Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2021 17:16 - ПЛЕАДИ . НАШЕТО УЧАСТИЕ В ПРЕХОДА
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 855 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

imageЗдравейте скъпи земляни!

Днес дойдохме при вас с мисия: да ви предадем правдивата информация за нашата помощ на човечеството по време на Прехода.

И сега, от името на Старейшинския съвет на съзвездието Плеяди, главнокомандващият на Плеядския флот, който е част от флотилията на Галактическата федерация на светлината под ръководството на Ащар Шеран, ви говори .

Виждаме колко информация се разпространява в Интернет от наше име.

За съжаление, по-голямата част от подобни послания са продиктувани от астрални образувания, които играят на доверието на земляните в представителите на съзвездието Плеяди.

Наистина сме най-близки до вас както по външен вид, така и по „вътрешно“ съдържание, с тази разлика, че се намираме в пространството на петото, а някои от нашите планети вече са в шестото измерение.

Въпреки това, сега нашите представители също са въплътени на Земята, които са избрали мисията да помагат на човечеството в Прехода, доброволно слизайки в света на третата плътност.

Някои от тях са запазили спомена за принадлежността си към Плеядите и са в постоянен контакт с нас.

Други се превъплъщават в изтрития спомен за техния „произход“, но въпреки това внимателно наблюдаваме земния им път и ги застраховаме с финно поле , което им помага да поддържат достатъчно високи вибрации.

Защо ви казваме това?

Първо, искаме да знаете как всички сме обединени и свързани помежду си на ниво ДНК като Божествени същества, въпреки че в момента сме в светове с различна плътност.

На второ място, като членове на Галактическата федерация на светлината, ние сме поели ангажимент да наблюдаваме Земята и да помагаме на земляните в преодоляването на последните препятствия по време на Прехода към Пето измерение.

И сега, когато за вас настъпи критичен момент, ние правим всичко възможно да предотвратим извънземна инвазия във вашето съзнание и вашите физически тела.

Използвайки нашите технологии, ние се опитваме да неутрализираме колкото е възможно пръсканите навсякъде наночастици, променяйки енергийната им структура.

Също така правим всичко възможно, за да сведем до минимум излагането на човека на вредни електромагнитни лъчения.

Но това, което не можем да направим, е да влияем пряко върху чиповете и наночастиците, вече вградени в човешките тела, които са приемници на насочено електромагнитно излъчване.

Затова ви молим, скъпи братя и сестри, да направите всичко по силите си, за да предотвратите универсални ваксинации с чип, които сега се подготвят от правителството в сянка, опитващо се да запази властта на Земята.

Много е важно това да е вашето дълбоко обмислено и съзнателно решение.

И знаем, че сега можете да намерите достатъчно информация за това какви всъщност са плановете на световното правителство.

Много бихме искали всички да работим заедно в този решаващ момент: вие сте на физическия план, а ние на финия план.

Само по този начин можем да неутрализираме всички престъпни действия, насочени към унищожаване на Божествената същност на човека и превръщането му в електронна марионетка, контролирана от тъмни сили, завзели властта на вашата планета.

Вярваме във вашата мъдрост и постоянство на Духа и няма да ви напуснем в трудни моменти!

Вашите галактически братя Плеядиан ви говореха

Получено от Марта на 14 юни 2020 г.



Источник: https://vozrojdeniesveta.com/pleyady-nashe-uchastie-v-perekhode/#ixzz6pHnv3VeW
Сайт "Возрождение"



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676858
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930