Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2021 09:40 - ПЛЕЯДИАНЦИ - ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОЯВИМ НА ЗЕМЯТА
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 634 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ′′ Скъпи братя на Планетата Земя! Аз съм Калигал, командир на плеядийския кораб.
Нямаше ме известно време и сега идвам да остана. Току-що пренаредихме, подготвяме се на корабите си, за да ги получим всичките, нещо като планиране на голямо парти, така че да видите красотата в нас.
Ние сме малко по-различни от вас момчета. Изглеждаме хуманоидни, да, но не сме напълно еднакви. Затова трябва да се представим перфектно изравнени и елегантни, за да сведем до минимум въздействието.
Разбрахме, че вие момчета все още поставяте много акцент върху външността; и важен урок се научава с времето, когато изглеждате толкова много и толкова различни начини. Ето защо знаем, че след време ще се научите да обичате и уважавате всички; разбирайки, че сте още един вид във Вселената.
Много от вас все още вярват, че сте владетели на вселената, че там няма нищо, че сте само вие.
Време е да признаем, че не сме сами
Сигурността, че не са сами във Вселената, ще остави много хора разочаровани, защото ще осъзнаят, че не са толкова важни, колкото еготата им искат да ги накарат да повярват и накрая ще се научат да приемат и уважават тези, които са различни.
Бог баща / майка е толкова мъдър, че дори сред вас, чиито физически структури са еднакви, има напълно различни изяви.
Ще разберете, че ние и другите галактически братя нямаме толкова разлики; може би различна височина, друга форма на лицето, но иначе всички сме еднакви.
Многообразието, което съществува между вас, е невероятно. Защо трябва да е така? Защото това е страхотен урок, който трябваше да научите.
За съжаление повечето от вас все още не са го научили. Мнозина считат тези, които са различни по цвят, по форма, по начина си на живот, като непознати, като врагове за поробване и клане.
Все още има определен процент от вас, които мислят по този начин, голямо малцинство.
Защо голямо малцинство? Защото не е толкова малко малцинство, а наистина голямо.
Тогава, когато осъзнаете, че във Вселената сте още един вид, вашето его ще крещи, рита, спори и ще ви кажа нещо, няма да приемете, че не сте висша раса, която със сигурност не е. И по-малко единствените във Вселената.
Това ще бъде толкова дълбоко въздействие за голямото малцинство, те може да не оцелеят. Не, не преувеличавам. Осъзнаването на превъзходството е нещо много сериозно в съзнанието на някои хора; а загубата му е неприемлива, не е позволена.
Но точно заради мъдростта на Бог Баща / Майка, тази планета е била населена с няколко извънземни вида. И днес вие сте онзи страхотен микс за направеното от мен местинг.
Научихте ли урока? Бих казал не, защото все още дискриминирате себе си, все още не приемате собствените си братя и сестри.
Така че знаете колко трудно ще бъде да бъдете приети на вашата планета, нас и всички останали. Защото не всички сме еднакви, всяка раса, която е на тази планета, има свои характеристики.
Така че, ако дискриминирате себеподобните си за това, че сте различни, представете си какво ще ни причините.
Не мислете, че това ще е лесно за мнозина на планетата. Вие, които вече живеете сред нас, които вече имате контакт с нас, знаете, че първият физически контакт няма да е лесен.
И няма да лъжа, казвайки, че и на нас ще ни е лесно. Да бъдем отдалечени, да се свързваме с вас, е безопасно за нас и вас.
Но да сме там, лице в лице, както казвате, толкова близо, че да усещаме дъха си, ще бъде много зареждащ момент за вас и нас.
Отдавна не сме имали контакт с Третото измерение. Затова правим много упражнения, за да кацнем на повърхността на вашата планета и да не губим собствената си енергия.
Няма да можем да останем дълго там, защото телата ни не издържат. Но да кажем, че малък екип ще кацне на вашата планета. И това са тези, които се подготвят, да останат там на повърхността на Третото измерение, без енергиите им да бъдат засегнати. Не ни е лесно.
Тогава мога да ви кажа, че ще бъда пред страхотен екип, ще ви се представя. Да кажем, че няма притеснение от наша страна също би било лъжа. Живеем в моменти, които не са живели от дълго време и мога да кажа, че са нови чувства към нас.
Това е смесица от всичко: тревожност, тревожност... страх... не, няма страх, защото ви вярваме и в момента, в който ни дадете заповед да тръгнем надолу, никой няма да изложи безопасността ни на риск.
Ще знаем къде и как да кацнем на вашата планета. Разбира се, че няма да паднем насред град, защото ще ни убият. Не, не мисли друго. Всичко, което е ново, е различно и всичко, на което сте научени във филмите си, в историите си... Ще бъдем нашественици, дойдохме да унищожим планетата ви. Така никога не бихме кацнали в град; ще бъдем получени само от малцина избрани от командирите на цялата тази операция.
Не сме наивни, знаем какво можем да получим като прием. И бъдете сигурни, че няма да бъдем незащитени, но никога няма да направим нещо, с което да ги повредим, ще се защитим само, докато първото въздействие не бъде погълнато от населението на планетата.
Когато всички са сигурни, че съществуваме и знаят, че сме тук от дълго време, тогава да, можем да изскочим навсякъде и да ви повозим на корабите си. И съм сигурен, че много от вас ще се наредят, за да се качат на борда им.
Но всичко това ще отнеме известно време. Докато всички тези нови знания не бъдат усвоени от много от планетата.
Скоро, много скоро, ще бъдем там. Физически представянето на себе си е чест за нас, време е на много радост и много веселие, защото осъзнаваме сърцата на приятелите, които сме създали на тази планета, които са всеки от вас.
А ние ще се погрижим да сме с всеки от тези, които ни уважават днес. Все още не знаем всички правила, но бъдете сигурни, че ще го направим по нашия начин.
Скоро и ние ще сме сред вас
Вашата планета е много голяма, ще трябва да имаме график на посетителите, за да можем да се запознаем с всички. Но ще има време за това, без бързане, нямаме дата за излизане; още дълго ще сме тук.
Ето защо ще имаме много време да посетим всички места на тази планета, дори да е само за да срещнем един човек от онова място, който ни е приемал и обичал. Ще посетим това, няма проблем.
Не искаме публика, а приятели; и на всеки от вас, който ни тества или контактува днес, знаем точно кой сте и къде се намирате. Затова изчакайте посещението ни.
За съжаление не можем да кажем, че отиваме у вас, би било твърде рисковано за нас, но ще бъдем на място, където можете да посетите и ще бъдем там, колкото е необходимо, за да ви чакаме, бъдете сигурни
Любовта ни към вас е огромна и искаме да укрепим това приятелство, което се е появило от този велик процес завинаги, за вечността.
Разбира се, вие момчета продължавайте да се опитвате да си представите и да познаете кога това ще се случи, а истината е, че няма определена дата, защото зависи от повърхностни действия. Но можем да кажем да, че ако точно сега великият командир Сананда ни каже ′′ Слезте долу!", ще сме готови. Ще бъде само момент да си обуем обувките.
Малко хумор не вреди на никого, истината е, че почти веднага ще сме там. Само чакаме заповед, или по-скоро молба от Сананда, нашият велик командир.
Със сигурност ще се представим възможно най-красиви и елегантни. Къщата ни, която днес са наши кораби, са орнаментирани, чисти, миришат добре, за да получи този, който има смелостта да влезе.
Но мисля, че ще можем да ви посрещнем..., Не знам дали с красива маса за лакомства, както сте свикнали, но определено ще ви посрещнем с пиршество. А това, което бихме ви дали да консумирате, ще бъде незабравимо за вас. Защото ще има много специален вкус, вкусът на приятелството, вкуса на любовта и вкуса на великата ви победа в този велик процес.
Ти поиска това, човешката раса поиска помощ, поиска свободата си и Сананда те чу. И днес сте на крачка от това да станете поредната напълно свободна раса в тази вселена. Изчакайте още малко.
Колко струва? Не мога да ви дам никакво предсказание, защото не зависи от нас; но е сигурно, че всичко се движи бързо и ще бъде по всяко време занапред. Когато най-малко очаквате, ние ще бъдем там.
Доверете ни се. Който го желае, продължава да се опитва да се свърже с нас. По светлината, която идва на тази планета, ние реагираме бързо и лесно. Съвестите им се отварят, блоковете..., повечето вече изчезнаха.
Затова просто ни кажете от сърце: ′′ Плеядийски братя, свържете се с мен!" И бъдете сигурни, че ще го направим!"
Канално съобщение от Vania Rodriguez.
https://eraoflight.com/…/the-pleiadians-we-are-happy



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677720
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930