Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2021 19:55 - Анкарски поздрави! :-)
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 122 Коментари: 0 Гласове:
2




image
Радвам се да общувам с вас, скъпи земни човеци!
Възползвайки се от тази съзнателна откритост, която ни дава възможност да общуваме, искаме да оставим малко за себе си и нашите намерения. Понякога не е лесно да се намерят перфектни синхронии и предаватели, които могат да предадат нашите послания по възможно най-"чистия" начин, поради няколко причини, включително модели на умствени вярвания, намеса на вълните, които заобикалят вашата планета а - тези вълни и на други умствени модели на човека - и опити сигнализират, отрязани от агенти на конфедерацията (отнася се за цивилизации, които не са конфедеративни, особено тук говорят за неконфедеративни дракононци, които имат система да се опитват да отрежат комуникацията на конфедерациите със земните канали) и други. Когато можем да синхронизираме и изпратим директен сигнал като този канал, не можете да си представите радостта ни! Това е като да се опитваш да намериш доброкачествена радиостанция в средата на район, който няма много покритие от антени/сателити. Като си направим е голямо ликуване, като сега! Ж А Й !
Трябва също да кажем, че, разбира се, докато вървите напред в собственото си самопознание, ни позволявате не само да се приближим, но и да изпращаме знаците. И всички вие ги получавате необезпокоявани. Колко пъти изпращаме сигнал, изречение, съобщение и това пристига изкривено поради причините, които вече сме цитирали? Но, знайте, ние никога няма да спрем да изпращаме, "настояваме" и все по-често опитваме много точни и ясни комуникации. Със сигурност, не зависи само от нас, а от сърцата и умовете им отворени и освободени от старите вярвания. "Остави настрана", за да получим знаците си. И когато казваме „странично“, не искаме да спирате да бъдете себе си, а най-чистата ви същност да влезе в тази мелодия, без старите модели, които правят определени контакти невъзможни. Скъпи човеци, същността му е толкова красива и неприкосновена... Пожелаваме ви да седите и да гледате, защото тогава ще можем да говорим „на ухо“, а на следващия ден „да закусваме у вас“. Това е, което искаме! Има еони време!
Ние сме кристична цивилизация. Дойдохме от система близо до Централното Слънце на вашата Галактика. Нашата планета се нарича Хардерия. Това е планета шест (6) пъти по-голяма от вашата Земя. Много зелено тук; много кристално чиста вода. За разлика от вашата планета, ние нямаме солена вода; само „сладка“. Нашите небесни звезди като вашите, но често са по-схватливи. Яркостта на звездите тук е по-голяма. Всичко тук е много по-видимо без „мъглата“, която все още съществува на Земята. Тук също има животни, толкова красиви, колкото можете да си представите. Има плодове, дървета, много цвят. Планетата ни е цветна. Цялостната ни атмосфера е в цветни тонове. Различна от вашата планета, тя не е синя; тя е цветна. Но, видяно повече от космоса, това е планета с интензивна, напълно златна радиация. Въпреки че сме по-големи от вашата Земя, броят на жителите тук не е нищо друго освен осем (? милиард. Телата ни не са напълно физически, а някак плазменични, че ако се изправим лице в лице с някой от вас във вашата физичност, докоснете ли ни, все едно играете нещо физическо, но много, много фино, до степен на ръце c прескочи към другия страна на формата. Разработваме собствени кораби, най-вече под формата на добре издължена капкова, сребърна и златна радиация, а някои и в синьо излъчване.
В нашата цивилизация имаме множество изяви, когато предполагаме, да кажем, галактически "тоалети". Можем да кажем, че имаме три изяви, както можете да ни видите: нисък, среден и висок. Синя, бяла и златна кожа Повечето от нас имат златиста кожа, която имаше значение като злато. Очите ни също са предимно тъмносини на цвят. Свикнали сме да носим гащеризони, залепени за добре определените ни тела, покриващи се до врата ни. На много от нас черепите им са леко изпънати назад, а на други - още по-дълго. Обикновено най-дългите са лидери/директори/командири (за да се разбере по-добре). Нашите личности са спокойни, комуникативни и дипломатични. Имаме специалисти в няколко области, особено "химия на тялото". Имаме няколко генетични инженери, специализирани в няколко области в Генетиката, от „изграждане на тялото“ до „съединения на душата/дух/тялото“. Нашите инженери са експерти в това, в сливания и корекции, необходими за тази същност, за да има своя опит. Имаме и нашето тяло от дипломати, специализирани в хармонизация и медиация. Ние също действаме като принтери на кристална енергия на вашата планета и където и другаде да сме призовани, защото имаме тази енергия много жива в нас.
Действаме с командването на Ащар от хиляди години и сме влезли в контакт по много начини с много земни съзнания, чрез предимно вашите сънища и интуиции, но това, което наистина искаме, е такава директна комуникация като тази. Подготвяме се и за конкретно кацане в някой регион на вашата планета, когато сме оторизирани от менторите, провеждащи това преживяване. В продължение на много хиляди години опитваме това и сме развълнувани, тъй като сега се доближаваме до това събитие, което за нас ще бъде невероятно преживяване. Много от нашите членове са въплътени сред вас, имащи човешки преживявания като вас, които сега четете нашето съобщение, може би дори вие, които четете сега, сте от нашата група (усмивка). Поне шест (6) хиляди наши са сред вас, несъзнаващи тази истина, но се надяваме, че с това наше послание, ще можем някак да получим достъп до интимните и да събудим усещания, интуиции и разпознаване за него.
Продължаваме стриймването. По този начин контактът ни с вас оттук насетне ще продължи да се увеличава, защото това е в наш интерес и ни е позволено да го направим, така че също да събудим нашите членове, които са на Земята, несъзнавайки своя звезден произход. Пожелаваме на всички вас, скъпи човешки същества от тази красива цивилизация, да знаете за нас. Че ние сме грижовна подкрепа за теб. Почитаме ги като сложен и силно динамичен вид и решени до невероятен релеф, на фона на всичко, което се опитва да ги спре от него, точно както опитите да прекъснем тази наша комуникация. - Да.
Преди нашето сбогуване, молим да наблюдавате и усетите около себе си в този момент нашата енергия, нашето златно излъчване и прегръдката във всички вас, като дълбока благодарност за посрещането на нашите членове, които са сред вас и че сте тази невероятна цивилизация в вашите по-разнообразни изрази, идващи от толкова много места, и любими местни жители на това кралство. Вече нямаме думи, с които да изразим и благодарим толкова много отдаденост. Знайте, че сте правили разлика в космоса. Всички вие сте направили огромно значение в разнообразните цивилизации на тази галактика и Вселената и е невероятно, за нас да получим тази комуникация толкова директна в този момент. Ние сме в дълбока радост от позицията, в която се намираме. Всяка Хардерия поздравява цивилизацията на Земята. Поздравете всички различни раси, изразени чрез цивилизацията на теран. А сега... Че нашият Златен Кристичен огън, извиращ от сърцата ни, може да гори и във вашите в този енергиен синтез, който ще укрепи връзките ни! колко си мила! Щастливи сме, че можем да общуваме чрез вас!
Трогнат съм сълзи от дълбока благодарност милички!... )
Нека от този момент нататък укрепим връзките си още повече и може, когато е възможно, да предаваме посланията си на тези, които искат да ни чуят. Нашият комуникационен канал никога не може да бъде прекъснат, защото сме свързани от нещо много по-голямо. Радост е за всички нас от Хардерия, чиято главна столица е Анкар! Ж А Й ! Ж А Й ! Радостта от общуването!
Нашите благословии,
Анкарците от Хардерия.
Това беше едно от най-вълнуващите съобщения, които някога съм получавала. Признавам също, че беше трудно да се поддържа мелодия, тъй като видях някои същества, които са били врагове на анкарците в миналото във времена на галактически войни. Те бяха недоволни, че анкарците общуват с мен. Много от тях - тези същества, които не харесват анкарците - са в плазмените полета на Земята и се опитаха да прекъснат комуникацията ни, изпращайки скаларни пориви срещу мен. (Имах силна болест и повръщано. )Бързо командването Ащар създаде защитна „тръба“, която пази мен и сигнала вътре в нея, за финализирането на съобщението. Част от мисията на анкарците на Земята (тези са въплътени като хора преди хиляди години) е да помогнат за спасяването на тези същества, което също част от тях е от анкарци, които „паднаха“ на ниски честоти. Това съобщение е знак, че започва красиво спасяване. Наистина съм много емоционална и щастлива! Благодарност към командването на Ащар и към всички Сили на Светлината, които направиха тази работа възможна!
Знайте, мили мои, за това не съм по-добър от вас. Мисията ми на Земята е да покажа на всички кой си и си велик! Вие, които четете това послание, сте красиво същество от чиста светлина, и аз ще направя каквото мога. Ще предам физическия си живот, при необходимост, за да ви покажа това. Обичам го с цялата сила на сърцето си!
За Истината, нищо друго освен Истината.
С Любов & Благословии, 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 679580
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930