Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03 21:02 - чрез Daniel Scranton. ОТКЛЮЧЕТЕ ВСИЧКО, ДО КОЕТО НЕ СТЕ ИМАЛИ ДОСТЪП
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 12 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.03 21:10


 Ние винаги търсим правилната честота, за да имаме желания ефект върху човечеството или върху същества от някой друг свят в нашата галактика. Прецизността, необходима за намиране на правилната честота, е умение, което усъвършенстваме през цялото време тук, в деветото измерение.
Като предимно чувстващи същества, ние сме станали доста настроени към различните нива на вибрация, които наричаме честоти. И като намерим правилната честота, можем да създадем въздействието, което желаем, върху всички вас и всички останали, на които служим.
 Имате същата способност в себе си и ви предлагаме да я използвате. Използвайте тази способност, за да помагате на другите и да демонстрирате това, от което се нуждаете, за да живеете живота, който искате да живеете на Земята
  В миналото може да сте използвали много умствен подход за намиране на правилната честота. Може би искате да знаете какъв е херцът на тази честота или можете да опитате визуализация, мантри, други начини на позитивно мислене, за да се поставите на правилната честота, и всичко това е добре и ще ви отведе до определена точка.
  Но ние знаем, че вие ​​сте готови да преминете отвъд ограниченията на ума и да навлезете в безграничното царство на сърцето, което е вашата основна точка, през която се преживяват всички чувства.
  Следователно, когато станете по-в хармония със сърцето си и това, което чувствате, вие ще можете да настроите фино честотата, която предлагате.
  И следователно можете да постигнете ефекта, който искате. По-важното е, че можете да отидете в реалността, която искате да преживеете и която съответства на тази честота. Това е нещо, което всички хора имат способността да правят, но от много ранна възраст сте научени, че вашите действия имат по-голямо значение и че това, което научавате в училище, е от изключителна важност. Много малко обаче са научени на важността на техните чувства и способността им да предизвикват вибрация с намерение и концентрация. Но сега, като възрастни, те имат тази информация.
  Знаете, че можете да се гмурнете дълбоко в сърдечното си пространство и да намерите всичко и всеки, който търсите, дори тези, които са починали.
  Сега, какво ви е необходимо, за да го направите? Обикновено го правите, когато мисълта, думата и действието не успеят да постигнат цел, която имате за себе си или за човечеството.
  Когато толкова много се опитвате да помогнете на друг човек, но не можете да намерите правилната комбинация от думи и действия, за да го направите, тогава можете да се обърнете към изпращането на любов от сърцето си.

   №№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№

 Намерете честотата и ще намерите всичко, което искате, което искате да почувствате, което искате да изпитате. Вие намирате света, който искате да създадете и в който да живеете, и хората, с които искате да живеете в този свят, но трябва да сте готови да излезете от главата си достатъчно дълго, за да усетите в този сърдечен център всичко, което съдържа.
 И веднага щом го направите, ще се почувствате по-земни и експанзивни в същото време; ще се почувствате по-безкрайни и вечни.
  И ще знаете, че сте отключили всичко, до което не сте имали достъп преди.
  Сега е прекрасно време да направите това, тъй като всичко се движи по-бързо от всякога на планетата Земя.
Ние сме Арктурианският съвет и ни беше приятно да се свържем с вас.
image       Всички реакции: 153Luz Peсa и 152 други   37 коментара 32 споделяния   Харесване       Коментар     Споделяне    


Тагове:   всички,   прехода,   звездни,   семена,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 680266
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930