Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2023 17:29 - Приятели, това, което виждате сега, не са признаци на края, а знаци за появяващ се нов свят.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 48 Коментари: 0 Гласове:
1



 Всичко, което се руши и разтваря, създава отвор за появата на новата реалност на светещите структури. Светът, какъвто го познавате, сега трябва да бъде демонтиран.
Всичко, което е изградено върху лъжи, с манипулацията на черна марионетка, трябва да бъде демонтирано. Където има дисбаланс на енергиите, настъпва трансформация. Това се отнася за семейството, работата, образованието и системите за вярвания, финансовата и икономическата и, разбира се, политическата арена. Всеки начин на живот на третоизмерно съществуване трябва да се премине към по-енергични версии на тези аспекти. За някои това ще бъде постепенна трансформация, за други разрушение и възстановяване.
Най-ярката светлина блести отвътре и именно в пространството на Сърцето трябва да се върнете, за да укрепите връзката с тази висша версия на вас, Душевното Аз, и да потърсите напътствия, за да имате по-лесен преход по време на този процес на издигане
За тези, които редовно се връщат в сърдечния център, може да усетите как се развиват промените, не само локални, знайте, че тези промени са Не можеш
осъзнай нищо различно в света,ако се довериш само на петте физически сетива от третото измерение.
Новата реалност е във вашето ДНК. Докато работите за увеличаване на честотата си, колкото повече се отключва ДНК, с разширяването на съзнанието, ще видите как „превръщате“ вашето Душевно Аз, петоизмерна версия на себе си, в петоизмерен план на съществуване.
Прекосяването на петото измерение не е нещо, което ще се случи "един ден" в бъдещето. Това се случва сега и можете да видите предимно да наблюдавате себе си, да наблюдавате личното си израстване и промените, които внася в живота ви
Пътят за достъп до петото измерение минава през вашия Сърдечен център, а
местоположението на Soul Light Суверенитет, дежа вю, проницателност, интуиция, мъдрост, дарби и таланти и сливане с вашия божествен пръстов отпечатък започват тук в Сърдечния център. Древният честотен цикъл на Земята е към своя край.
И тъй като тези древни енергии напускат света, е създадено място за по-високата светлина да бъде закотвена във физиката. Ще видите още много събития, които се случват точно тук, защото е време светлината и животът да процъфтят на Земята, както първоначално е планирано.
KeiRaj
Измерение на светлината
· ·


Тагове:   Сега,   всички,   прехода,   звездни,   семена,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 678376
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930