Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2022 22:52 - КОБРА - за ХИМЕРА ...
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 48 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.12.2022 22:55


 Дойде моментът да пуснем повече информация за група Химера. Части от тази интелигентност може да изглеждат невероятни за някои хора, но истината е по-странна от измислицата.
Тази група включва лидерите на паякообразна раса на тъмните сили на галактиката Андромеда.
Те са дошли на Земята в хуманоидни физически тела преди 25 000 години (по време на Атлантида) и са поставили планетата под карантина. Те изградиха скаларна електромагнитна ограда около Земята (Воала), ефективно предотвратявайки положителния извънземен контакт и по този начин изолирайки човечеството. След това те изградиха огромна мрежа от подземни градове, използвайки драконианците като манипулатори на роби и влечугоподобните като роби, контролирайки човешкото население на повърхността на планетата оттам.
Основните му крепости по това време са под Африка, Китай и Тибет. Те не са имали пряк контакт с повърхностната цивилизация до началото на 20 век. Този период от време видя интересни окултни развития.
Първо, през 1917 г., Силите на светлината сформират обществото Thule в Германия. Много скоро инфилтриран от контролирания от Архонт агент на Ротшилд Адолф Шикългрубер (Хитлер), Туле се превърна в инструмент на тъмнината и проникна в обществото Врил, което разработваше немска тайна космическа програма, с Плеядианците, предаващи знанията си на Мария. , и другите жени от Vril:
http://www.bibliotecapleyades.net/socio…/sociopol_vril08.htm
Когато групата Химера видя това, те осъзнаха, че човешката популация на повърхността е достигнала достатъчно технологично развитие, за да достигне звездите и да пробие Воала. За да потиснат това, те осъществяват първия си контакт с населението на повърхността чрез черния магьосник Карл Хаусхофер, по време на пътуванията му до Тибет:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=206975770309819&id=100029921929832
След осъществяването на този контакт Хаусхофер, вече контролиран от Химера, е основната негативна окултна сила зад нацистка Германия.
След като нацистите загубиха Втората световна война, те бяха внесени в Съединените щати чрез операция Paperclip, където формираха гръбнака на Военно-промишления комплекс (твърдото ядро ​​на Кабала/Илюминатите), продължиха да развиват своята Тайна космическа програма и започнаха изграждане на дълбоки подземни военни бази, финансирани със златото на Ямашита. Групата Химера беше зад кулисите, внимателно наблюдаваше движенията на военно-промишления комплекс на САЩ и се уверяваше, че състоянието на карантина на планетата е запазено непокътнато. Нарастващият ядрен арсенал на Негативните въоръжени сили беше основна грижа за Силите на Галактическата конфедерация и те направиха експеримент за минимизиране на мощността на термоядрената бомба в ядрения тест на Castle Koon през 1954 г.:
http://en.wikipedia.org/wiki/Castle_Koon
След като Конфедерацията успя да намали мощността на бомбата с почти 90%, Военно-промишленият комплекс се уплаши и обедини сили срещу възприеманата заплаха от „високите бели/плеядианците“. Това беше точно това, което Химера искаше, защото сега имаха Негативните военни, обединени по целия свят, работещи за общата цел за поддържане на карантината. Бяха въведени много строги протоколи за поверителност и не бяха толерирани никакви изтичания на информация за „дълбоки събития“, които биха могли да прекъснат състоянието на карантина. Това е причината, поради която никъде не можете да намерите истинско доказателство за съществуването на извънземни цивилизации и повечето от „доказателствата“ са изфабрикувани от ЦРУ, за да объркат още повече въпроса. Това е и причината, поради която не можете да намерите задълбочена информация в Интернет,
Можете да намерите единственото споменаване на групата Химера в интервю с Джеймс Касболт. Той е един от малкото хора с достъп до задълбочена информация, която е оповестена публично. Въпреки че не всичко тук е правилно, струва си да прочетете:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=123578918649505&id=100029921929832
По време на последното Драконианско/Архонтско/Химерическо нашествие през януари 1996 г., тъмните сили създадоха три големи тъмни портални точки, за да сринат планетарната Светлинна мрежа.
Тези три входни точки бяха:
Букаву, езерото Киву, Конго
Любляна, Словения
Санта Моника/Лос Анджелис, Калифорния, САЩ
Любляна и Санта Моника бяха двата Вихъра на Възнесението с най-голям потенциал за Възнесение в планетарен мащаб и трябваше да бъдат потиснати, за да могат тъмните сили да продължат своето господство.
Червеевите дупки са създадени от множество плазмени и етерни конвенционални ядрени експлозии на гореспоменатите места (с общо около 200 етерни/плазмени ядрени бомби, експлодиращи по целия свят), които отварят многоизмерни червееви дупки към звездната система на звездата. Ригел:
https://alloya.wordpress.com/2013/11/05/archons-infection/
Чрез тези червееви дупки на Ригел-Земя много негативни същности дойдоха на Земята и я заразиха.
Сред най-опасните от тези същества бяха паяците Химера, огромни плазмени паякообразни същества с топлетни плазмени бомби, прикрепени към кожата им, като най-малката е с диаметър от 10 до 100 метра, а най-голямата е с диаметър няколко километра. (Към днешна дата тази бариера от паяк е отстранена.)
Повечето от тези паяци са се позиционирали над най-големите градове на планетата.
По време на тези нашествия Архонтите и Химерите пробиваха и внасяха рептилиано-дракониански роби от звездните системи на Орион. В този контекст драконианците са били нещо като посредник, като стратези, военни командири, собственици на роби.
Групата на Химерите се покланя на Черното слънце, което е обратният символ на Галактическото централно слънце. Техният водач все още притежава едно-единствено парче от Черния камък, което е купчина тежък кондензат от топ/антитоп кварк. Донесен е на Земята от Ригел (Орион) през 1996 г. Черният камък е един от центровете на първичната космическа аномалия на тъмнината и е много по-опасен от странджлетната бомба, тъй като топ кварките са много по-тежки от странните кварки:
http://cerntruth.wordpress.com/…/how-it-will-happen…/
(*Текстът е от 2014 г., а Черният камък е унищожен от Силите на Светлината през септември 2017 г.)
Лидерите на групата Химера са пазители на Електромагнитната нулева зона.
Групата Химера имаше собствена мрежа от подземни военни бази, докато наскоро не бяха унищожени от Съпротивата. Тези бази бяха свързани с високоскоростна влакова система. За да изясним ситуацията, доскоро имаше три подземни влакови системи: тази, която свързваше дълбоките подземни военни бази на Негативните военни, тази, която свързваше горните бази на химера, и тази, която свързваше базите на Съпротивата. Системата за влакове на съпротивата е това, което видях през 1977 г. Съществуването на подземната влакова система на Негативните въоръжени сили беше изтекло към населението на повърхността чрез този документ на RAND:
http://www.thelivingmoon.com/45jack…/03files/The_Tubes.html
Сега само подземната влакова система Resistance работи напълно. Групата Химера се съдържаше предимно в горните подземни секции на повърхностни военни бази, по-близо до 100 фута (30 метра) от повърхността. Настоящите им основни крепости, чрез които контролират повърхността на планетата, са:
* Борго Санто Спирито, Рим, Италия
* База от OTAN de Aviano, Италия
* Определено класифицирано местоположение, Централна Европа
* Друго класифицирано местоположение, Централна Европа
* Базата на НАТО Рамщайн, Германия
* RAF база Феърфорд, Великобритания
* Монтоук, Нова Йорк
* Райт-Патерсън AFB, Охайо-EUA
* Sandia / Лос Аламос, Ню Мексико-САЩ
* Бели пясъци / Зона 6413, Юта-САЩ
* Нелис AFB / Зона 51, Невада-САЩ
* Едуардс AFB, Калифорния.
* Архипелаг Нова Земля, Русия
* База SIGINT Урим, Израел
* Център за данни на Юта, Юта-САЩ
Центърът за данни в Юта е едно от двете основни съоръжения за обработка на данни, контролирани от Химера, които наблюдават живота на населението на повърхността, а другото е базата Урим в Израел. (Към декември 2022 г. всички тези бази са празни от обекти на Химера, но все още се използват от Негативните военни. Според COBRA от октомври остава само фракцията на Химера, която живее на повърхността сред хората, подземната фракция е беше унищожен през октомври.)
Всяко от тези места (имаше) своя странджлет бомба на своята територия. Тези странни бомби са много опасни и са основната причина, поради която позитивните военни все още не се придвижват към Събитието (сега са останали плазмените топлетни бомби, които са свързани с мрежата на етерните импланти и в случай на намеса от страна на Конфедерация Галактика активирайки Събитието извън времето, ще експлодира, създавайки вид черна дупка от странна материя в Слънчевата система):
http://cerntruth.wordpress.com/…/29/open-letter-to-science/
http://cerntruth.wordpress.com/…/119-terrorists-will-start…/
Местоположение близо до входно/изходната точка на Монтоук (Лонг Айлънд) е Cold Spring Harbor, генетична лаборатория, където Химера произвежда основните клонинги на членовете на Кабал, според някои непотвърдени източници:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_Spring_Harbor_Laboratory
http://alcuinbramerton.blogspot.com/…/bilocation-of-hillary…
Силите на Галактическата конфедерация постоянно наблюдават съоръжението и ще прекратят програмата за клониране, когато ситуацията е готова за това:
http://www.ufostalker.com/…/UFO+Landing+in+Cold…/50441
Групата Chimera отвлече глобалната финансова система от централните банкери през последното десетилетие чрез софтуер PROMIS и програми за високоскоростна търговия. Съпротивата и Организацията (нейният предшественик) са били наясно с тези програми от известно време и са успели да източат около 70 трилиона долара корумпирани средства на Кабала. Тези пари ще бъдат върнати на човечеството като глобален основен доход, след като настоящата финансова система бъде нулирана чрез ескроу сметките, това ще започне в деня на Събитието.
Групата Химера не трябва да се бърка със Сепаратистката цивилизация. Сепаратистката цивилизация произхожда от нацистката космическа програма и еволюира във военно-промишлен комплекс с много негативни проекти, докато групата Химера е движещата сила зад сепаратистката цивилизация, манипулирайки я, за да помогне за поддържането на карантинирания статут на планетата Земя. Алистър Кроули е имал контакт със сепаратистката цивилизация, така че е имал косвен контакт с Химера. Демаркационната линия между групата на Химера и отцепилата се цивилизация се нарича Фазова граница, за която не може да се каже нищо повече публично, а Събитието на компресията/Разкъсването може също да се нарече Фазов преход.
Светлите сили са разработили протокол за поражението на групата Химера и протоколът се изпълнява.
Победата на Светлината е близо.
източник:https://2012portal.blogspot.com/…/07/fall-of-chimera.html…
Превод: Assulus Sentinel



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 679175
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930