Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2021 08:57 - АЛТЕРНАТИВНИ СРЕДСТВА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ТЯЛОТО...
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 334 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.06.2021 09:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Алтернативни средства за подпомагане на тялото да се справи с инжекцията и протеина на шипа, също така за да помогне на тези, които чрез проливане / пренасяне се разболяват http://bit.ly/SpikeProtein  
Това е актуализираният протокол за защита на онези, които са били инжектирани с протеини и mRNA с протеини и същият протокол е полезен за защита на онези, които се занимават с изхвърлянето на протеини на шипове, излизащи от тези, които са били инжектирани.
Така че, ако познавате някой, който е инжектиран и се нуждае от помощ, моля, предоставете му този протокол.
Това е Хранителният протокол за предотвратяване на щети от протеини и производни на шпайкове, дължащи се на инжектиране и за защита от проливане на протеини от шипове:
• Цинк (30-80mg на ден в зависимост от имунологичното налягане)
• Витамин D3 *
• Nattokinase (4000 фибринолитични единици два пъти на ден или 200 mg два пъти на ден) Nattokinase е ферментирало соево производно, което е известно, че предпазва сърдечно-съдовата система от развитие на каскада на кръвосъсирването.
• Липосферен витамин С (30 ml, два пъти дневно) *
• Кверцетин (500-1000 mg, два пъти дневно)
• Йод *
• PQQ *
• Чай от борови иглички за шикимова киселина или шикимат (от зелени борови иглички) Има токсични борови иглички, внимавайте! Когато пиете чай от борови игли, пийте маслото / смолата, която също се натрупва! Шикимате, шикимовата киселина и техните производни притежават: борба с рака, антивирусни, антимикробни, антикоагулантни и антитромботични свойства.
• Чай от копър и / или звезден анасон: Те също са отличен източник на шикиматна или шикимова киселина (за която е известно, че неутрализира протеина на шип)
• C60 (1-3 капчици на ден): Един от проблемите, които наблюдаваме при инжектираните, е нарушения в тяхното енергийно поле (магнетизъм) и горещи точки на възпаление. C60 е богат източник на електрони и действа като пожарогасител за възпаление и едновременно (тъй като той се разпространява в тялото) води до нормализиране на електронния поток в тялото. В тази категория ние предлагаме два продукта, традиционният продукт C60 * е направен от вас наистина, а C60 SuperConcentrate * е направен от мой приятел учен по въглерод и съдържа по-висока концентрация на електрони.
• Въглен (2-4 капсули на ден): Въгленът е най-изтъкнатият детоксикатор и когато се приема на празен стомах, прониква в червата и активира процеса на пречистване на кръвта, известен като „интерстициална диализа“. Нашият продукт Kohlbitr * е водещият активиран кокосов въглен в света и сега предлагаме и по-нежните брезови въглища. *
• Цитрусови плодове (особено кръвни портокали, поради високото им съдържание на хесперидин - хесперидинът е халкон като кверцетин, който деактивира протеиновия пик) Мента (много богата на хесперидин) Пшенична трева и сок от пшенична трева (остриетата са с високо съдържание на шикимат)
• Супербилки, които помагат да се деактивира протеиновият скок: Schizandra Berry * (с високо съдържание на шикимат) Формулировки на Triphala: На санскрит думата Triphala означава „три плода”: комбинация от индийско цариградско грозде (Emblica officinalis), черен миробалан (Terminalia chebula) и белеричен миробалан (Terminalia belerica). Жълт кантарион (шикиматът се среща в цялото растение и в цветята) Лист от оман (богат на шикимат) Feverfew (листата и цветята са богати на шикимати) Лист от Гинко Билоба (богат на шикимати) Гигантски исоп или мента (Agastache urtifolia) (богата на шикимати) LiquidAmbar (Sweet Gum дърво) Чай от шипките семена е богат на шикимат. * Показва продукти, намерени на едно място тук: http://bit.ly/SpikeProtein   Моля сподели. @davidavocadowolfe

източник : Джей Джеймс- група фейсбук "Органично възнесение ",още : http://bit.ly/SpikeProtein
http://bit.ly/SpikeProteinhttp://http://bДжей Джеймсit.ly/SpikeProteinbit.ly/SpikeProtein





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677737
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930