Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2022 19:51 - ОСНОВНА СТРУКТУРА НА УПРАВЛЕНИЕ (от макро към микро.)
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 102 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.10.2022 19:55


 1) ИДВА - ШАНТАР: Състои се от междуизмерни същества, същества от антиматерия и моронтийни същества (т.е. от толкова висока материя, че са практически меркаба от светлина) Задача за организиране на структурата на вселената, за прехвърляне на дизайни, планове и генетика за ЕВОЛЮЦИОННИТЕ светове, от дизайна в мултивселената със създателите на това ниво... според администрацията на HAVONA. SHANTAR се казва на HAVONA, това е междинна вселена между антиматерията и материята. Съществува съвършенство и всички същества, произлезли от абсолюта (или ИЗТОЧНИКА, КОЙТО Е ВСИЧКО), пребивават. SHAMUNA е начина, по който човек се назовава на работното място в CENTRAL SUN ЧРЕЗ МЛЯКО. Шамуна е духовна дума, тъй като това седалище на работа (ГАЛАКТИЧЕСКОТО ЦЕНТРАЛНО СЛЪНЦЕ Е ОТ ТЪМНА МАТЕРИЯ ИЛИ АНТИМАТЕРИЯ, тъй като е пряк порт на обединение между античастицата и частицата) Нарича се тъмна материя, защото не прониква през фотонната светлина. Тук е структурата на 24-те ДРЕВНИ ОТ ДНИТЕ, които представляват 12 галактики .... (една древна за материята и една древна за антиматерията)... плюс 9 ДРЕВНИ ОТ ДНИТЕ НА АНДРОМЕДА (първата галактика, образувана във вселената от материя и от правото трябва да помага за еволюцията на другите). 24+9= 33 . Заедно те образуват СЪВЕТА НА 33-мата от Небадон .... придружаващи тази структура са духовни йерархии, чиято структура се нарича "АЛФА И ОМЕГА". ПОСЛЕ ДО ТУК ИМАМЕ АДМИНИСТРАЦИЯТА, СЪСТАВЕНА ОТ "ГРАЖДАНСКИ МЕНИДЖЪРИ" И "ДУХОВНИ".
--------------------
" След това тази структура се разгръща надолу, тоест към плътностите, в други структури, които ги представляват.
2) ИНТЕРГАЛАКТИЧЕСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ НА „ЛАНИАКЕА“ (или НАД-КОНФЕДЕРАЦИЯ, или наричана още УЛТРА-КОНФЕДЕРАЦИЯ): LANIAKEA е името на гигантски клъстер от материалната вселена, с физически звезди, притежаващи физически, етерни и моронтийни аспекти в клъстера. Тази структура е съставена от същества, които представляват висшата администрация, плюс орбитални кораби със същества от РАБОТНИ ПОРЪЧКИ, почти всички от които VORONANDECK космически генетици. Тези същества се занимават със СЪЗДАВАНЕТО на оригиналната ДНК по дизайн на създателя... Да бъдеш космическа ДНК... ​​БАНКА ДАННИ, КЪДЕТО СЕ СЪХРАНЯВА ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОРИГИНАЛНИТЕ ДИЗАЙНИ, за да ги прехвърли по-късно в ДНК на молекулярните биологии (тела или контейнери). Laniakea се формира и управлява от работни ПОРЪЧКИ, основните от които са: * ORDER VORONANDECK (космически генетици)...Орбитален кораб SANTA ESMERALDA. * ОРДЕН LANONANDECK (АДМИНИСТРАТОРИ на менталната вселена), които работят да или да с Voronandeck, за да управляват еволюциите, особено когато преминават през фазата на свързване на интелигентността с молекулярния физик... тоест, МЕНТАЛНИЯТ СВЯТ. * ПОРЪЧКА MELCHIZEDECK (Същества, готови да дават инструкции за това как трябва да се развиват световете на материята ОТ ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ИНТЕГРАЛНА ИНФОРМАЦИЯ), това са академични професори, които ръководят универсалния прогрес, обхващащ познания за генетиката, ума и преди всичко подготвят расите, когато е време да еволюират към духът) Заглавия: * VORONANDECK = ГЕНЕТИЧНИ ЕЛОХИМИ. * LANONANDECK = СЪЩЕСТВА С ТИТЛА ЛУЦИФЕР, т.е. максимална светлина на божественото знание (поради това... умствено). * MELCHIZEDECK = СЪЩЕСТВА С ТИТЛА, както ЛУЦИФЕР, И МИКАЕЛЕС...тъй като те са инструктирани като МАКСИМАЛНАТА СВЕТЛИНА НА БОЖЕСТВЕНОТО ЗНАНИЕ и като МАКСИМАЛНАТА СВЕТЛИНА В МЪДРОСТТА НА ЛЮБОВТА....в допълнение към ГЕНЕТИЧНАТА МЪДРОСТ.
----------------
3) ЛОКАЛНА ВСЕЛЕНА НЕБАДОН: В клъстера LANIAKEA има локална вселена, наречена NEBADON (чийто владетел е MIGUEL или MIKAH), избрана от редица галактики laniakea за оригинален проект, който не е бил предложен преди това. Това означава да копирате в материалното творение същата програма на Източника, която е всичко. Ето тогава структурата на основната задача я взема image
4) ГАЛАКТИЧЕСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ НА СВОБОДНИТЕ СВЕТОВЕ (в помощ на светове в скорошна еволюция). Тази структура се управлява от ФЛОТИЯ НА КОРАБИТЕ и подпомага с поддържащи органи като напр * звездни лекари * квантова физика * универсални геолози * космически архитекти * звездни техници в областта на изкуствения интелект * етерни хирурзи * услуга за смяна на магнитна решетка. * въздушни болници * фермери градинари или инженери * историци на предаване на данни * екипи командоси * паркове от пазачи на реда на движение на въздухоплавателни средства. * флоти от кораби или плаващи градове на християнски раси И много повече (тези флотилии са кораби-майки Феникс, Нов Йерусалим, Козирог от Плеяди, кораб Атина на командването на Ащар, кораб София, който приема безплътните същества, принадлежащи на този кораб, към орбиталния кораб Звездата на живота и много други)
. ------------------------
5) Малка структура под галактическата конфедерация е ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ АЛИАНС: Това е обединението на ФИЗИЧЕСКИ, но ФИНИ РАСИ .... тоест от високо измерение, които се срещат в AСIANZA OARA, ЗА ДА ПОМОГНАТ НА ДРУГИ ЕВОЛЮЦИОННИ РАСИ, като им помагат с това, което вече са научили и формират пример: АРТУРИАНЦИ (кристали и те също са посредници между хищнически раси и леки раси, за да се опитат да предотвратят нашествие, те са пратеници на мира) ПЛЕЯДАНЦИТЕ допринасят за генетиката и компютърните технологии, АНТАРИАНЦИТЕ предоставят форми на любяща интелигентност, ORIONINES допринасят с християнска енергия RA слънчеви ka тела от портала на ТРИТЕ МАРИ, отговарящи за METATRON И KUAN YIN .., СИРИАНСКИ КОТЕШКИ ... СИРИАНСКИ ПТИЦЕВИ ..... СИРИАНСКИ КИТОподобни, те осигуряват духовна мъдрост и т.н.... ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ АЛИАНС е този, който действа като посредник или връзка с ПЛАНЕТАРНИЯ АЛИАНС.
6) ПЛАНЕТАРЕН СЪЮЗ: Това е структурата в една планета, която носи организацията на човечеството. Днес до края на трите d (2012 г.) Земята беше управлявана от производни елити под формата на лидери на империи (монархии, религия и политика). Това беше променено през 2016 г. от истинската администрация, която чакаше във ВЪТРЕШНАТА ЗЕМЯ АГАРТА, за да бъде направена смяната на епохата и промяната от галактическа нощ към галактически ден и повторно свързване на времето на Земята с времето на Вселената. И ТОГАВА АДМИНИСТРАЦИЯТА, в този последен ранг (планета) в нашия случай е БЯЛОТО БРАТСТВО, с членове, разделени от 33-те на съвета на ШАМУНА-ШАНТАР, на централното слънце. Това е синтетично обяснение на АДМИНИСТРАТИВНОТО квантово заплитане със съответното му разгръщане на структури. Разбира се, между тях има повече междинни продукти. (АНДРЕА БАРНАБЕ - Инструкция на Мелхиседек) С любовimage LUZ Peсa - C. NANMURA www.luzsanacioncosmica.com  
image       140Вие, Luz Peсa и 138 други   27 коментара 64 споделяния   Любов       Коментар     Споделяне    



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 679844
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930