Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2022 10:25 - БАСТЕТ АЦЕФЕИДА БЪЛГАРИЯ ,ЧРЕЗ ДУХА ЩЕ ЗАВЛАДЕЕ СВЕТА! СЪЗДАТЕЛЯТ ЩЕ БЪДЕ ТУК И ЩЕ ВЛАДЕЕ!
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 986 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Вие не помните,но всички сте траки. Преди 6500 г. се въплатих по вашите земи ,като тракийска принцеса,защото само така можех да опазя знанието.То ми беше поверено от Иисус с поръчката да го съхрани до момента ,в който ще бъде разкрито.
Аз живях по тези земи,като човешко същество и също като вас изпитвах и радост и страдание. Минаха много години.Вече идва времето да осъзнаете кои сте и да се обърнете към Светлината.
Името ми е Бастет Ацефеида. Принадлежа на звездната раса на хаторите. Ние сме чиста Светлина. Идваме от съзвездие Голямата мечка,от звездите, което учените наричат "цефеиди." И сега съм там,докато тялото ми е тук , в планината Странжа. Между тялото ми и съзнанието има изграден енергиен канал,които позволява всеки момент да се пренеса.
Ние дойдохме по повелята на Създателя.Това бе времето ,когато се зараждане расата с печата на БОГА. Бяхме призвани от Създателя да дадем своя принос в тази раса. Този принос е интуицията,която по- късно бе изопачена и потиснати от тъмнината. Интуицията е в основата на моста,който ние заложихме във вас.За да направите преход към Духа.
В онези времена потомците на бялата двойка се разклониха на много родове и племена. След това се разпръснаха и поеха от Балканите в различни посоки.Въпреки това общуваха помежду си.
В онези години , за да опазя знанието. извиках през измерението избрани Души,които да се въплатят в тела. Така изградих девет кръга от 12 жреци.Деветте кръга са деветте защити.
За да не бъде предадено мястото,където е скрито знанието,моите жрици трябваше да умрат заедно с мен.
Светилището е разположено на девет нива. То е в връзка с Царичина и други свещени места. Има и портал към Космоса. В най- ниското ниво има куполна зала,в центъра,на която е положен кристален блок,съхраняващ диск с кодиран запис. Блокът се отключва чрез уред,поставен в него. Уредът се състои от две пирамиди, съединени в върховете си.Всяка от основите от пирамидите се допира до сфера.При отключен диск,през кристална сфера може да се прочете за зачеването на живота и зараждане на цивилизациите.
В светилището пазя още папирус,саркофаг,книги и жезъл- наследство от хаторите. Жезълът е преобразовател на енергия. Има и уред,който може да преобразува Времето и пространството,да преобразува Земята. Аз го съхранявам,защото той може да разруши Земята при неправилна употреба.Този уред е един от деветте Кивота-този,който свързва останалите.
Хората не могат да достигнат до Кивота.Мястото ще се отвори когато Създателя реши. Самия ТОЙ го пази,затова в определен ден от годината,се проектира холограма,която показва Създателя седнал на трон,а зад него е Иисус.
Днес хората трябва да работят върху добродетели като Любов и Светлина.Едва като ги постигнат знанието ще бъде дадено.
Ще дойде ден, когато ще се разкрият тайните на Земята. Тогава тази България,чрез ДУХА ще завладее света.Създателят ще бъде тук и ще владее. Това е заложено да стане в вашето близко бъдеще!
(Среща с Бастет чрез Пазителят на Творението)
image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676775
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930