Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2021 09:49 - Сананда - Затвори отворените врати
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 313 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Сананда - Затвори отворените врати  

Скъпи синове и дъщери на планетата Земя! АЗ СЪМ САНАНДА!

 
 

С голяма радост и благодарност съм тук отново. Днес няма да разглеждам трудни или сложни теми. Искам само да ви кажа няколко неща, които имат отношение към момента. Енергиите на голямото Централно Слънце влизат с голяма интензивност. Големият момент наближава. Не, не очаквайте някой от нас да ви даде среща; няма дата, има промяна във вибрациите на планетата. Но енергиите идват. Да кажем, че при въртене на вашата планета вие сте почти линия, перпендикулярна на Централното Слънце, където Светлината ще достигне тази планета с възможно най-голяма степен на интензитет. И по това време ще има пробуждане на човечеството, защото тази Светлина ще направи това.

 
 

Бъдете готови за промяна. Спрете да се тревожите за малки неща, спрете да се притеснявате да бягате след още едно нещо, което трябва да направите. Изглежда, че сте забравили какво казах преди малко. Продължаваш да преследваш всичко. Всичко, което се появява, всичко, което някой каже, вие също искате. Защо? Това, което имаш, не ти ли стига? Това, което вече сте усвоили, не ви е задоволило, малко ли е? Така че продължавате по същия начин, както преди, правейки милиони неща едновременно и странно, никога не се чувствайки завършени. И аз ви казвам, че няма да почувствате, защото с всяко ново нещо отваряте врата и не я затваряте. Защо? Защото не обръщат внимание и не се фокусират правилно върху това, което правят.

 
 

Така че днес образът, който имате, е на вас в центъра на арена, с хиляди отворени врати. Кой да следвам? Не знаете, защото са толкова много. Как да вземем правилното решение кой порт да следвам? И продължаваш всеки ден, отваряйки все повече врати, с напразната надежда, че всяка отворена врата, всяко ново нещо ще те тласне напред. И продължавам да ти казвам, не. Това, което ви тласка напред, е фокусът, той е да живеете напълно всяко нещо, научено в тази врата, тази стая, към която принадлежи тази врата. Тогава да, казвам ти, че продължаваш напред.

 
 

Не отваряте хиляди врати, които ще вървите напред, напротив, паркирате и отнемате повече време, за да продължите напред. Защото някой, който няма отворена врата, върви само напред; който отвори врата, взема това, което трябва да вземе вътре, научава каквото трябва да научи и затваря тази врата. Тогава това знание, това учене се е затвърдило, вие ще го използвате. Но ти имаше началото, средата и края, така че затвори тази врата. Сега можете да отворите още един и по този начин да продължите да придобивате знания и мъдрост.

 
 

Но ти не искаш, искаш всичко, което прави другият. Това вече казах тук, ако някой дойде при вас и ви каже: „Виж, хвърлиш се през прозореца, стигнал си до Петото измерение!”, много вероятно ще го направиш. И тогава ви питам: този човек наистина ли се хвърли през прозореца? Как може тя да ви казва, че е достигнала петото измерение? Защото който се хвърли през прозореца, умира. И кой може да гарантира, че е достигнала петото измерение? Не спираш да мислиш, просто искаш това, което прави другият. „Ако той го направи, и аз ще го направя“! Така ли работи животът?

 
 

Това чувство, завистта, е много грозно чувство, защото когато погледнеш какво е направил другият човек и поискаш да направи същото, то не ти дойде по нормален начин и ще го направиш, защото други направиха. Това ще бъде ли добре за теб, наистина ли беше добре за другия? В един момент мислите ли, че този, който казва: „Прави това, което е добро!”, може ли да е наистина добре и да не се опитва да те накара да преминеш през същия проблем, който направи той? Защото те заблуждава, че е било добре. Някой мисли ли за това? Не, вие не мислите, вие искате да следвате това, което прави другият. Ако другият носи жълто, защото някой е казал, че привлича пари, о, и ти ще носиш жълто. Защо? Защото ако той ще има пари, аз също. Това е завист. Осъзнаваш ли какво излъчваш? Ако нещо дойде на другия... "О, и аз го искам!" Това е завист: „Защо просто му дойде? Трябва да дойде и при мен, така че и аз го искам!"

 
 

Осъзнайте. Чуваш ли сърцата си? Не, не слушай, просто слушай какво казват другите, какво правят другите. Никой не слуша собственото си сърце. Имате ли нужда от това, за да се развивате, или душата ви е достатъчно добре и това вече не ви служи? Хора, мислили ли сте за това? Не разбира се, че не. Просто останете фокусирани един върху друг, какво прави другият... "О, и аз искам, и аз искам!" Защо? Защо е добре за него, дали ще е добре за вас? Но не можеш да си надолу, трябва да си като другия, това е завист.

 
 

Мислите, че сте много мъдри и мислите, че всичко, което се появява, сме ние. Така че ще ви кажа нещо: когато ви изпратим нещо, по-специално, сърцето ви крещи, сърцето ви ви кара да видите, че ви изпращаме нещо, а не умът ви. Така че започнете да слушате сърцата си. Защо казвам всичко това? Започнах с говоренето за енергията на Централното Слънце; затова казвам на всеки от вас: Започнете да затваряте вратите. Започна, завърши. Няма начин да завършите, отмените и затворите вратата. Защото... нека го кажем така; като получите тази най-мощна енергия от Централното слънце, вие, които вече сте будни, ще бъдете събудени за много повече истини. Но вие ще бъдете балансирани, ще бъдете съсредоточени върху вашите вярвания, Ще бъдете ли убедени във всичко, което сте направили? Ако имате много затворени врати и няколко отворени, бих казал, че ще усвоите всичко това много лесно, защото ефективно сте придобили мъдрост и знания.

 
 

Така че всичко, всяко съдържание на всяка отворена врата, знаехте как да се възползвате и ще разберете всичко, което получавате с лекота. Сега да отидем на другия край. Имате хиляди отворени врати, правите хиляди неща едновременно. Какво наистина усвоихте? Запитайте се, какво всъщност усвоихте? Ще отговоря, много малко от всяко нещо. И това много малко от всяко нещо няма да ви даде необходимата мъдрост и знание, за да получите информацията добре. И ще бъдете още по-объркани, когато получите великата енергия, защото сте отворили хиляди врати и не познавате напълно, дълбоко нито една от тях. Понеже го отваряш, поставяш лицето си там и го пускаш, не влиза по-дълбоко. Защо? Защото едновременно отваряте друга врата.

 
 

Затова ще оставя предупреждение тук: Спрете да си завиждате на пътя. Това, което другият прави е добро за него, не означава, че е добре и за вас. Внимавайте да затворите вратите си. Разходката принадлежи на другия, а не на твоя. Обърнете внимание да правите нещо, което е преминало покрай нас, а не нещо, научено от другия. И каквото и да е то. Може да е молитва, молитва, курс, медитация, няма значение... това търсихте ли, сърцето ви ли беше да го търсите? Защото, когато е от сърцето ви, вашият Висш Аз знае, че е време да го направите. Но не си го търсил, това е дошло от някой друг и тогава няма да паднеш, ти също искаш да го направиш. Това не е от сърце, това е завист.

 
 

Така че още веднъж ще повторя предупреждението: Затворете вратите си. Започнете да спирате на много неща, които сте започнали и не сте завършили. Ако смятате, че не дава, отменете го. Попитайте вселената: „Вселената, аз не правя това повече, отмени срещата си“. И срещата ще бъде отменена и вратата ще бъде затворена. Това е лесно да се направи. Не, няма да ви навреди, напротив, вие сте честни и внимателни със себе си, защото затваряте врати, които вече не ви интересуват.

 
 

Така че затворете тези врати. „Ах, но никога ли няма да мога да отворя отново?“ Разбира се, вратата е там, в деня, в който ви се прииска, сърцето ви пита, след това отивате там, отваряте отново вратата и отново се фокусирате върху това, което е вътре. Но точно сега, ако нямате фокус, отменете и затворете вратата. Това е предупреждение, което ви давам. Тогава не идвай и не ми казвай, че се чувстваш изгубен, не знаеш какво да правиш, с объркан ум. Защото това ще се случи с всеки един от вас, който има хиляди отворени врати и който не обръща достатъчно внимание на нито една от тях. Или може би едното или другото, но какво да кажем за другите, които са отворени?

 
 

И така, това е днешното послание: Направете равносметка на всичко, което сте започнали и спрели; всичко, каквото и да е. И започнете да молите Вселената да отмени тази среща и със сигурност тази врата ще бъде затворена. И ви уверявам, ще видите разликата в умовете си. Ще видите по-фокусирани умове, ще видите по-спокойни умове, това гарантирам. Сега решението е ваше. Направете го, ако смятате, че трябва да се направи без проблеми. Решението зависи от всеки един от вас.

 
  imageimage      



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677694
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930