Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2021 08:15 - Ащар Шеран - Променете мислите си за бъдещето - УЛТИМАТИВНО !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 163 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.09.2021 08:16


   Скъпи братя на планетата Земя! АЗ СЪМ АШТАР ШЕРАН!
Да си тук е източник на голяма радост. Днес казаното от Майкъл преди иска да бъде завършено: Бъдете готови, няма време само да се насочите. Можете да се насочите и трябва, но винаги с фокус и със сигурност, че визата ще се сбъдне.
   Ние сме в последни приготовления за този ′′ Велик момент ", за момента на пробуждане на тази човечност; страдание, нисша човечност, поднесено, напълно без удоволствие, без радост, без щастие, което се налага толкова години, Бих казал дори хилядолетия.
     Всичко това е към своя край Не се опитвайте да си представите какво ще се случи. Искам да ви предупредя за това.
  Когато мислите, притеснявате се за случващото се, никога не забравяйте, че мислите ви са взети във Вселената; и заради скоростта, с която се случва всичко, създавайте егрегори на паниката и страха.
    И така, предлагам на всеки един от вас; не мислете, не говорете за това, не коментирайте. Ако наистина искате да помогнете на себе си, ускорете процеса, помислете за перфектна планета, помислете за мирна цивилизация, просто излъчваща любов, всички прегръщащи се.
   Няма значение какво показват, каква форма, какъв цвят са; всички съжителстват хармонично.
   Границите на държавите се събарят дипломатически и гражданите могат да влизат и излизат както си искат, защото почвата не принадлежи на никого. Политическите разширения на всяка държава не принадлежат на никого, почвата принадлежи на Гая.
Така че в момента те не са твърде загрижени за възстановяването на границите.

     Единствената ни цел в момента е просто да ги освободим.

   Няма да има ограничение за идване и отиване. Защото не трябва да мислим и че няма причина да преминаваме от една точка в друга, защото е по-добре там от където си.
    Защото всеки ще има право на всичко, никой няма да го пропусне.
Така че това е мисълта, която трябва да излъчвате: мир, хармония, приятелство, равенство, изобилие, з васички.

    Много сте свикнали да поставяте всичко, което имате като ваше; нищо не е ваше. Всичко на повърхността на този план принадлежи на планетата. Днес се раждаш и умираш и това, което остава там, никой нищо не взема. Затова нека се научим да се отказваме от благата, да се научим да отслабваме връзките, които ги обвързват със завоевания, с богатства, също толкова много нямат нищо.

   Така че нека започнем нов свят, без привързаност, без обекти, само равно разпределение на всички. Наистина се надявам, че сте готови за това. Да вярваш, че ′′ да си готов да стигнеш до петото измерение е просто да излъчваш любов ′′ не е. Ученето на петото измерение трябва да вижда точно всички братя като братя, а не като врагове, не конкуренти, не като узурпатори.

   Какво би било идеално за този нов свят? Нека всички, без изключение, имат право на същия дом, на същата обилна храна на масата, на същото количество енергия от сметките. Работата би била избор, а не налагана Всеки би работил с любов и би дал най-доброто за цялото; не утолявайте егото си, не се чувствайте по-добре. Всеки ще има право на знания. Всеки ще има право на образование и всеки ще научи кое е наистина важно да живее в хармония, излъчвайки само любов.

  Затова моля всеки един от вас да не си представя конфликтите, революциите, убийствата, престъпленията, които създавате в очакване на предстоящото. Това се обръща изцяло, както Майкъл каза: Стигнахме баланса на времева линия, където всичко ще се случи по балансиран начин и възможно най-малко сложно и пагубно.

  Сега, ако продължавате да излъчвате страх, да виждате конфликти, да виждате войни, да виждате битки, да виждате все повече смъртни случаи, да реверберирате също. И като стане отпред, ще ни питате: ′′ Ама нали казахте, че ще е добре?" На свой ред, да. Сега, вие вършите своята част и не е хубаво да се гледа.

Интересно е как говорим, говорим, говорим и как все още се държите грешно.

Мислите, че мислите, малките коментари, не водят до нищо, са само мисли. Затова ви казвам, петото измерение, идващо на планетата, създава точно това, което мислите. И ето какво се случва. Създайте много негативни егрегори за това какво ще се случи. Можеш ли да промениш мнението си? Разбира се, че можеш.

  Ако се доверявате на това, което казваме и вярвате, че всичко ще бъде направено по възможно най-добрия начин, представете си мир и хармония, нищо повече; останалото зависи от нас. Но коментирате, разпространявате, вярвате, просто казвате негативни неща. Освен, че изобщо не помагате на процеса, вие го забавяте, защото трябва да продължим да намираме начини да балансираме положителна енергия, освен това, което мислите.

  Така че мислете, че всичко ще се случи с любовта на Баща / Майка Бог. Няма значение какво ще бъде; ще бъде с чиста любов. Така се създава егрегор на мир и хармония.

  Мислете много за казаното от мен Внимавайте с мислите си, внимавайте с думите си, гледайте действията си и не мислете или говорете, продължавайте да споделяте, така че работата да расте все повече и повече. Наистина се опитваме да разберем човешкото съзнание, но понякога е трудно. Толкова сте свикнали да страдате, толкова сте свикнали с негативизма, че не можете да си представите по-добър свят. Навиците продължават, нищо не се е променило.

  Затова се надявам всеки един от вас да участва в процеса. Вие не сте малко на планетата, вие сте милиони събудени хора; така правите ли своята част като събудени. Изпълнявайте само мир, хармония, любов и равенство, това е всичко. Не обръщайте никое друго чувство, защото по този начин палите повече огън, в огъня, който вече е запален; и той ще гори още и още.

                       Надявам се да съм бил много ясен.
    Надявам се наистина да промените вибрациите си, да промените това, в което                                   вярвате, да промените това, което искате.
Защото на пръв поглед за всички нас не изглежда, че искате този нов свят.
     Струва ни се, че искате да продължите да живеете в тази екипировка, на третото измерение, където любовта отдавна е забравена, равенството вече не съществува и всеки от вас се е превърнал в самотно и изолирано същество; или от нас, или от                                  Вселената


Канал на: Ангели и светлинни терапии


  Добре осмисляйте всяка дума на това съобщение !  Вие ,ние сме творците сега ,нали ?! Тогава вие ,аз обичаме ли се достатъчно ,без сянка на превзетост и скрити други мисли  !? Помислете ,чуйте ,и усетете какво ,как реагира сърцето за това .То не лъже. Не се мъчете да доказвате ,разкривате ,увещавате никой за нищо. Не коментирайте и не слагайте мисловни кратки етикети на всичко ,както е било до сега с всички.
  За повече сили мога да ви предложа да четете Кастанеда и да усетите безупречноста на човека ,който иска да притежава своят живот. Оставете на страна шаманството и мистериите .Просто вижте пътя СЪС СЪРЦЕ НА ВОИНА  в житката за живота си.










Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677442
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930