Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2021 17:31 - ИСТИНАТА ЗА НЕЛСЪН МАНДЕЛА
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 180 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.08.2021 17:33


 

Публикувано на 09/12/2013 От Стефан Молинеу

 

Няколко размисли по повод скорошната смърт на Нелсън Холилала Мандела, който почина преди няколко дни [на 5 декември 2013 г.] на 95-годишна възраст. Основната версия е, че той е бил боец за свобода, който се противопоставя на расисткия апартейдски режим в ЮАР и бива осъден на 27 години затвор за противопоставяне на държавната тирания. После бива освободен и обича враговете си, и става президент на ЮАР. След това се оттегля, за да обикаля по света и се усмихва благосклонно на голямото разнообразие от хора и се среща със своите любими банди като Spice Girls.

 

Като повечето неща, за които се говори в медиите отново няма изобилие от истина в историите. Така че нека да разгледаме някои от фактите относно Мандела. Прекарал съм известно време в ЮАР, тъй като баща ми работеше там и след това се оттегли от работата си като геолог. Не съм експерт, но ще предоставя източниците на всичко в края на материала.

 

И така Нелсън Мандела започва като глава на UmKhonto we Sizwe (MK - озн. копието на нацията), което е терористичен кръг, терористичното крило на Африканския национален конгрес (АНК) и Южноафриканската комунистическа партия.

image  

Логото на UmKhonto we Sizwe

 

Години наред той твърдеше, че не е член на Южноафриканската комунистическа партия, но след смъртта му документи и самата комунистическа партия разкриват, че е бил, както и че е бил начело на това терористично крило и е поръчал масивен брой публични атентати. В 156 акта на публично насилие се признава за виновен включително мобилизирането на терористични атентати, свързани с поставени бомби на обществени места.

image  

Бомбите на Мандела

 

Оглавявал я е в продължение на две години преди да бъде арестуван през 1962 г. Терористичното крило е поставяло бомби в църкви, търговски центрове, ресторанти конкретно около Коледа и това е довело до смъртта на много деца, жени и мъже. Едва ли смятате децата за виновни, макар че много от тях бяха убити от тази групировка, която се е оглавявала от него. Опитвал съм се да намеря източници за боря на смърните случаи, които са причинени от взривовете, които той е разпоредил, само че такава информация изглежда не е налична. Ако знаете нещо, ще се радвам да направя последващо проучване.

 

Неговите МК терористи са убили много невинни хора и той никога не отрича насилието, нито някога го е порицавал. Вкаран е в затвора заради многото поръчкови бомби. Всяко правителство в света щеше да затвори този човек. Той е открит с над 50 000 мини, изпратени му от комунистическото правителство на Русия, голямо разнообразие от други противопехотни оръжия и т.н. Оглавявал е терористична армия. Това, разбира се, не оправдава злините на апартейда, но ще стигна и дотам.

image  

 

Той отказва да се откаже от насилието. Всъщност президент Бота [Питър Бота е президент на ЮАР от 1984 до 1989 г.] го посещава в затвора и му предлага да го освободи, ако в замяна „спре да бомбардира хората” или одобрява бомбардировки на хора, но Мандела отказва. Не би го направил, дори когато бомбардираше това, което нарича стратегически цели, които бяха електропроводи, генериращи станции, канализационни станции и т.н. Той каза, че не е възнамерявал да отнема човешки живот, но ако това не действа, ще бъде повече от склонен да ескалира и това се случва по-късно, което си беше прицелване в невинни хора.

 

И така, ако сте поставили много бомби, вие седите върху много оръжия и отказвате да се откажете от насилието, всъщност сте одобрили убийства, които са изпълнени от терористичната група, която сте създали и сте на челото й, тогава наистина не е много обичайно за такива хора да бъдат освободени от затвора. Исках просто да посоча това, Амнести никога не взеха случаят му. Амнести Интернешънъл не е „затворник на съвестта”. Тъй като движението отбелязва, че може да даде името затворник на съвестта на всеки, свързан с насилие, въпреки че както и в конвенционалната война, може би се упражнява известна степен на сдържаност.

 

Когато той става президент на Южна Африка, закупува оръжие, морски хеликоптери, нови подводници, напреднали бойни самолети, бойни танкове и др. на стойност 25-38 млрд. ранда. Той беше много приятелски настроен с диктаторите по целият свят. Това е доста съществено и важно да се разбере. Това не означава, че правителството на ЮАР е било морално, добро или нещо подобно, но е важно да се види точната история на човека. Той беше предан и посветен на комунистическата партия. Също така написа цял трактат как да бъдеш добър комунист, може би се чувствате някакси различно, но смятам със сигурност за себе си, че е така с някои доста силни исторически доказателства. Ако бях казал, че е написал трактат как да бъдеш добър нацист, щяхте да бъдете доста шокирани и ужасени. Обаче статистически, исторически и фактически погледнато комунизма има много по-голям брой смъртни случаи, степен на убийства и степен на геноцид, отколкото нацистите. Можем да кажем, че нацизма е причинил смъртта на 40 млн. души, докато комунизма от 20 век е причинил смъртта на 70 млн. души само в Русия и е имало глад в Украйна; имало е глад, масови гладувания с колективистките фермерски политики на Мао в Китай и Сталин в Украйна, също и с Червените кхмери в Камбоджа като списъка продължава и продължава.

 

Демоцидът на избиването на граждани от собственото им правителство, което до голяма степен е подхранвано от комунизма. Сега левите са много често срещани в медиите и те са склонни да са социалисти/комунисти, така че да прикриват тези престъпления, и затова може да видиш някой с картина на Карл Маркс и Че Гевара, но няма да има картина на Хитлер, защото такива като Хитлер са определени като зло. Даже не може да използваш правилното име на нацистката партия в Германия. Нацизъм е съкратена форма на национален социализъм и ние трябва да използваме думата нацизъм, така че думата социализъм да не е затъмнена – преструвайки се, че комунизма е ляво движение, а фашизма дясно и т.н. Но има само един полюс на тоталитаризма, това отменя икономическата и политическата свобода. И така има тази обратна страна на полюса, полярността между комунизъм и фашизъм, но това не е всъщност случаят. Нацистът беше национален социалист, а комунистът беше комунистически социалист, така че всеки, който следва комунистическата идеология е обвит в идеология, която е един от най-освирепелите ментални вируси за кражба на живота на стотици, милиони хора по света.

 

Можете да откриете в Ютюб видеа на Нелсън Мандела пеещ песни относно безкрайни убийства на бели хора, което той намира за велико нещо да се случва! Смятам, че това е наистина важно да бъде разбрано сега. Като обвързан комунист, когато Мандела поема властта в ЮАР през 1994 г., той създава обичайната торба с гибелни социалистическо икономически политики. Той национализира банките, корпорациите и изкопаването на природни ресурси. Имам предвид, че ако ви е грижа за чернокожите в Африка, тогава се придържате към предполагаемата ви славна революция и разбирате какво всъщност се е случило, когато злите бели хора са изритани вън от властта. В момента там нараства носталгията по апартейда, който между другото властваше от 1948 г. до началото на 90-те години на м.в.

 

Днес 60% от южноафриканците смятат, че страната е била по-добре управлявана под апартейда. Както чернокожите, така и белите оцениха сегашното правителство като с по-ниско доверие, по-корумпирано, по-малко способно да налага закона и да предоставя правителствени услуги, отколкото белият му предшественик. Трансперънси интернешънъл публикува своя Доклад за глобалния корупционен барометър за 2013 г., според който Южна Африка е една от най-корумпираните страни в света. Според констатациите си 83% от южноафриканците смятат, че полицията е корумпирана, 36% от отговорилите признават, че са платили поне един подкуп на полицията. Всеки ден в ЮАР стават 59 убийства, 145 изнасилвания и 752 сериозни нападения, това е всичко, което е докладвано. През 2010 г. изследване на Медицинската изследователска фондация установи, че повече от 37% от мъжете в ЮАР признават, че са изнасилили поне една жена, а 7% са учавствали в групово изнасилване. Това, разбира се, а абсолютно ужасяващо.

 

Има ново вулгарно престъпление, за което докторите казват, че е поради, разбира се, многото хора заразени със СПИН. Това престъпление е изнасилване на бебета, поради вярването, че правенето на секса с девственик/-ца е лек срещу СПИН. 12% от населението на ЮАР е ХИВ позитивно, а президента Мбеки казва, че ХИВ не може да причини СПИН и лечението е възприето сред много хора като секс с девственик/-ца, което доведе до огромен брой изнасилвания на деца. В отговор на нарастващото насилие министърът по безопасност и сигурност на ЮАР, Стив Тщвейт заяви: „Ние не можем да контролираме това. Не можем да направим нищо. Валутата на ЮАР, южноафриканският ранд, панда със 70%, откакто АНК дойде на власт през 1994 г. Емиграцията от ЮАР, предимно на квалифицирани хора, сега е в най-високите си нива от всякога.” Според някои чернокожи писатели факта за бизнеса (който е трагичен) е, че „обикновените африканци бяха по-добре под колониализма”. Колонизаторите никога не са извършвали нищо близо до убийството и геноцида наблюдавани под черното управление в Руанда, Буруди, Уганда, Нигерия, Мозамбик и други страни, където милиони чернокожи са били изклани по неописуеми начини, включително пребиване до смърт, потапяне във врящо олио, запалване и разчленяване.

image  

Табо Мвуйелва Мбеки - президент на ЮАР от 1999 г. до 2008 г.

 

Нелсън Мандела е бил женен три пъти като последният път е, когато е на 80-годишна възраст. Втората му съпруга, Уини Мандела, беше толкова зло същество, колкото можете да си представите. Тя е осъдена за измъчването и убиването на 14-годишно момче, което тя е смятала за информатор. Тя беше голям фен на това, което се нарича неклисинг – бунтарска практика, при която някой, който е смятан за негативен към каузата за освобождаването на чернокожите, го обвиват в бодлива тел, поставят автомобилна гума около раменете му, за да не може да мърда, поливат го с бензин и го запалват, при което лицето му се стопява, а очните му ябълки експлодират и така умира по невероятно агонизиращ начин. Съпругата на Мандела беше голям почитател на това, повтаряла го е много пъти и в даден момент беше осъдена. Ето за такова същество се е омъжил той. Смятам, че човек до известна степен познава партньора си.

image  

Уини Мидикизела-Мандела (1936-2018)

 

[Според Уикипедия Мандела сключват брак с Евелин Масе през 1944 г. и се развеждат през 1958 г. Същата година се жени за Уини Мидикизела и се развеждат през 1996 г. През 1962 г. той е вкаран в затвора, където лежи 27 г. Президента Фредерик Уилям де Клерк го освобождава през 1990 г. От 7 юли 1991 г. до 20 декември 1997 г. е президент на АНК, а от 10 май 1994 г. до 16 юни 1999 г. е президент на ЮАР. През 1998 г. се жени за Граса Машел (вдовицата на мозамбикския президент Самора Машел, а в последствие и вдовица на Мандела). Друго интересно за нея е, че като защитник на правата на жените и децата в световен мащаб, през 1997 г. Елизабет II й връчва Орден на Британската империя за хуманитарната й дейност. Граса е била делегат на конференцията на УНИЦЕФ в Зимбабве (1998), също и президент на Националната комисия на ЮНЕСКО и член на група видни личности на Общността на нациите. През 1995 г. й е връчена наградата „Нансен” на ООН. Също така наградата „Север-юг” на Съвета на Европа. Има различни докторати към университетите Евора (Португалия), Барселона (Испания), Стеленбош (ЮАР) и Масачузетс (САЩ). Питам се ако тази жена мисли толкова много за хората и се бори за тях, защо Гущерката Бети ще я награждава за хуманната й дейност, както и ООН, и Съвета на Европа, и разбира се, връзката й с УНИЦЕФ и ЮНЕСКО? Освен това няма как да не е била запозната с терористистичната дейност на Мандела.]

image  

Граса Машел

 

Националното бюро за икономически изследвания установи, че средният доход на всички раси в ЮАР е намалял с 40% между 1995 и 2000 г. Това се случва при президента Нелсън Мандела, когато той национализира, когато се социализира и т.н. Според докладът на ООН за човешкото развитие от 2006 г. през последните 3 десетилетия Африка е имала „истинско обръщане” на човешкото развитие – паднала е с 38 места по-надолу по отношение на човешкото развитие спрямо индекса за развитие от 1994 г.

 

Страната на първата извършена в света сърдечна трансплантация, Южноафриканския съюз [От 31 май 1961 г. името се промена на Република на Южна Африка (накратко ЮАР). Първата в света сърдечна трансплантация е извършена на 3 декември 1967 г. в болницата Groote Schuur в Кейптаун, Южна Африка от Криастиан Нейтлинг Барнард. Източник: Уикипедия и www.history.com] сега е световна столица на изнасилвания и убийства. Една от три жени ще бъде изнасилена преди да е навършила 18 години, една от две жени (50% от женското население) е била изнасилена в даден момент от живота си. Това е световна столица на изнасилванията и убийствата!

image  

Нелсън Мандела с кръста на малтийския орден

 

Сега като се има предвид, че повечето хора предпочитат да бъдат живи, отколкото мъртви, нека да разгледаме част от историята на колониализма от началото на 1900 г. Според преброяването на британското колониално правителство африканците, южноафриканците, чернокожите южноафриканци са били 3.5 млн. души. До 1954 г. (60 г. след началото на апартейда) африканското население скача на 8.5 млн., до 1990 г. (точно преди края на апартейда) чернокожите са 35 млн., т.е. под колониализма и режима на апартейда броя на чернокожите се е увеличил десетократно. През десетилетията преди апартейда, който започва през 1948 г., средната продължителност на живот на африканците, южноафриканците е бил 38 години.

 

През последното десетилетие на епохата на апартейда средната продължителност на живот на чернокожите южноафриканци се е покачил до 64 години, което е равно с това в Европа. И за съжаление след края на колониализма, не ме разбирайте погрешно, не съм голям фен на колониализма и в никакъв случай на държавното планиране и контрол, даже го намирам за неморална институция, но ние трябва да погледнем фактите независимо дали са добри или лоши. Едно от нещата, които е вярно за Южна Африка, дори под апартейда, е, че броят на чернокожите, които се борят, стремят се и рискуват живота си или крайник, за да влязат в ЮАР поради други глупави диктатури, чернокожи диктатури на континента, е огромен. Всички чернокожи в Африка много са искали да се доберат до ЮАР. Това е било най-безопасното място за чернокожият човек на целия континент, което отново не носи дивиденти на Южна Африка, а по-скоро е безкрайно осъждане на другите диктатури.

 

Според докладите на ООН Африка е единственият континент, където бедността се е увеличила през последните 20 години. Ако погледнете места като Китай и Индия, милиони хора се измъкват от бедността. Ако погледнете само Нигерия, ами тя е изтласкала 71 млн. души под прага на бедността. Индекса за човешкото развитие на ЮАР е много по-висок през 1995 г. след почти 50 години управление на апартейда, отколкот през 2010 г. след 16-годишно управление на Африканския национален конгрес. И тенденцията продължава да бъде понижаваща.

image  

Нелсън Мандела с Гущерката Бети в кралската й каручка

 

Ако погледнем Зимбабве, следколониалната продължителност на живот се е понижила от около 60 години през 1992 г. на около 36-44 години, в зависимост кои статистики намирате за приемливи.

 

Миналата година (2012) в Южна Африка са убити почти 32 на 100 000 души, т.е. степента е 20 пъти по-висока от тази в Канада, 27 пъти по-висока от Обединеното кралство и повече от 30 пъти от тези в Австралия и Нова Зеландия. Равнището на убийства в ЮАР е почти два пъти по-високо от това в Руанда, Чад, Сирия, Сиера Леоне и Зимбабве. Относно белите фермери в ЮАР степента на убийство е 99 на 100 000, което означава, че да си бял фермер в Южна Африка е най-опасната професия в света.

image  

Затворническият номер на терориста Мандела - 46664

 

Естествено, разбира се, правителството изземва оръжията от хората, изисквайки да бъдат регистрирани и после изземва половината оръжия от нерегистрираните хора, което означава, че те няма с какво да се защитят, и ако искате наистина да прочетете нещо мрачно, можете да прочетете за хилядите бели фермери, които са убити от чернокожи в ЮАР и други места в Африка. Това е наистина ужасно! Разбира се, това е напълно игнорирано, защото не са били убити носорози, защото ако бяха такива с тази скорост на убиване, до сега левицата щеше да е скочила.

 

Официалната степен на безработица в Южна Африка е 26%, разбира се, е много по-висока. Обществените институции са до така степен корумпирани, че закона и реда се провалят. 74% от хората са на мнението, че всички държавни служители са корумпирани или изключително корумпирани, а 70% вярват, че цялата политическа система е корумпирана. С други думи Южна Африка, за която Нелсън Мандела се бореше за независимост от бялата раса и после беше първият президент на ЮАР, която се превърна в пълна икономическа раковина, пълна икономическа катастрофа. Дори Владимир Путин е казвал, че когато хората внедрят социализма, той не успява и разрушава икономиките на всяка страна, където е опитан. Ето така той посочи, че Барак Обама преследва същата цел.

image  

Има данни, че Мандела е агент на МОСАД

 

И така Нелсън Мандела е фотогеничен и има хубава усмивка. Не знам дали ако бях замесен в бомбардиране и основал организация, която е приключила с клането на цял куп деца, не съм сигурен, че да се снимам усмихнат със Spice Girls щеше да бъде номер едно в списъка ми. Ако съм бил свикнал с насилието като решение и поставил себе си начело на държава, която сега е номер едно по убийства и изнасилвания, световна столица на сексуалното насилие, не съм сигурен, че щях да се хиля като социопатичен идиот по целия свят и да приемам всички аплодисменти и похвали, когато съм използвал насилие през годините на младостта си. На средна възраст съм се отказал да се откажа от насилието и съм създал система, която е разрушила останалата икономика и свобода на Южна Африка и доведе до базирано на престъпление общество, което е ограничено само от това, че статистиката за престъпността в ЮАР е ограничена единствено от факта, че много хора дори се безпокоят да отидат до полицията.

image  

Мандела, Чарлз и групата Spice Girls

 

 

image  

 

Сега ще отбележа нещо преди да приключа, а именно, че когато живеем в изключително болно общество, а ние живеем в такова, трябва да бъдете много бдителни за хората, почитани от това общество. Извратените, зли, неморални и нещастни общества не са склонни да почитат истински моралните, добродетелни и изправени хора. Щом видите много хвалби за Нелсън Мандела да се появяват в медиите, трябва да бъдете внимателни. Това е като похвалата, която беше отправена към Ганди, за когото ще направя отделен материал, тъй като той е друг шарлатанин и изключително опасно същество. Така че наистина трябва да сте доста скептични, мисля, че е много опасно да се почита някой, който е така отдаден на насилието и е използвал насилие при изземването на частна собственост като президент на Южна Африка в стремежа на своя социализъм, който е основно политическа агенда, основаваща се на гражба. Наистина трябва да сте внимателни, когато той отказва да се откаже от насилието, когато пее ентусиазирано песни относно убиването на бели хора. Това е много опасна личност, за да бъде задържана, защото там навън има и млади хора, които постоянно сканират за ценностите на обществото и ако вие възхвалявате някой, който е извършвал насилие, имал е насилствен режим, който е довел до повече насилие, отколкото можете да си представите някога под системата на апартейда... Младежите ще подражават, на когото похвалите. Те ще станат като, когото почитате. Моля ви, бъдете внимателни кого хвалите!

image  

 

 

www.genocidewatch.org/images/South_Africa_2013-10-xx_SA,_where_corruption_is_normal.pdf http://thebackbencher.co.uk/3-things-you-didnt-want-to-know-about-nelson-mandela/ www.bdlive.co.za/national/politics/2013/12/06/sacp-confirms-nelson-mandela-was-a-member

 

 

Източник: www.youtube.com/watch?v=T7HyuLPWF9I Снимки: интернет




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677907
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930