молим течната любов да тече непрекъснато и никога да не спира!! Смирено молим тази петиция да бъде удовлетворена и всички да разберат какво всъщност се случва.

Отправяме молба към всички да се изправят лице в лице с ИСТИНАТА (колкото и трудно да е) и да помогнем при четенето на тази петиция. Ние молим всички да разберат колко важна е тази петиция за Майката Земя и Луната и техния преход и колко много е важна за целия Космос!

Моля, заобиколете нас и целия Космос със Златната Светлина на Сананда, Бялата Светлина на Бог Атон и Синята Светлина на Свети Михаил!!! Молим това да бъде направено в името на Сананда!!! амин!!

***************



Нека се храниш разумно, защото имаш само ЕДНО тяло, за което да се грижиш, което е дом на твоята душа.

САЛУ

ПАТРИК Х. БЕЛРИНГЪР известен още като PHB




Върни се
Свързани в тази категория
~~ ИСТИНАТА НАКРАТКО~~
БРАК
АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ЧАСТ 8: КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА FOURWINDS ОТ ПАТРИК Х. БЕЛРИНГЕР~~~„ДЪРЖИ СЕ СТРЕПНО“ ~~~28 ФЕВРУАРИ 2022 Г.
АКТУАЛИЗАЦИЯ: ЧАСТ 6- СЪОБЩЕНИЕ ОТ ПАТРИК Х. БЕЛРИНГЕР ~~~АКТУАЛИЗАЦИЯ ЗА СИТУАЦИЯТА ~~~24 АВГУСТ 2021 Г.
[НОВО] ХОРАТА НА СВЕТЛИНАТА: СЪСТЕЗАНИЕТО ДО ФИНИЛАТА от Патрик Х. Белрингер
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676753
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930