Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2022 16:55 - СЪОБЩЕНИЕ НА ХАТОН ДО ЦЕЛИЯТ СВЯТ !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 177 Коментари: 0 Гласове:
0



 Аз съм Gyeorgos Ceres Hatonn, главнокомандващ, Преход на Земния проект, Полетно командване на сектор Плеяди, Командване на флота на Междугалактическата федерация-Ащар; Земен представител в Космическия съвет и Междугалактическия съвет на федерацията по прехода на Земята. Можеш да ме наричаш "Хатон".

ХАТОН: АЗ СЪМ КОЙТО СЪМ, СЪЗДАТЕЛ БОГ АТОН В МОЕТО ВИСШО АЗ. ДНЕС ОТНОВО ДОЙДЯХ, ЗА ДА ПРЕДАМ ПОСЛАНИЕ НА ВСИЧКИ ДУШИ И НА ТЕЗИ, КОИТО СА ПРОСВЕТЕЛИ ИСТИНАТА.

Майката Земя ви даде прекрасен ден днес, който ви позволява да постигнете повече душевно израстване. Ние сме в повишена червена тревога и чакаме нейния сигнал, че е готова да премине към Висшите сфери. Тъй като тя има собствена свободна воля като вас, ние не можем да се намесваме в това, което планира. но знам, че завъртането по оста й е неизбежно и може да стане всеки момент. Тя се люлее напред-назад до точката на преобръщане от 49,9, а би върхът на 50. Толкова е близо до това да стане блестяща звезда.

Да, знам, че съм го казвал и преди и ви е омръзнало да чувате едно и също послание отново и отново, но ви уверявам, че последователността на случващото се на Майката Земя в момента е много несигурна, за Тъмните миньони, останали от Сатанинската империя прави всичко възможно, за да засили Третата световна война.

Сигурно е, че злите НЕ искат да напуснат Майката Земя и да загубят „дома“ си за хилядолетия, през които са обитавали Земята.

Нацистите,9 комунистите и сатанистите социалисти) са решени да направят г-н Путин да изглежда като подпалвач на война. Винаги и винаги тези зли обвиняват някой друг за случващото се, когато през цялото време са планирали и са полагали всички усилия да държат вината за действията си върху някой друг.

Някои от вас викат към Бог и казват „Помощ! Почистете тази каша. Спрете тази война!

Отговарям, не мога да спра нищо, защото вие направихте тази бъркотия и вие ще я почистите. Осветените царства могат да помогнат, но ние не можем да се намесваме в това, което искате, без да поискате и да направите нещо, за да помогнете от своя страна. Така. казвате, какво можем да си сътрудничим, за да спрем тази ескалация до друга война?

Войната вече е започнала, казвам ви. НАТО и САЩ и други страни се присъединяват на страната на украинците, които според тях са подложени на баражи от Путин. Истинската истина е, че нацистите са тези, които превзеха Украйна, а Путин връща нацията на Украйна на хората.

Това, което тези други страни НЕ знаят, е голямото предимство, което Путин има пред другите нации в големия напредък на неговата военна мощ. Ако този конфликт трябва да продължи, вашият свят би и може да бъде напълно унищожен. Знам, че в точката на унищожение майката Земя има последната дума.

Моят съвет към вас е да останете балансирани, съсредоточени и спокойни и да се свържете с нас от Висшите сфери, за да кажете тези Петиции, дадени ви, за да направите огромна промяна за Майката Земя.

Има една петиция, която е важна, която ще ви дам на този етап. Нарича се УКРАЙНА И РУСИЯ. Това е много важно, защото вашата енергия, дадена на тази петиция, може да направи голяма промяна във вашия свят. Така помагате на Майката Земя и да правите безполезни всички, които искат война, която би унищожила не само всички вас, но и Майката Земя.

Русия демонстрира голямата си сила, като използва технологията Testa, за да направи кораби, самолети и т.н. напълно безполезни, за да стане като плаваща вана във водата с безполезна цялата електроника.

Произнасяйте тази петиция толкова често, колкото можете, защото вашата енергия е необходима, за да направите голяма вълна от доброта, която ще бъде от голяма полза за Майката Земя и за конфликта, който сега се случва в Украйна.

*********************************

УКРАЙНА И РУСИЯ

Ние молим нашия могъщ Божи Дух вътре, за голяма, голяма Любов към нашия Създател, всички Светли Учители и цялото Творение.

Чрез нашето Могъще Аз съм Присъствие, ние отправяме петиция за ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ВОЙНИ и всички оръжия, използвани за война, включително ВСИЧКИ Биовойни, ВСЯКА ядрена война, Скаларна война, лъчи на частици, ВСИЧКИ ВОЙНИ и ВОЙНИ, (Режимът на Байдън, ВСИЧКИ Нацистите, комунистическият Китай, фалшивите медии по цялата планета и всички аспекти от нея, НАТО, Кабала, Дълбоката държава, комунизъм, всички зли технологии, ВСИЧКО използване на зли извънземни технологии и „Протоколите на учените старейшини на Сион“, всички формулировки и смисъл, тяхното създаване, проявление и проявление), да бъдат спрени и неутрализирани незабавно и трансмутирани от Виолетовия Пламък на Трансмутация на Сен Жермен от тази Ниска октава към Висшите октави, за да бъдат несътворени за цяла вечност!!!

Ние молим Любовта и Изцелението непрекъснато да се измиват над и вътре в Майката Земя, за всички същества и творения върху и вътре в нея и в целия Космос, така че да останат само Любов, Мир, Радост, Здраве, Щастие и Просветление!!!

Благодарим на Путин, че помогна за спасяването на света, за неговото просветление, блясък, голяма мъдрост, проницателност, знание и грижа за всички хора на тази планета. Благодарим му специално за грижата за украинския народ, като помогна за освобождението на тяхната страна и тях, от чужда окупация, геноцид и комунизъм, като извади Дълбоката държава - искат да бъдат - Контролери (хазарски ционисти).

Ние молим Путин да завърши мисията си бързо и безпрепятствено. Ние молим истинската истина за това, което прави Путин и какъв велик държавник е той, да бъде разкрита за всички, за да го видят и разберат по целия свят, и Истината да доминира и да поеме всички лъжи и дезинформация и дезинформация се разпространяват от американските фалшиви медии и всички фалшиви медии и всички аспекти от тях по целия свят!!! Ние молим всички тежки и плътни воали на илюзията да бъдат вдигнати от умовете и очите на всяко същество, с душа, клонирано или без душа, на цялата тази планета, за да могат те да видят Истината и да не се страхуват от нея.

Обръщаме се с петиция за разпалвачите на войната и подтикване към войната на НАТО, които са се опитвали и се опитват да обградят Русия и европейските страни, за да започнат ВСВ, да бъдат незабавно неутрализирани!!! Ние трансмутираме цялата им омраза, гняв, жажда за убийство и контрол чрез Виолетовия лъч на Трансмутация на Сен Жермен от тази Ниска Октава във Висшите Октава, за да бъдат НЕСЪЗДАДЕНИ ЗА ЦЯЛА ВЕЧНОСТ!!

Ние отново отправяме петиция за пълното разпускане и разпадане на цялото образувание на НАТО, всичките му цветове, знамена, контрол на ума и символи, ВСИЧКИ хазарски ционисти (сатанисти) и ВСИЧКОТО им зло и учения, вярвания и писания, закони (The Протоколите на Сион), всички фалшиви и ЛЪЖИ МЕДИИ и социални медии и всички аспекти от тях и целия му контрол на ума, цялата администрация на Байдън и цялото зло - искат да бъдат контролери - (хзарски ционисти) на САЩ и Китай и цялата им секретност и тайно обучение в САЩ на НАЦИСТИТЕ и подкрепата на НАЦИСТКИ режим, за да върнат социализма, ЦЕЛИЯ комунизъм (социализъм) и всички негови аспекти, всеки страх от чуване на Истината и ЦЕЛИЯ контрол на ума извършено по цялата планета и в целия Космос.

Отново молим ВСИЧКО това да бъде преобразувано незабавно от тази Ниска октава във Висшите октави от Виолетовия пламък на Сен Жермен, за да бъде НЕСЪЗДАДЕНО ЗА ЦЯЛА ВЕЧНОСТ!!!

Ние молим огромни вълни цунами от любов и изцеление да бъдат изпратени до Путин, ВСИЧКИ хора на Украйна, Русия и до ВСИЧКИ същества и творения отвътре и отвътре, цялата Планета, Майката Земя, самата нея и в целия Космос!! ! Правим ВСИЧКИ Чаши в целия Космос!!! Изпълваме ги с Любов, Знание и Мъдрост. Ние молим за централизация на всички същества и съвкупността на всички души!! Молим хармоничните честоти да се повишават непрекъснато по цялата планета!!

Моля, обградете ни всички и всички в целия Космос, с Бялата Светлина на Бог Атон и Синята Светлина на Свети Михаил!! Молим това да стане в името на Сананда!!! Амин!!!

**************************************

Там ! Показах ви какво можете да направите. Нека всички, включително Осветените Царства, казваме тази Петиция няколко пъти на ден, за да създадем голяма вълна от доброта в целия Космос. Винаги трябва да знаете, че БОГ ПОБЕДИ!!

АХО!!

ГЬОРГОС ЦЕРЕС ХАТОН, известен още като СЪЗДАТЕЛ БОГ АТОН НА СВЕТЛИНАТА

***********************************




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 678197
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930