Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2021 11:37 - Новата Земя: Един на сто хиляди
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 690 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.06.2021 11:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 28.06.2021, Отец Абсолют, канализирано послание; Обзор на О.А.

 

Здравейте, мили мои любими деца!

Днес ще разгледаме още една група хора, които изпитват когнитивен дисонанс по съвсем друга причина.

И много от вас принадлежат към нея – тези, които отлично разбират какво всъщност се случва сега на Земята, както и кой и с каква цел организира така наречената „пандемия“.

Тази група се разширява, тъй като в интернета започва да се появява повече информация за плановете на световното правителство и техните зверства.

Хората, които бяха затворени принудително в домовете си, получиха възможността да отделят повече време за изучаването на тези материали и това, което преди беше фантастична теория на теоретиците на конспирацията, започна да придобива очертанията на реални събития.

Благодарение на това голяма маса хора започнаха да се пробуждат и да виждат цялото лицемерие на властите и собствените си медии.

И тази група хора имаха когнитивен дисонанс не за управляващия елит, чиято истинска стойност сега те напълно разбираха, а за поведението на по-голямата част от световното население.

Започнаха да мислят, че живеят в кошмар, виждайки как хората послушно и кротко изпълняват най-абсурдните и нечовешки искания на властите, без дори да се замислят колко нелогични и вредни са за човешкото здраве.

Целият им живот се превърна в непрекъснат театър на абсурда, с който съзнанието им, събудено от мрака на триизмерния свят, никак не иска да се примири.

Нещо повече, неспособни сами да се подчинят на тези безполезни и унижаващи човешкото достойнство правила, като носенето на маски, те биват осъждани и понякога дори директно атакувани от тези, които безспорно спазват тези правила.

Те буквално не вярват на очите и ушите си, че всичко, което се случва около тях, е истина.

И особено когато това се случва с техните близки и роднини.

За съжаление, скъпи мои, систематичната вековна работа на дракорептилиите, завзели властта на вашата планета, доведе до такива резултати – подчиняване на хората на властите и страх от наказание, дори ако това е обикновена парична глоба.

Покорството се превърна в норма и всяко неподчинение се превърна в престъпление, което води до едно или друго наказание.

И както можете да видите, подобно разделение между хората в проценти е не просто огромно, а колосално: за една събудена душа има поне сто хиляди непробудени.

Знам, че много от вас дълго време не биха могли да повярват, но сега фактите говорят сами за себе си.

И така, как можете да се отървете от най-силния когнитивен дисонанс, възникнал поради това в съзнанието ви?

На първо място, трябва да го приемете за даденост и да благодарите на съдбата, че тя отвори очите ви за истинското съотношение на Земята между ярките човешки души и така наречения „баласт“, който живее чисто потребителски животински живот.

Както можете да видите, разликата във вибрациите между вас и тях е толкова голяма, че никой не може да я намали: нито Висшите сили, нито вашето галактическо семейство, които просто не са в състояние да взаимодействат с хора с толкова ниски вибрации.

Затова, скъпи мои, концентрирайте се върху себе си и помислете за това да не слизате до нивото им по никакъв начин и да поддържате собствените си вибрации високи, които за вас са „пропускът“ за новия живот.

Не съдете тези хора, но се старайте да влизате във връзка с тях минимално, за да не бъдете въвлечени в ненужни и безполезни дискусии, които ви отнемат времето и енергията.

Най-доброто нещо, което можете да направите сега, на най-последния етап от Прехода, когато Тъмнината се сгъсти до краен предел, е постоянно да бъдете в защитната Сфера на Огъня на Вселенската любов с огледални външни стени, изпълнени с енергията на Възнесението.

В този случай ще бъдете защитени отвътре от собствените си негативни емоции, както и от външни чужди влияния.

Бъдете Островът на Петото измерение сред енергийния хаос, царуващ наоколо.

И този, който може да ви достигне по вибрации и да стъпи на този Остров на Светлината и Любовта, ще има шанс да „осветли“ съзнанието си, което означава, че ще има възможността да извърши Прехода.

Само по този начин, започвайки от себе си, можете да помогнете на другите и нека сега това се превърне за вас в основната цел и смисъл на живота ви.

Благославям ви и ви обичам неимоверно!

Отец Абсолют ви говори

Получено от Марта на 17 юни 2021 г.






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677473
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930