Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2021 09:31 - Еднопосочен комуникационен канал
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

9.07.2021, Отец Абсолют, канализирана практика; Обзор на О.А.

Здравейте, мили мои любими деца!

И така, днес бих искал да премина към практическата част от нашия разговор за обмена на енергия между хората във виртуалната реалност: когато слушате някого или четете нечий канал или статия.

Време е да поговорим за това как можете да се предпазите от чужди енергии, които могат да бъдат излъчвани от човек, който ви носи тази или онази информация.

Разбирам, скъпи мои, че сега, когато противопоставянето между Тъмните и Светлите сили на физическия план навлезе в своя решаващ етап, за вас е невъзможно и не е нужно да сте в пълен информационен вакуум.

Необходимо е да проследите развитието на събитията, но в същото време се опитайте да го направите, без да засягате себе си, като държите вибрациите си на високо.

С обема на информацията, циркулираща в Интернета сега, може да е трудно да се ориентирате и да изберете достоен, и най-важното, високо-вибрационен източник на информация.

Но дори и след като го намерите, не пренебрегвайте средствата за енергийна защита.

И сега ще ви дам една проста практика, която ще ви помогне, да позволите на информацията, която този или онзи човек ви носи, да останете енергийно неприкосновена.

Тази практика ще ви спаси от проникването във вашите фини тела на енергиите на самия човек, който ви носи тази информация, тъй като неговите енергии могат да бъдат разрушителни за вас, дори ако това, което той казва, излиза че е полезно за вас.

И това се случва по различни причини: несъответствието на темпераментите, нивата на култура, начина на говорене.

Можете например да се дразните от гласа на човек, неговата прекомерна емоционалност, подсладеност или, обратно, суровостта на представянето на информация, многобройните повторения …

Но, от друга страна, разбирате, че информацията, която този човек иска да ви предаде, е безценна и необходима за вас в момента.

Следователно, дори да чувствате, че не резонирате с него вибрационно, пак започвате да го слушате.

Именно за такива случаи е подходяща следната практика, която ще наречем „Еднопосочен комуникационен канал“.

По принцип дори обичайната ви защитна сфера може да ви предпази от проникването на енергии с ниска вибрация.

Но тъй като в този случай цялото ви внимание ще бъде насочено към улавяне на всички нюанси на това, което сте чули, съществува опасност, след като превключите вниманието си към съдържанието на разговора, вие неволно ще отслабите защитата си, напълно потопени в енергийното поле на другия човек.

И ето какво ви предлагам.

След като обновите върху себе си защитната сфера на Огъня на Вселенската Любов с огледални външни стени, представете себе си и този човек под формата на пясъчен часовник: вие сте тяхната долна част, а той е горната.

Информацията, която идва от него, се излива във вас като тънък поток през тесния отвор на този часовник и се установява в съзнанието ви за по-нататъшно усвояване и анализ.

Но тъй като не преобръщате пясъчния си часовник, няма енергичен обмен.

Ще бъдете оградени от енергийното поле на този човек чрез изключително тесен свързващ канал, което означава, че ще се съсредоточите само върху смисъла на казаното, без никаква оценка за него като личност.

С практиката ще започнете да го постигате доста лесно.

Що се отнася до получената информация, тук подсказването от вашата Душа – вашата собствена интуиция – ще ви помогне да отделите зърната от плявата.

Не пренебрегвайте, скъпи мои, тази проста практика, защото сега повече от всякога е важно да поддържате енергийната си чистота и цялост.

Благославям ви и ви обичам неимоверно!

Отец Абсолют ви говори

Получено от Марта на 9 юли 2021 г.

Споделете:



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677357
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930