Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2021 17:17 - От най-високата вибрация - LAKA - Pleiadian Collective
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 258 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

Семейство Тайгета - един от многото, много от едно - плеядиански колектив
Съобщения от Семейство Тайгета (IKAI, AYA, LAKA, NEIOH, AKATU, KABAMUR), Плеядски колектив, Галактическа федерация на светлината +++

Ще се опитам да изясня част от това, за което говоря, за тези, които може да са непознати за мен.

Когато говорим за сатанизъм, нямам предвид буквално библейско тълкуване. Въпреки това основната концепция добро + зло остава вярна.
Сатана беше псевдоним на определено отрицателно ЕТ, както и други фигури в „митологията“. Луциферианството се отнася до същите тъмни групи.
Други практики като Телема или дори сциентологията са в услуга на същите тъмни сили. Всяка измама срещу човечеството + Един истински Бог.
Тези тъмни сили са изкривили истинското духовно знание, като оригиналните учения на въплъщението на Душата, известно като Исус - Сананда.
Много доброжелателни същества като това са се въплътили тук, за да научат човечеството на Висшите истини на любовта, състраданието + единството на целия живот.
Всички тези разбирания са покварени и злоупотребени от организации, които твърдят, че подкрепят тези учители.
По време на историята на Земята е имало положителни + отрицателни посетители на ЕТ, които или са се правили на богове, или просто са били виждани по този начин.
Cabal, Illuminati, Shadow Gvt използват фалшива светлина, за да прикрият действия, контролирани от нефизически субекти, някои наричат ​​демонични.
Тези паразити са архонти, причина за повечето войни, фалшиви знамена, човешко страдание. Това се случва в продължение на много хиляди години.
Ритуали, война + всички форми на травма са многоизмерни действия, които прехвърлят енергия от човешка жертва към друго същество.
Те обитават много контролни структури в нашето общество. Тези същества са едновременно нефизически + също въплътени в човешките тела.
Всички ние сме Души, имащи временно физическо преживяване. Тялото е превозно средство. Всички ние сме продължение на Бог-Източник, преживяващ Сътворението.
Много неща, случващи се по света, бяха предвидени отдавна. Това не са крайните времена, а само преход. Апокалипсис означава „да се разкрие“.
Тези, които се интересуват от езотеричните аспекти на това, за което говоря, трябва да изследват сами.
За онези, които са религиозни, изобщо не отстъпвам вашите вярвания. Има просто повече от това, което ни беше позволено да знаем.
Истината остава, че единственото истинско нещо е ЛЮБОВТА. БОГ, колкото и да решите да определите това, е само Любов. Всичко останало е временно + илюзия.
Тази Вселена е по-голяма, отколкото повечето могат да разберат, и тя е ПЪЛНА на живота. Скоро ще се превърнем в галактическа цивилизация + трябва да сме готови.
Разберете ограниченията на човешките сетива. И че не всички неща съществуват на тънкия слой, който познаваме като 3D. Животът е навсякъде.
Много от тези Същества са тук сега и се случват много дейности, които хората не могат да видят - на много равнища на съществуване.
Отвореният контакт с положителни раси не е далеч. Вече не заради проблеми със свободната воля и много манипулации от негативните групи.
Всички сме една човешка раса и трябва да видим истинския враг тези, които се опитват да ни разделят. Трябва да се обединим, за да бъдем свободни.
Трябва да ИЗБЕРЕМ бъдещето, което искаме. Ние създаваме нашата реалност с всяка мисъл и всяко действие. Точно сега ние избираме. Какво ще бъде?


Всичко, което споделям, е възможно поради постоянния контакт на майка ни с нашите Плеядиански водачи. Нашето семейство Тайгета (IKAI) представлява Плеяди към земните бели шапки и сега помага за подготовката на Земята за 5D. Плановете ни за душа бяха да се събудим за това, за да помогнем да се подготвим за отворения контакт след смяната.

Кабамурски плеядиански колектив  

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Възлюбени приятели!

Непрекъснато ви казваме, че сте леки и сте пристигнали от най-високата вибрация, за да се въплътите като човек.

Избирайки тази плътност на вибрациите, вие позволихте на фалшивата идентичност да изследва всеки аспект от опита.

В моменти наблюдавате най-лошото възприемано поведение в друг и в други моменти отразявате същото поведение.

Вие носите в тялото си енергия, която би била разпозната от вас като отрицателна или положителна.

За да обясните това допълнително, можете да си припомните връзка, която ви е причинила дълбока болка.

Справяйки се с това, може да се справите с гнева на другиго, опитвайки се да бъдете миротворец и без да влезете във връзка с най-дълбоките си чувства, вие сте ги погребали.

Но те остават, докато не се изправите пред всичко.

Имате сенчесто Аз, което само означава, че не позволявате на определени чувства да изплуват.

Всички хора имат тази склонност, докато живеят, и се опитват да проектират аспекта на личността, която ги кара да се чувстват цялостни и приети.

Не осъзнавайки енергията, която може да причини заболявания в тялото, хаос в други отношения и дори експлозии на гняв по-късно в тяхната история.

Душата винаги те тласка към дълбоки води и дълбочини на възприятие.

Докато напълно разбирате, че сте фалшива идентичност, която има същността на Бог като ваше състояние, вие ще почувствате мир и ще знаете, че винаги сте в безопасност.

Бъдете достатъчно смели и силни, за да изследвате дълбоко в енергията, която може да лежи бездействаща и собствената ви сянка в очакване да бъде освободена.

Докато завършите този процес, ще се чувствате свободни и много повече истинското си Аз.

БЪДИ ТУК.

БЪДЕТЕ СЕГА.

Дишайте дълбоко и слушайте тишината на душата си!

Ако сърцето ви ви предупреждава, ако се навихрите около чужда енергия, ако интуицията ви казва да бягате, обърнете внимание!

След това станете тихи и като влезете, запитайте се какво наистина чувствате и защо!

Не забравяйте, че гневът, обърнат навътре, е депресия.

Ядосан ли си на някого и си го заровил вътре?

Имате ли болки в гърдите или главоболие без причина, която да има смисъл?

Може би вашето сенчесто Аз желае да бъде познато и освободено.

Извикайте към светлината, която наистина сте, за да прочистите всяка част от вашето същество и околното поле.

Да стане такава любов, че всяка отрицателна енергия или сила не може да бъде задържана и ще бъде принудена да изплува и да си тръгне.

Ти си любов!

Вие сте свободни!

В следващите моменти ще оставите тази плътност на двойствеността.

Вие ще станете истинското си Аз.

Този, който ви преведе през всички пътувания и мечтите, за които вярвахте, бяха истински.

Никога не спирайте да гледате нагоре!

Помни кой си!

EN EEKE MAI EA!
Толкова те обичам!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677844
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930